Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe
Alt 19.05.2016, 12:28   #89
Sivasspormysoul
Acemi Yiğido

Sivasspormysoul - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

78 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 395 Sivasspormysoul FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor - Fenerbahçe

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor,Fenerbahçe'yi kesinlikle yenecektir ama beni asıl korkutan Gaziantepspor'un Antalyaspor'dan puan alacağıdır.Antalyaspor sahaya gerçek kimliğini yansıtırsa,Gaziantepsporu yener ama bunu yapacağını hiç sanmıyorum.
Kıymetli Yiğido,

Harfi harfine katılıyorum. Antalyaspor TS gibi bir takımı 7-0 yenip havaya girdiyse neden Gaziantepsporu bir hafta sonra yenemediğini cümle aleme açıklamak zorundadır. Ayrıca Eto'nun oynamaması etik değil kesinlikle. Kendisini bir havaya soktu. Oldum olası şu Eto denen futbolcunun çok abartıldığını düşünüyorum. Bizde ne Etolar var. Aaatif en az bir Eto eder. Antalyaspor bugün yenemezse Sivasspor taraftarı bunu asla unutmayacaktır. Ha bu sitede bazıları diyebilir ki Sivasspor FB yi nasıl yenebilyorsa GA nın da Antalyasporu yenmesi normaldir. Normal şartlarda olabilir ancak şimdi ki güçler dengesi Antalyasporun lehine bir hayli fazla. Biz FB ye yakın takımız. Evet gerçekten öyleyiz. Öyle olmasaydı MB ile İst de 2-2 berabere kalamazdık. O maçta MSivasspor üstündü. Hakkımızda hayırlısı.

Saygılarımla.
Sivasspormysoul isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Sivasspormysoul'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...