Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Yeni hocamız Osman Özköylü
Alt 03.06.2016, 11:10   #55
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 457 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yeni hocamız Osman Özköylü

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Söyleyeceklerim Sivassporun maneviyatına dokunmaması gereken mantalitenin kabul gördüğü reel cümlelerdir...Evvela kendimizden başlamak üzere bu kelamları ediyoruz...Biz hep realite içerisinde yorumumuzu yaptık....Öğretilen öğrendiğimiz yaşadığımız hep buydu...Güvenç Kurtar Bursayı ts ye karşı galip getirdiğinde bile 26 bin kişilik stad tek bir ağızdan istifa diye bağırıyordu...Nedeni şudur bizim tribün reeli çok iyi bilir...Galibiyetlere bakmaz işin gerçeği nedir onu analiz edere...Konuyu karıştırmayalım.....Yıllardır yazıyoruz kardeşlerimizde yazıyor...Burada herkez Sivassporumuzun menfaatiinin pozıtıve olmasını istiyor...Buna şüphem yok...Yorumlarda duygusallıkla bırlıkte gelen anti-reel yorumlarıda çok gördüm olması gerektiği gibi gerçekleri konuşanıda....Hep söylediğim bir laf vardır...Bursaspor şampiyon oldu üzerinden 1 yıl geçti Ertuğrul Sağlam hala bunun farkına varamadı diye....Şimdi siz değerli kardeşlerim Sivassporlular yönetim devamındada bizim gibi dışarıda destek verenler...hala bu SİVASSPORUN ne olduğunun farkına maalesef farkına varamadık...Takım küme düşmüş takımın başına getirilen kişinin özgeçmişi sıradan bir hocadan farklı değil...Eğer Sivasspor ''Klasik bir Anadolu takımdır'' görüşü benimseniyor ise edeceğim tek bir laf yoktur...böyle biline...Herkes gözünü açsın bunun adıda sanıda SİVASSPORDUR...Bununla dalgada geçilmez oyunda oynanmaz...Ve bu yüzden gerekli yatırımlarınderhal yapılması gerekir...Yönetimin bu ilk icraatı bana göre yanlıştır...Adı Sivasspor olan kurumun başına vizyon sahibi bir hoca getirilseydi eğer ptt ligine başlamadan şampiyonluğunu zaten ilan etmişti....Bana göre bu seçim yetersiz ve yanlıştır..
Hocam belki hoca çok özel donanımlı değil ama taraftarın istediği bir isimdi. Diğer seçenekler Cesar Domingo olmazdı zaten, Sivasspor'da gidip de ikinci bir şans verilen çok az kişi var. İsmail Kartal da bence zatıf bir adaydı, Es-Es ile yaşadığı hayal kırıklığı çok barizdi ki bence Osman Hocanın teknik direktör meziyeti İsmail Kartal'dan çok çok iyidir. Taraftar bir daha o ilk çıktığımız anı yaşamak istiyor olabilir ama o kadro o zamanki 2. ligde hangi takımda olsa çıkardı. Eğer eskiyi yaşamak istiyorlarsa o seneki gibi stadı tıklım tıklım doldurup ölümüne desteklesinler de bakalım bu takım çıkıyor mu çıkmıyor mu ??
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı badof58'a Teşekkür Ediyor...