Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
Gardaş pardon ,bilmediğim için soruyorum,recep beyi iyi tanırım,sivassporun 2.ligde mücadele ettiği yıllardan beri tanırım,belki enaz istanbuldaki 20 maçta tokalaşmışlığımız selamlaştığımız vardır,enaz 6 7 kez ankaraya deplasman yapmışlığımız vardır,bugün istanbuldaki maçlarda ,buna 4 eylül belediye maçıda dahil ,10 yada 20 kişi varsa çoğu isder üyesi olan taraftarlardır,istanbul gibi bir zor şehirde kimseden maddi destek görmeden ,deplasmana hiç değilse 15 20 kişiyle istanbuldan gidenlere ön ayak olan biridir,atkı satarak derneğe katkıda bulunup derneği ayakta tutmaya çalışan birinin ne karaktersizliğini gördün açıklada bende öğrenmiş olayım,belki benimde hoşlanmadığım yönleri olabilir,onuda zaten arkasından değil yüzüne söyledim ,ancak bu nefret söyleminizin ,karaktersizliğini açıklamanızı bekliyorum,mesela bu arkadaşımız hersene hiç yapmıyorsa enaz 25 deplasman yapıyor ,KARAKTERSİZ olmak için ne yapmak gerekiyor anlatında bende öğrenmiş olyum
|
O istanbuldan gidenler otobüs paralarını ve bilet paralarını veriyordu. Ama oluşumun atkı gelirlerinden yararlanamıyorlardı. Onu tanıyorsun da onunla yola çıkan ve onu bırakanları tanımıyormusun. Ona sor, resmi bir derneksin, evrak göster lan bana de. Giren çıkan belli değil. Ona sor. Atkı gelirleri ne kadar. Kaç atkı bastırdın. Sana Sözle cevap verecek. Ama sen resmi evraklarla bilgi iste. Ona sor ilk adım attığın insanlardan neden ayrısın. Onu dinle, sonra gel ben seni sattığı insanlarla tanıştırayım. Sana ulaşacağız. İyi forumlar.
- Bunları söz veriyorum TV proğramında yayınlayacağız.
Site yöneticisi kardeşimiz de rahat olsun. Onu asla satmayız. Onlardan ayrıldıysa doğru yoldadır. Oluşum da yeralan ve paraları alınan bir kişiyede röportaj yaptıracağız. RESMİ DERNEK OLMADAN AİDAT SİSTEMİNİN KURBANI OLANLARDA KONUŞACAK. Bu kişiLERİN bunlarla olduğu arkadaşlık yaptığı çok rahat anlaşılacaktır. İsmi geçenler de çıkacak adam gibi doğruyu konuşacak. Temiz taraftarlar istiyoruz. Varsa delikanlı olan TV proğramlarında tartışalım. Kabul ediyoruz Ben ve Bağımsız Yiğidolar. 51. yılımıza temiz gireceğiz. Kulübümüze destek ile uğraşıyoruz. Biraz sabır.