Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 14.05.2016, 18:41   #2106
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Stadyumun temel atılış tarihinden bugüne kadar,sivasa nasıl kazık atıldığını,nasıl aşşağılandığını,2. sınıf şehir kategorisine konulduğunu,göze hoş gelmeyen yönleri söyledik yazdık çizdik kimseye sesimizi duyuramadık,sayın başkanı iplemeyenler bizimi takacaklardı?neticede lige baktığımızda bursanın stadı açıldı,0 2-3 bin kişiye oynayan Bursaspor ,enaz 25 30 bin kişiye oynuyor ve buşekilde toparlandı,2 3 bin kişiye oynayan konya yeni stadında ful kapasite oynuyor ve şuanda Avrupa garanti, 3 4 bin kişiye oynayan Antalya ,yeni stadında seyircisiyle rakiplerini boğup atıyor,stadyumların açılmasını bu yüzden önemsiyorum,sivasspor taraftarının itici gücüyle oynayan takım,maalesef gerek stadın açılmaması,gerekse pasolig yüzünden bu gücü takıma veremedik,son olarak stada bakış açım şudur,bugün türkiyede böyle stadı rüyasında bile göremeyen şehirler var,bu açıdan sadece şanslıyız,yoksa ,kes kopyala yapıştır teknğiyle yapılmış bu ucubeyi bize stad diye soktular,hadi ben stadyumdan anlamıyorum,ömründe belki enaz 100 değişik stada girmiş çıkmış mecnun başkandamı anlamıyor?ben bu değişimleri yapmaya kalksam 5 trilyona malolur diyor,ee kardeşim bu paralar babanızın parasımı ?adam gibi yapsanıza diyen bir babayiğidimiz yok masalesef
2-3 bine oynayan Bursayı ben 43 yaşıma kadar daha hiç görmedim ...