Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 31.03.2005, 23:27   #1
trafocu
Acemi Yiğido

trafocu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 756 trafocu FAZLA SÖZE GEREK YOKtrafocu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivas-İstanbul maçi için İzmirden kalkıp Maçi izlemek üzere Sivasa geldim. Yaşadığım olumsuzlukları aktarmalıyım ki bir daha tekerrür etmesin. Saat 13:00 da stad girişinde kuyruğa girdik.Kuyruk uzun olmamasına rağmen bir türlü ilerleme kaydedemiyor olduğumuz yerde adeta beklemekte idik. Saatler ilerlemekte iken bulunduğumuz kuyruk zaman içerisinde kaynak tabir edilen sistemle daha bir kalabalık hal almaya başladı.Bu esnada maç saatı başlamak üzere idi ve ben onca yolu boşuna gelmiş olmak üzüntüsü ile Türnike sorumlusu Ömer bey ile ğörüşmek istedim ve kendileri ile görüştüm.Stadyum girişinde bulunan Türnike sağlıklı çalişmiyordu.Zaman zaman tutukluk yapmakta ve zaman akıp gitmekte idi. Nitekim İzmir Otobus biletimi dahi ibraz ettim ki ben bu maç için İzmirden geldim ve maça giremiyordum.
Nihayet türnike kapısı iptal edilerek biletli olanlar büyük kapıdan içeri alındı ve tam 25 dakika sonra maça girebildik.Madem Türnike çalişmıyordu bu işlemi daha önce yapabilirdiniz.Madem türnike çalişmıyorsa çalıştırınız veya daha yeni bir teknoloji monte ediniz.
Maç esnasında türibinlerden bir genç baygınlık geçirmiş ve tel örğüler üzerinden karga-tulumba ambulansa alınması şahsen hoş bir görüntü deyildi.Maalesef bir sivaslı olarak üzüntülerimi ifade etmekteyim.İlğili ve yetkililere duyurur saygılar sunarım
trafocu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.04.2005, 17:28   #2
sivaslibozo
Acemi Yiğido

sivaslibozo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 sivaslibozo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

haklisin BEKIR arda kardesim,

bence bu tur sorunlaridile getirmen iyi oldu, cunku hic degilse birileri cikarda belki onlemini alir ......
7 milyon tarfatari olan bir takimin bu derece sacma sorunlar yasamasi gercekten hos degil....

bence iyiki bu konuya degindin....BAZILARINA KALSA BU KONUYA DEGINMEN DOGRU DEGIL

ama bu ISI bilmediklerinden kaynaklaniyor tabiiiii.......

neysee

hadi veesselam
sivaslibozo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.04.2005, 17:49   #3
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Sivaslı bozo gardaş....

Senin iyiniyetinden veya sivaslılığından kimsenin bir şüphesi yok sanıyorum. Sivasın ve sivassporun menfaati için bunları yazdığınızıda biliyoruz ama burada bir zamanlama hatası var diye düşünüyoruz...en azından ben öyle düşünüyorum..

Camia olarak süperlige kilitlenmiş durumdayız..Sivasın bu saaten sonra süperlige çıkamaması (ALLAH KORUSUN) tüm sivaslıları yıkar.. Şunun şurasında 2 ay kaldı süperlige çıkmaya.. bu iki ayda ister futbolcular hakkında ister yönetim hakkında yapılacak olumsuz eleştiriler (HAKLI DAHİ OLSA..) moral bozar..

iki ayda daha dişimizi sıkalım.. ondan sonra ister futbolcu ister yönetim hakkında herkes eteğindeki taşı döksün...Ama şimdi birlik zamanı...Şimdi moral verme ...destek olma zamanı....Şİmdi kan kusup kızılcık şerbeti içtim deme zamanı...Şimdi kolunu kesip kasaba minnet etmeme zamanı...

