Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kayserispor - Sivasspor
Alt 09.05.2016, 23:42   #76
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 790 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Kayserispor - Sivasspor

Geçen haftaya kadar bitti bu iş olmaz diyordum...Mantıken realitede şansımız (kümede kalma adına % 25-30 civarıdır) Hala mantalite gereği bu iş çok zor diyorum demesinede...Son dakikada gelen galibiyet... benim aylardır bizim final maçımız Kayseri maçıdır söylemim devamında kayseriyi tereddütsüz yeniceğimize olan inancım...hala devam ederek yazıyorum fb nin havlu atması ..sanırım biz bu ligde kalacağız....Mantalitenin canı cehenneme gönlüm bu sefer o kadar bunu istiyor ki bunu cümlelerle anlatamam....Bişi olsun bi sihirli değnek olsun biri kabustandürterek uyandırsın beni ...biz maçlarımızı alalım averajlada olsa bilmemneylede olsa biz kalalım...Umudumu kaybetmek zoruma gidiyor kaybetmişken tekrar buluyorum...Bu nasıl anlatılırki ...Deselerki bu yıl Bursamı şampiyon olsun Sivasmı düşmesin eğer saniyenin yüzde biri kadar düşünürsem adam değilim ...Sivassporumuz düşmesin bizde Sivasımızda elbet yine şampiyon olacaktır...