Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı
Olmadı.. final maçlarının neredeyse hiçbirini kazanamadık.. son hafta enteresan olabilir.. yarın beşiktaş'ın şampiyonluğunu ilan etmesini bekleyeceğiz.. karşımıza mental olarak bitik bir fb çıkacak ve son maçı kazanıp bekleyeceğiz.. bir mucize olur da antep evinde kaybederse bu sezon bizim açımızdan unutulmaz bir sezon olarak tarihe geçer.. yarınki duruma göre bizim fb'yi yenmemiz sürpriz olmayacaktır.. ama antep maçını bilmek çok zor.. normal şartlarda bu antalya bu antep'i yener.. ama son hafta psikolojisi işte.. bekleyeceğiz.. bir umut işte.
|
Yorumunuzu okudum bir düzeltme yapma ihtiyacı duydum. Eğer iş üçlü averaja kalırsa eskişehirspor ligde kalacak. Yani ligde kalmamız için fbyi yenmemiz ve antepin kaybetmesi yetmiyor. Eskişehirin de puan kaybetmesi lazım. Bu olasılığı medyanın bir kısmı bile kaçırmış olmalı ki birkaç kanalda ve radyoda eskişehir küme düştü dendi. Kendi adıma ben umutluyum, futbolun güzelliği bu. Son düdük çalınmadan hiçbirşey kesinleşmez. Buna en iyi örnek ise yıllar önce manchester united takımının bayerni uzatmalarda bulduğu 2 gol ile 2-1 yenip şampiyonlar ligi şampiyonu olmasıdır.