|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 
|
Cevap: Sloganlar bizi çok yaraladı
Yazmak istemiyordumda bazı arkadaşlar saplarla samanları karıştırıp ajitasyon yapıyor onedenle yazmak zorunda hissettim,öncelikle şu 3 .lig sonuçlarının bu konuyla hiçbir alakası yok,ozamanki türkiyeyle,ozamanki şehirlerle,ozamanki takımlarla şimdiki zaman bir değil,ve ozamanlarda muhtemelenki mecnun başkan ,sivassporun rengini bile bilmiyorduki bunu kendi röportajlarından Anlamak mümkün,birilerini savunacam diye komik olmaya gerek yok,o günleride biliyorum,nasıl düştüğümüzüde,sayın başkanın hangi şartlarda başkanliğa seçildiğinide,13 milyar harcanıp 9 milyar yardım toplandığı zamanıda biliyorum bu önemli değil,sosyal medya felaket filanda değil,bazen insanlar heryaptığının doğru olduğunu sanır,yanındaki yalakçılarda,medyada ikaz etmez,bunların birde trolleri vardır ,bilerek,isteyerek körü körüne yanlışın peşine düşerler sAvunurlar,işte eleştiriye gelmeyen bu kesim,kendilerini eleştirenleri alçak ,korkak ,gemiyi terkeden fare olarak görürler,oda önemli değil,insanlar makul eleştiri yapanlara kulak verseydi,bugün sivasspor küme düşmeyle anılmazdı,bunun yönetim körlüğüyle filan alakası yok,genel bir isteksizlik,yorgunluk,bitkinli k,beceriksizlik,sahipsizlik vs vs... var,zaten yönetimde kabulleniyor bunu,bu şekilde devam etmelerinin sivasspora zerre kadar hayrı olmaz,bu başarısızlığı tümüyle yönetime ihale etmeyide doğru ve insaflı bulmuyorum,bu genel bir sivasın başarızlığıdır,şehir bu takıma ,sosyal ,siyasal,ekon0mik,maddi anlamda destek olmamıştır,bu bir gerçek,haaa yönetimde, elindeki maddi imkanları yeterince iyide kullanmamıştır buda bir gerçek,aslında kulübün geliri bu takımı çok iyi idare edebilirdi,bakın ilk mesajlarda enaz 70 kusur futbolcu saydım,saymadığım enaz okadar daha futbolcu çıkar,arkadaşın teki yazmışki abdurahmanın futbolculunu tartışacaksak hiç konuşmayalım diye,ben aponun futbolculuğunu tartışmıyorum,şampiyonluğa oynadığımız dönemdeki kazandığı herkuruş helali hoş olsun,ancak emekliliği gelmiş bir abdurahmanı hiç oynatmadan 800 milyar vermek,hiç oynamayan bi i.akına trilyonları verip yan gelip yatırmak,taraftara küstüm deyip 1 yıllık alacağını verip doğayı yollamak,batuhan gibi karaktersize güvenip forvet almamak,takımı cısçıplak yarı yolda bıraktırmak nedemek? ,bunlar daha aisbergin görünen tarafı ,okadar futbolcusaydım bunların çoğu ,3 5 i hariç tamamı takıma hiçbir katkı yapmadan,para pul kazandırmadan çekip gittiler,bunlara ödenen paraları hesap etsek bugünkü parayla enaz 35 milyon € eder ,sivassporun bukadar karavana atma lüxsü yok,devlet kurumu olsak ,devleti zarara uğratmaktan dava bile açılır,sivassporun oynatmadan kimseye 1 trilyon verecek durumu yok,bunun cevabıda ustamızın adı hıdır elimizden geleni budur,çok bilen varsa buyursun başkanlığı devredelim demek işin en kolayına kaçmaktır,takım ligde kalırsa ki ,kayseriyi yenersek kalacağımıza inanıyorum,tüm bu yanlışlar düzeltilebilir kötü günler bitebilir,yeni bir oluşumla daha güçlü ,hedefli bir takım yaratılabilir,inşallah düşmeyiz,yoksa sivassporu iyi günler beklemiyor.
|