Cevap: Gaziantep - Antalya maçı ve beklentiler
Ahhhhh yönetim ahhhhh..Ben ne diyim size yaaa. Bizi bu hallere düşürdünüz ya Allah sizi bildiği gibi yapsın. Göz göre göre takımı bu hale getirdiniz. Artık bu hafta sonu Antep'in hamamlarında terlermisiniz,Sivas'ın yollarından geçip dağlarınamı çıkarsınız,yoksa Eskşehir marşıyla gidermisiniz göreceğiz. Bırakın gidin demeye dilimizde varmıyor. AMA ŞU BİR GERÇEK Kİ ONCA YILLIK TECRÜBENİZE RAĞMEN BU SON İKİ SEZONDUR KREDİNİZİ TÜKETTİNİZ. Gitseniz ne olacak,gitmeseniz ne olacak takımı düşürdükten sonra.
Herkes diyor ki Antalya'nın bize vefa borcu var. Ne borcu kardeşim.? Sen o sene play of iddian vardı gittin Samsun'u yendin. Antalya için oynamadın ki,Antalya'dan medet umuyorsun.!!!Sizin görmediğiniz birde Sergen faktörü olacak o maçta. Beni siz gönderdiniz ama bende işte böyle takımı kümede tutarım diyecek size. Öyle yada böyle bizim kurtarma ihtimaliz %1..Yapacak bir şey yok gelip güzelce takımı destekleyeceğiz. İnşallah galip geliriz. Düşersekte,kalırsakta sağlık olsun.Futbolculara küfür etmeden,ağzımızı bozmadan o kaçan şanssız puanlara baka bakaaaa .......:(
|