Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Otyakmaz: "Aday değilim"
Alt 20.05.2016, 17:54   #6
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Otyakmaz: "Aday değilim"

Başkanın "aday değiliz ama bir toplantı daha yapacağız" gibi birşey söylediği yazıyordu.

Bence başkan bırakmalı. Bunu hem kendisi için hem Sivasspor için istiyorum. Ama mutlaka takıma destek vermeli bence. Yani ismi görünmese de arka planda uğraşsa iyi olur. Çoğu kişi belki bu düşünceme şaşıracak ama bazen eleştirilmelerine rağmen mevcut yönetimden Mehmet Oflaz veya Erdal Sarılar gibi bir ismin başkanlığında veya dışarıdan birinin başkanlığında bu 2 ismin içinde olduğu yeni bir yönetim oluşturulmalı.

Önceki yönetimin uygulamalarını devam ettirmek için 2 ismin devamını uygun görüyorum. Böylelikle kamuoyu Sivasspor'un yenilendiği imajı hakim olacaktır. Bununla birlikte önceki uygulamalardan devamla birlikte yumuşak geçiş sağlanacaktır.

Bununla birlikte yeni birkaç isim gerekiyor. Eski bürokrat olabilir, iş adamı olabilir, Halkla ilişkiler noktasında olablir yeni isim lazım. Özellikle basın ve medya konusunda iyi birisine ihtiyaç var. Proje, ürünler ve gelirler noktasında da ihtiyaç var. Taraftarla iletişimin de iyi yapılması lazım.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla