ARKADAŞLAR İNTERNETTE DOLAŞIYORUMDA OKUDUĞUM YORUMLARDA HEP BAŞARIMIZ GÖLGELENMEYE KARALANMAYA KALKIŞILIYOR. YOK ANADOLU TAKIMLARI SİVASA KARŞI OYNAMIYORLARMIŞ YOK FEDERASYON YARDIM EDİYORMUŞ YOK HAKEMLER BİZİ KAYIRIYORMUŞ DAHA NELER NELER....
BU NASIL ÜÇGÜZARSIZLIK YA BİZ BURALAR NASIL GELDİK HEPSİ BİZİM ALIN TERİMİZ İLE OLDU BU TYÜR YORUMLAR YAPANLARI KINIYORUM...
adamLar eskiden Sivasa qeLirken Sivasspor'a Kaç atarız diye qeLiyoLardı şimdi acaba şansa 1 qoL ßuLupta beraßere fiLan kaLırmıyız diyoLar. Oynanan futbol,averaj,yeniLen gol hersey meydanda.. İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜRRRRR.. Gerisi PaLavra, hikaye zart zurt yani
Bu gün maçı Adıyaman Gölbaşı'nda kahvede izledim.Bir kaç kişi gerçekten Sivas'ın başarısına sevindi.Çoğunluk malesef çekemiyor.Aylardan beri Sivas'ın inişe geçeceği söylendi durdu,sanırım insanların bu beklentileri olmadığı için hayalkırıklığı yaşıyorlar.Devam Sivas, helal olsun sana.
Bu Konuda Kangallı Kasım'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Türk milletinin geninde var zaten herşeye bir bahane bulmak.ne derlerse desinler boşverin.onlar ancak kendilerini öyle avuturlar.seneye ş.liginde oynadığımızdada rakip takımı tutarlar