Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Maçın Ardından
Alt 24.10.2008, 23:34   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Maçın Ardından

Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Sivasspor'un teknik direktörü Bülent Uygun karşılaşmada 4. hakemle yaşadığı gerginliği ve Balili'yi neden ilk 11'e almadığı konularına açıklık getirirken rakiplerinin iştahlı olduğunu söyledi.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Mustafa Denizli olunca hücum oynamama ihtimali var mı? Biz Beşiktaş'ın üzerimize geleceğini ve olayları zorlayacağını biliyorduk. Özellikle ilk 45 dakikada Gençlerbirliği maçının ilk 15 dakikasındaki performanslarını kırmak adına önlemler aldık. 2. yarı ise tamamen baskılı oynamaya çalışan Beşiktaş'a karşı boş alanlara sızabilecek Balili'nin hızını kullanmaya çalıştık. Bugün Beşiktaş çok iştahlıydı. Tabii ki böyle bir deplasmandan 1 puanla da olsa dönmek bizim adımıza sevindirici.

Burada hakemlerimizi koruyalım, kollayalım diye uğraşıyoruz ama onların da bizi anlayışlı olması gerekir. Söylemek istediklerimizi 10 saniyede söyleyip geriye dönemeyiz ki bize en az 30 saniye vermeleri gerek. Biz hakemlerle kaynaşma adına proje üretirken böyle şeylerle karşılaşıyoruz. Artık proje falan üretmeyeceğim. Vazgeçtim.

Tum gezgin bir santrafor arayan araştıran. Defansif yönü de çok yüksek. Mehmet gibi güççlü bir santraforun arkasında iyi olacaktı. Balili'nin hızını kullanmayı biz de düşündük ama o dakikalarda Balili'ye top atacağımızı düşündük. Eskiden takımlar İstanbul'daki maçlara forvetsiz çıkarken, biz şimdi 2 santraforla çıktık, 3.sü'nü niye sahaya sürmedik diye tartışıyoruz."

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun da her iki takımı da sahaya koydukları mücadele nedeniyle kutladı.

Uygun, sahada futbol adına korakor bir mücadele yaşandığını ifade ederek, "Puan almak için gelmiştik. 1 puan için mutlu değilim. 3 puan alma fırsatları elimize geçti ama kullanamadık. Hedefimiz en yukarılara kadar çıkmak. Benim takımım inanmış bir takım, yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

Sahada bir ara sinirlendiğinin ve hakemle bir diyaloğa girdiğinin hatırlatılması üzerine de Uygun, "Hakemler konusunda aslında konuşmayalım" dedi ve bu konuda yorum yapmadı.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: Maçın Ardından
Alt 24.10.2008, 23:43   #2
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1184 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Maçın Ardından

tebrik ederim hocam sizi elinizden gelen herşeyi yaptınız...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçın Ardından
Alt 24.10.2008, 23:49   #3
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçın Ardından

KUTLARIZ SİZİ HOCAM BOŞ VERİN SİZ O YALAKALARI BİZ YOLUMUZA DEVAM EDELİM
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2008, 00:08   #4
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

BJK kendi sahasında çok iyi oynayan bir takım.Alınan 1 PUAN bizim için çok iyi.Eğer son dak.larda biraz daha dikkatli olsaydık maçtan 3 puanla ayrılmamız içten bile değildi.Kaleci Akın gerçekten çok iyi bir profesyonel.Uzun zamandır oynamamasına rağmen maçta elinden geleni yaptı.Hele Delgado'nun uzaktan vurduğu şutu mükemmel çıkardı.AYRICA SON SÖZÜM BJK SEYİRCİSİNE:ÇARŞI BU MAÇTA SINIFTA KALDI.takımımıza yapılan çirkin tezahuratları kınıyorum.AMA BİZ 2. MAÇTA ONLARIN YAPTIKLARINI YAPMAYALIM ;BJK YI ALKIŞLARLA KARŞILAYALIM AMA GOLLERLE UĞURLAYALIM.BİZE ÇİRKİN TEZAHURAT YAKIŞMAZ;ÇÜNKÜ BİZ YİĞİDOYUZ.
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2008, 00:19   #5
izmirliyigido
Gast

Yahu eziktaş seyircisi ne sınıfta kalması, rezaletti, rezalet. Böylesine ş.refsiz bir seyirci daha görmedim. Ben o kadar kızgınım ki, Sivas'ta sahamızda bunların maçında küfür edilse ilk defa olarak kızmayacağım. Ben ki, küfüre her zaman karşıyım.

