Cevap: Hibe etsinler mi?
Yönetimin olum işleri olduğu kadar olumsuz işide bir o kadar çoktur. Basında milletle alay eder gibi konuşmalar filan hiç yakışmadı. Sezon başında takıma hiç yardım eli uzatmayan kurum ve kuruluşlar bu kötü günümüz dede ortaya çıkıp biz kötü gündede takımımızın yanındayız primleri yapıyolar kendilerince biz elimizden geleni yaptık pozu veriyolar, sezon başında neredeydiniz bu takım para dilenirken transfer yapmak için Milletin gözünü boyamayın artık. Benim gözümde yönetimin yapmış olduğu açıklamalar yeterli değil. Sen kurumsal bir şirketsin transfer politikası yapıyosan a b ve c planın kesin olmalı almaya çok çabaladımız topçular oldu diyonuz ama gelmediler diyonuz futbolcu kıtlığı mı var anlamış değilim. Kaç yıldır ihtiyacımız olan bölgelere gerekli takviyeleri yapmazsanız malesef bu sıkıntılarada katlanmak zorundasınız taraftarda haklı yönetimde millete göz dağı vermeyin sahipsiz değil bu şehir. Ve son sözümde Storeye niye zamanında bir ürün gelmez Grubetçilerimiz gelir storede bişi yok ve doğal olarak 3 büyütülmüşlerin formalarını alarak şehirde gezmeleri beni üzüyor bir sivaslı olarak. Taraftarların bu tepkisini kendinize bir uyarı alarak görün gözünüzü açın ve birşeyleri ya geri düzeltin yada bırakın görevi laiği ile yapacak kişilere bırakın millete göz dağı vermeye çabalayarak bir yere varamazsınız.
|