Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Aatif Fenerbahçe ile anlaştı
Alt 07.06.2016, 19:50   #76
dedeman58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dedeman58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Aatif Fenerbahçe ile anlaştı

Ben 3 yıldır filan burayı takip ediyordum ama bir türlü üye olmak nasip olmadı yeni üye oldum 8 yıl sivasspor alt yapısında oynadım şuanda futbolu bıraktım sivasspor'un iyi bir yerde olmasını hep istemişimdir maçlara giderip hep izlerim atıf takıma büyük katkılar verdi takımın üstünde bi oyuncuydu hep. diğerleri ona pek eşlik edemesede iyi işler başardı eşlik ettiğinde carlos zamanında sivassporun iyi yerlere geldiğini gördük şimdi onun gitmek istemesi çok normal kariyerinin iyi noktalarında ve fenerbahçede oynamak istiyecektir elbelte takımda alt ligi düşmüşken iyi bi para ve gelecek genç oyuncular sivas için fayda sağlıyacaktır. atıf için yüksek bonservisler diyorsunuz ama onları verse verse arap kulüpleri ve çinliler verir oda her oyuncuya denk gelmez ki atıfta kariyeli itibariyle pek gitmek istiyeceğini sanmıyorum 2in üstündeki her rakam güzeldir + oyuncu tabi sonuçta oyuncunun 1 yıl sözleşme kaldı alt ligi düştük ve yıllık ücretini karşılamamız zor o yüzden atıf ve sivasspor adını hayırlı olsun gelecek oyuncularda fayda sağlayıp tekrar süper lige çıkarız
dedeman58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı dedeman58'a Teşekkür Ediyor...