Geçen sene "Sivas'lı ayılar" olduk, bu sene "Sivas'lı p.çler" olduk. Eğer federasyon bunlara göz yumacaksa yazıklar olsun.

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: Cevap: Maçın Ardından
Alt 25.10.2008, 00:29   #6
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1147 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: Cevap: Maçın Ardından

[QUOTE=izmirliyigido;430272]Yahu eziktaş seyircisi ne sınıfta kalması, rezaletti, rezalet. Böylesine ş.refsiz bir seyirci daha görmedim. Ben o kadar kızgınım ki, Sivas'ta sahamızda bunların maçında küfür edilse ilk defa olarak kızmayacağım. Ben ki, küfüre her zaman karşıyım.

Geçen sene "Sivas'lı ayılar" olduk, bu sene "Sivas'lı p.çler" olduk. Eğer federasyon bunlara göz yumacaksa yazıklar olsun.

SANA SONUNA KADAR HAK VERIYORUM,EZIKTASSSSSSS BU SEYIRCI IT KOPUK TAKIMI AYYAS SARMACI TAKIMI ICLERINDE BIRTANE ADAM YOK O SAHAYA AYYAKKABISINI ATAN YARIN BIRGUN BASKA SEYLERINIDE ATAR BUNLARIN BABALARI YOK....BIZIMKISI BELLI COK SUKUR
TORAMAN VE SERDAR SIZLER EN YETISKIN O....COCUKLARISINIZ
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda subasi29'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.10.2008, 01:01   #7
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

ARKADAŞLAR BİZ SAKİN OLALIM.TERBİYESİZLİĞE KARŞI BİZDE AYNI ŞEKİLDE

DAVRANIRSAK ONLARDAN NE FARKIMIZ KALIR.GEÇEN SEZON BÜTÜN TÜRKİYE'YE

SİVAS'LININ CENTİLMENLİĞİNİ GÖSTERMEDİK Mİ?

BENCE BİZ BEŞİKTAŞ'TAN 1 PUAN ALARAK ONLARA EN BÜYÜK CEZAYI VERDİK...
Alt 25.10.2008, 01:07   #8
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Kara karga ile horoz'un valsi.

% 51'ciye böyle cevap verilir.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.10.2008, 09:39   #9
izmirliyigido
Gast

Zaten o Serdar Özkan ş.refsizine gıcık oluyorum. Karı kılıklı şey. Adam hizip, nifak tohumu ekmekten başka birşey yapmıyor. Şerefsiz İ. Üzülmez'i bile geçti. O da aynı, hep itiraz, hep kavga, hep itiş-kakış. Ama Serdar daha çirkef.

O SERDAR ÖZKAN iti Sivas'a gelmesin.

Akşamdan beri o kadar kızgınım ki, aldığımız 1 puana sevinemedim, kaçırdığımız gole üzülemedim bile.

Federasyonu bekliyoruz, bakalım ne olacak.

Akıllı bir oyun oynatan Bülent Uygun hocamızı ve dirençli ve güzel oynayan futbolcularımızı tebrik ediyoruz.

.
-->: Maçın Ardından
Alt 25.10.2008, 09:40   #10
alaybeyi
Acemi Yiğido

alaybeyi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 720 alaybeyi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: Maçın Ardından

ederasyn her sene bir şeylere göz yumduğu için anadoludan şampiyon çıkmıyor. geçen yıl kural ihlaline göz yumuldu uefa ya gidemedik.
bu sefer de dün gece inönüdeki küfürlere göz yumulacaktır. meraklanmayın.
Çarşi çarşıya verilecek cezaya da karşı.(!)dış destekle büyük olsan ne olur. delikanlı gibi büyük olamadıktan sonra.
şimdi tüpçü çıkıp tv lerde beşiktaş seyircisi şöyle büyük böyle büyük diye laf etmiyor mu ölüyorum sade...
sen 4 eylül stadına gelde büyük taraftar gör.
alaybeyi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alaybeyi'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...