Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mecnun ODYAKMAZ İle Devam
Alt 30.05.2016, 11:46   #38
sebasteia
Usta Yiğido
 
sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.01.2008
Mesajlar: 2.340
Thanks: 1.509
1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 852 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Mecnun ODYAKMAZ İle Devam

Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
siz olayı yanlış anlamışsınız. ülkede kulüpler böyle dernek olarak yönetildiği müddetçe kimse aday olamaz kardeşim. bir cami derneği ile kulüp derneği arasına hiç fark yok. yasa değişmeli. siz üye olmazsanız aday da olmazsınız. bakınız. yok delege imzası yok üyelik şartnamesi. sivassporun acilen yapması gereken bu kulübü taraftara açmasıdır. özellikle sivaslı sanayici iş adamlarının acilen üye yapılmasııdr. adam üye olmadan nasıl aday olacak. nasıl eleştirecek. fb gibi hedef aidat verebilecek 1 milyon üye olmalıdır.
sivasspor acilen yönetim yapısını değiştirmeli. mecnun başkan'ın sivasspor'a yapacağı en büyük katkı bu olur kanımca. sivasspor'un geleceğini kurmaktan ve kurtarmaktan daha büyük hizmet olur mu?

aşağıdaki maddeleri daha önce de yazmıştım, bir kez daha yazacağım ve ısrarla yazmaya devam edeceğim.

- sivasspor açık üyelik sistemine bir an önce geçmeli. 18 yaşını geçen her birey sivasspor kulübü üyesi olabilmeli.

- her üyenin belirli periyotlarda yapılacak genel kurullarda seçme ve seçilme hakkı olmalı.

- her üye elektronik ortamda bir tuşla dünyanın en ücra köşesinden oyunu kullanabilmeli.

- her üye 15 tl gibi (farklı rakamlar da önerilebilir) bir aidatı kredi kartı veya banka/maaş hesabından otomatik ödeme ile kulübe ödemeli.

- 15 tl gibi bir aidat yıllık 180 TL yapar ki, bu şekilde asgari ücretle çalışan bir kişi bile sivasspor üyesi olabilir.

- bu tutarda bir aidat ile üye tabanı genişleyecek ve 100 bin üye sayısına ulaşmak hayal olmayacaktır.

- 100 bin üyeli bir sivasspor'un yıllık geliri sadece aidatlar üzerinden 18 milyon TL olacaktır, ki bu tutar sivasspor'u üst liglerde daimi tutar.

- üye tabanının geniş olduğu bir sivasspor'da daha demokratik bir ortam oluşacak ve seçme/seçilme için aday sıkıntısı yaşanmayacaktır.

- halka açık bir şirkete dönüşecek olan bu sivasspor'un mali tabloları bağımsız denetimden geçtikten sonra yılda en az iki defa kamuya açıklanacak ve internet sitesi üzerinden mali tablolar yayınlanacaktır.

özetle sivasspor'un geleceği için mecnun başkan'ın yapacağı en büyük hizmet kulübü şirketleştirmek, üyeliği açık hale getirmek ve tabana yaymaktır.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...