Cevap: Mesut Bakkalla devam edilmelidir. Çünkü,
Mesut Bakkal hocamızla PTT liginde de yola devam etmeliyiz. İyi niyetli birisi. birde Süper ligi tanıyor. AYRICA Klübümüzün yüksek menfaatleri bizi ekonomik davranmaya mecbur ediyor. İnanıyorum Elindeki mevcut kadroya yeni eklemeler yaparak önümüzdeki yıl M.Sivassporumuz yeniden STS lige çıkacaktır, benim bu yönde inancım tamdır. Biz kenetlenmiş bir kulübüz. Şehir olarak yeterli ptansiyelimiz mevcut. Ben Başkan sayın Mecnun Otyakmaz'ın kalırsa PTT 1. ligde iyi işler yapacağına inanıyorum. bizim başkanımız Mecnun Otyakmaz'ın çok iyi bir insan olduğuna inanıyorum her zaman sivasımızın menfaatleri doğrultusunda haraket ettiğine inancım tamdır. biraz savunma ağırlıklı futbolumuzla dönüşümüz muhteşem olur inşallah Korkulan takım olma hüviyetimizi yeniden kazanmak zorundayız. STS Lige döndüğümüzde inşallah döneriz hesap sorulacak o kadar çok takım var ki. O hesaplar mutlaka görülecek onlar kendilerini biliyorlar biz yiğidolarda biliyoruz. Her şeyin hayırlısı olması dileğimle başarılı bir sezon geçirmek ümidiyle başarılar SİVAS SPOR
|