Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Pedriel Suarez Hakkında 10 Şey
Alt 24.05.2016, 01:36   #43
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Pedriel Suarez Hakkında 10 Şey

Pedriel in sivassporu sevdiğini herkes biliyor;Pedriel Suarez Mersin de 58 numaralı formayı da giydi...Bu formayı Pedriel e silah zoru ile giydirmediler,kendi isteği ile giydi...Gelir gelmez ,onu bilemem ama yaşı 29 ...En çok gol attığı takımda sivasspor;sivassporda 3 yıl kiralık oynamıştı;105 maçta 22 gol atıp 14 tane de asist yapmış bir oyuncu..İlk geldiğinde acemi ve savruk bir oyuncuydu ama şimdi eskiye göre daha daha dengeli bir oyuncu ve santraforun dışında sivassporda kanatta görev yapıp sivasspora önemli katkılarda yapmıştı..Keşke gelse;taraftarın tanıdığı bir oyuncu;şehri de tanıyor ...Ben Pedriel in PTT liginde sivasspora oldukça faydalı olacağını düşünüyorum..Pedriel yedek bile kalsa sorun çıkarmayan faydalı bir oyuncu...Texeira ile iyi bir ikili olacaklarına inanıyorum...Arkası dönük oynayabilen de bir forvet tipi...Pedriel i beğenmeyenlere soruyorum;bu yıl bizde olsaydı sivassporda kaç gol atardı;atacağı gollerle sivasspor ligde kalırmıydı kalmaz mıydı?..Mersin deki performansı ile sivasspordakini hiç kıyaslamıyoru;çünkü Mersin İdmanyurdu takımı 2 yıldır parasal sorunlarla uğraşıyordu;bu takıma 2 yıl sabreden oyuncuları da kutlamak lazım..Kısacası Pedriel eğer gelirse bence sivasspora gereken katkıyı kesinlikle verir...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...