Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İnce Hesaplar
Alt 15.05.2016, 00:47   #48
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: İnce Hesaplar

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bazi arkadaslar takimin hangi sartlarda ligde kalacagini merak ediyor.
O yüzden bu hafta olabilecek ihtimalleri degerlendirmek istiyorum.
Matematiksel baraj su an averajli 36 puan oldugu icin, Sivasspor 2 macini da kazansa, ligde kalmasi rakiplerine bagli !!

1- Bu hafta Kayserispor kazanirsa, diger maclardan hangi sonuc cikarsa ciksin Sivasspor kesin küme düsüyor

2- Kayserispor - Sivasspor maci berabere biterse:

* Eskisehir'in Basaksehir'i yenmesi durumunda Sivasspor kesin küme düsüyor (ikili averaj icin gecerli, üclü averaj durumu olursa durum degisir)
* Rize - Antep maci berabere biterse, Sivasspor kesin küme düsüyor.
* Eskisehir kazanamazsa ve Rize Antep'i yenerse, Sivasspor'un ligde kalmasi 34. hafta alinacak sonuclarla belli olur.

3- Kayserispor - Sivasspor macini Sivavasspor kazanirsa:
* Rize - Antep macinin kazanani kesin ligde kaliyor. Düsecek son iki takim son hafta belli olur. Muhtemel adaylar: Sivasspor, Eskisehirspor, Rize-Antep macinin kaybedeni ve Kayserispor.

* Rize - Antep maci berabere biterse, Sivasspor, Eskisehirspor, Rizespor, Antepspor ve Kayserispor arasindan iki takim küme düser.

33. hafta maclari

Rizespor - Antepspor
Eskisehirspor - Basaksehir
Kayserispor - Sivasspor

34. hafta maclari

Sivasspor - Fenerbahce
Galatasaray - Kayserispor
Genclerbirligi - Eskisehirspor
Antepspor - Antalyaspor
Basaksehir - Rizespor
Son 2-3 yıldır her bireyden daha fazla bağıran ben (Bursalı kardeşiniz )bu yıl son bir kaç hafta öncesinden neyin ne olacağını zoruma gitsede kahrolsamda söyledim kardeşim...Bu saatten sonra hiç bir şey olmayacaktır...Kayseri kendini kurtardı ...Antep Antalya maçını kaybetmez daha doğrusu antalya bu maça asılmaz..Diyelimki asıldı kaleye etten duvar örse (golü unutup) Bi tarihte San Marinonun kasapla manavla Türkiyeye karşı yaptığı defansı yapıp gol yemese yine 1 puan alacaktır..Unutmayınız Antebin hesabı 3 puan değil 1 puana yönelik olacaktır...ikili veya üçlü averajlara vakıf değilim yani kimin kime üstünlüğünü bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki son hafta antep dinamikleri çoktan antalyaya gidip toplantılara başlamışlardır bile ...Sadece benım ongörümdür 5- 10 gün evvelde yazmıştım ...üzülerek söylüyorum ki (bu haftadan 3 puanda gelmeyince ) Bu iş bitmiştir...kaldıki sevgili Sivasımızın düşmeyeceğine en garanti edebileceğim sezonda bu sezondu ...yazık ki ne yazık..