Tabi bunlar benim kişisel görüşlerim.. Buraya yazan herkese olduğu gibi..seninde fikirlerine saygı duyuyoruz..
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.04.2005, 19:09   #4
sivaslibozo
Acemi Yiğido

sivaslibozo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 sivaslibozo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

@gakgo58 kardesim,

dedigin gibi haklisin, sana katiliyorum....Simdi kenetlenme zamani...

zaten amacimiz bu olmasa burda yazmaz, gider chat kanallarinin birinde chat le felan ugrasirdimmmmmm.....

anlayisin icin, sagol. ama iste her insan olaya senin gibi guzel bir uslubla yaklasamiyor.

neyse

kendine iyi bak..

VESSELAM
sivaslibozo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.04.2005, 20:32   #5
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

İnş sorunlar düzelirde süper liğe tam hazır bir hala geliriz...
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.04.2005, 21:54   #6
Yildizeli
Acemi Yiğido

Yildizeli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yildizeli ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

evet haklisin cok uzucu bir olay allah korusun acil bir hasta olsa ne olacak tedbir alinmasi lazim yarin birgun oraya fenerbahce gelecek o zaman nasil olacak emniyetin iyi saglanmasi lazim taraftar olarak buna herkesin hakki var ben yonetimin gereken tedbirleri alir diyorum ve basarilar dilerim saygilar hollandadan bizler gurbetten gelemiyoruz ama kimsenin cani yanmasin allah korusun herkesin ailesi var
Yildizeli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.04.2005, 22:29   #7
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

çok dikkat edilmesi gereken bi konu bu
Alt 06.04.2005, 07:20   #8
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Bekirarda gardas bu kadar fedakarlikta bulunarak Izmirden kalkip Sivasta mac izlemeye gelip ve bu kadar olumsuzluklarla karsilastigi halde yinede cok seviyeli ve güzel bir uslupla yaklastigin icin seni cani gönülden tebrik ediyorum ve bu güzel davranisinin diger kulüplerin taraftarlarinida örnek olmasini diliyorum.ama böylesine iyi niyetli ve hosgörülü taraftarda sadece Sivassporda olur.Yinede bizler birbirimizle sadece överek degil eksik ve yanlisliklarida yapici bir uslupla dile getirirsek ve cözüm yollari aranirsa ve taraftarlara bilgi vereilirse daha iyi yerlere gelecegimize inancim sonsuz.Selamlar
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.04.2005, 19:29   #9
trafocu
Acemi Yiğido

Lütfi Ünal bey gardaşima bu cevap yazılarından
ve ilğisinden dolayı teşekkür ediyorum.
Alt 22.04.2005, 15:47   #10
trafocu
Acemi Yiğido

WESTEL MAÇİNDA TÜM TÜRKİYE VEDE GÜRBETÇİ VATANDAŞLARIMIZ EKRAN BAŞİNDA OLACAKTIR. LÜTFEN MAÇ ESNASINDA SİVASSPOR BAYRAĞINDAN ÇOK TÜRK BAYRAĞİMİZ TRİBÜNLERDEN SALLANSIN.ÖZELLİKLE DUYARLI HEMŞERİLERİME SESLENMEKTEYİM.
'BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜZERİNDEKİ KANDIR, EGER UĞRUNDA ÖLEN VARSA VATANDIR.'
TÜM TANIDIKLARINIZA İLETİM ARAÇLARİ İLE BU MESAJİ İLETİNİZ.
Ancak şu kadar söylemeliyim ki Cumhuriyet ve Devletimizin temellerinin atıldığı Sivas ilinin tüm kamuoyuna mesaj niteliği taşiyacaktır. Ve ne yazık ki bu konuda Sivas halkı mücadele verememektedir. Türkiyemızın bir başka memleketinde Sivas ve Sivasspor özlem ve hasreti çeken bir hemşeriniz olarak sizlerden Sivas ve Sivasspora gönül vermiş herkesi ellerinizdeki Türk Bayrakları ile TV ekranlarından görmek o kadar çok şey ifade edecektir ki bilesiniz.SAYGILAR ve SEVGİLER SUNARIM.
Konu Kapatılmıştır