Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporun fb yi yeneceğinden adımın muammer olduğuna inandığım kadar inanıyorum,burda sıkıntı yokda,ipimiz elimizde değil,ben eskişehirin gençleri yeneceğinede inanmıyorum,sıkıntı Antalya ne yapacak,normal şartlarda Antalya antepi hertürlü yener,burdaki sıkıntı antepe beraberlikte yetiyor,uzun lafın kısası sivassporun ligde kalması antalyanın antepi yenmesine bağlı aynı zamanda gençlerin yenilmemesine ,şimdi o kaçan 3 puanları arıyoruz yönetim ve hoca müsvettleri sağolsunlar,33 haftada extra 1 galibiyet alamadılarya bizi böyle yalvartıyorlar hepsinede lanet olsun her ne olursa olsun futbolun adaleti tecelli edecek sivasspor ligde kalacak,taraftarlar stadı yağmalayacak diye umut ediyorum.
|
Kıymetli Yiğido,
O kadar içten yazıyorsunki yanında olsam sana sarılıp işte Yiğido' budur diye haykırmak isterim çevredekilere. Eğer bir Yılın Yiğido Taraftarı nakreti olasaydı kesinlikle 34MUAMMER58 derdim hiç düşünmeden. Kalderin clvesine bir bak yiğido.
Aşağıda kaderin cilvelerini yazıyorum.
1) Sene başında Bizi şampiyon yapma gelen Sergen Yalçın şimdi bizi STSL den düşürmeyi arzuluyor.
2) Sene başında Bizi STSL den düşürmek isteyen M.Bakkal bizi STSL tutmayı arzuluyor.
3) Bu sezonki iyi oyun ama düşük puan performansımızla iki takımdan 6 şar puan aldık (G.Birliği ve Gaziantepspor). Şmdi GB ye aman ha yenilme diyoruz. Gaziantepspora ise aman ha yenil diyor. Görüyormusun yiğido, 6 şar puan aldığımız takımlar bizim kaderimizi belirliyor.