29.06.2007, 01:40
|
|
Usta Yiğido
179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888  
|
-->: --->: 8 YABANCI´YA EVET.
Alıntı:
zarali_sansar Nickli Üyeden Alıntı
bu lig türkiye ligi türkler oynasın türkler kazansın türk gençlerim önü açılsın.
türklerden fazla yabancılar oynadıktan sonra ne anlamı var türk liginin
tabiki kendi düşüncem.
|
Dünya ve Avrupa Kupalarinda Basari Istemiyorsak !!!!! Türk Futbolunu kapisini Dünyaya kapatacaksak Futbolumuz 30 sene geriye gitmesini istiyorsak ve Futboldan hic bir basari Beklemiyorsak paralarimizin Türkiyede kalmasini istiyorsak 8-0 yenildik Ama ezilmedik Gibi klasik yorumlari gazetelerde okuyup üzülmeyeceksek sana katilirim . Su da Bir gercekki, Türk futbolu Türkiyeye gelen kaliteli futbolcular sayesinde Patlama yapti Türkiye Dünya 3 cüsü oldu ,Galatasaray Uefa sampiyonu oldu Iyi ve kaliteli yabancilarin yaninda yaninda ve Rakibi olan Türk futbolcusu kendini gelistirecekson 15 senede Türk futbolunun geldigi yer küsümsenemez, Cok yollar kattetik Kaliteli yancilara Evet... Türk futbol Sevenleri Hagi, Carlos, Alex, Hojdonk, Linkoln, Anelka,Taferel, Popesco, Carew, Sota,Schumacher,ve Bana Göre Balili ,ve Petkovic,de bir Star Aklima Gelenleri yazdim Bu Futbolculari Türk futbol severler Türkiyede görmek istiyormu ?????? Bir Futbol Sever olarak Ben Görmek istiyorum Baska Arkadaslar bu konuda acaba neler düsünüyor. Bunlarda benim Yorumlarim katil ve katilmayan tabiki olacaktir Tsk....