13.06.2016, 18:59
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 
|
Cevap: Tekrar Süper Lig'e çıkacağız
Alıntı:
astaravisa Nickli Üyeden Alıntı
ptt lige henüz alışamamışsanız demekki bir istanbul takımına gönül verelerdenmişsiniz önceden.
biz bu takımı süper lige çıkınca sevmedik. süperligden daha fazla süreyi aşağıdaki liglerde geçirdik. ama hep Sivassporluyduk
|
Yaşın kaçtır bilmiyorumda,3 yaşındaki çocuktaki akıl yok sende,kuştaki kadarda beyin yok,okadar yazı içinden nasılda başka takım taraftarı olduğumu anlamışşın hayret doğrusu,sen sivassporun nesini biliyorsunki ?gol duasına çıkılan zamanı biliyormusun mesela,yada otobüse konmak üzere petrolcülerden mazot dilenildiği zamanı mesela -biliyormusun?kimseyle taraftarlığımı yarıştıracak değilim,yaşın genç saNIRIM ,gençliğine veriyorum,bak sende yazmışın ben bu ptt ligde oynayacağımızı düşündükte moralim bozuluyor diye,demekki aynı düşüncedeymişiz,ptt ligini enson sivasspor oralardayken takip ediyordum,şuan hangi takım ne alemde bilmiyorum,onun için ptt lige henüz alışamadım dedim,bazı arkadaşlar halaa süperligdeyiz sanıyor,2 milyon eroyu bastırıp da costayı alalım,1 milyon eroyu bastıralım grosecki alalım,1 milyon ero bastırıp atıf alalım diye beklenti içinde olanlar var,onlar için rüyadan uyanmak lazım dedim,haaa bu sitede İstanbul takımını tutuyon diyeceğin en son kişide benim,bunları anlıyacağınıda sanmıyorumda yinede öğrenmiş ol diye yazdım,daha önce sizi ikaz etmiştim benden alıntı malıntı yapma diye,senin gibilerle uğraşacak vaktim yok .
|
|
|