Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2016-2017 Süperlig Hedefi
Alt 25.05.2016, 16:31   #4
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: 2016-2017 Süperlig Hedefi

Emek verip böyle bir çalışma yaptığı için stain rumuzlu yiğido kardeşimize teşekkür ediyorum.
Her şeyden evvel, 29 Mayıs Tarihinde yapılacak olağanüstü Genel Kurul toplantısından ne sonuç çıkacak, çıkacak sonuca göre bir yol haritası belirlenir.
Bakalım yönetim etik olanı yapıp, PTT 1. Lige düşürdüğü takımı tekrar Süper lige çıkarmak için devam mı edecek, yoksa yönetime başka bir talip mi çıkacak, biran evvel bu belirsizliğin giderilmesi lazım. Hayırlısı bakalım umutla bekliyoruz. Ben öyle sanıyorum ki küme düşmemiz tüm Sivas halkının kenetlenmesine, Sivasspor'a daha çok sahip çıkmasına sebep olacak ve eski heyecanı yakalayacağımızı tahmin ediyorum. Çünkü elindekinin değeri gittikten sonra anlaşılıyor.

ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ihtiyar yiğido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...