Pazar günü Antalya’da oynanacak olan Antalyaspor - Sivasspor maçının başlama saati yine değişti.
Turkcell Süper Lig’inin dördüncü haftasında oynanacak olan maçların başlama saati havaların sıcak olması nedeniyle Federasyon tarafından daha ileri bir saate alınmıştı.
Futbolcuların sağlıkları için maç saatlerini ileri bir saate çeken Futbol Federasyonu, Antalya’da havaların daha sıcak olması nedeniyle Antalyaspor-Sivasspor maçının saatini yeniden değiştirdi.
Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre Antalya ile Sivas arasında oynanacak olan karşılaşma 21.00’dan 21.30’a alındığı bildirildi.
Hakikat
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR
bu uygulama galiba geçen hafta oynanan vestel manisa galatasaray karşılaşmasında vestel manisalı futbolcunun ölüm tehlikesi geçirmesinden dolayı olmuştur sıcak nem aşırı vitamin tüketmesinden dolayı karşılaşmalar bu saatlere alınmıştır güzel bir düşünce 1967
Federasyonu ilk defa Tebrik ediyorum dogru bir karar alinmis ama keske maclari bu saate almak yerine ligi gec baslatsalardida genc Futbolcularimiz insanlarimiz ölmeseydi acaba simdi sayin Haluk Ulusoy ve arkadaslari vicdan azabi cekiyorlar mi???
Hic sanmiyorum Insanlar öldükten sonra mac saatini ileri almanin ne anlami kaldi biz Millet olarak hep geridemi kalmaliyiz??
Tüm Balkan ülkeleri liglerini gec baslatirken bizim acelemiz ne seneye bilmedigimiz Dünya kupasi gibi bir Turnava mi var??
Acaba Federasyon ve görevli arkadaslar Ölen insanlarin hakklarini nasil ödüyecekler ???Is isten gectikden sonra sayin Ulusoy karariniz neye yarar insanlar öldü anliyormusun insanlar öldü sizi ve sizin gibi insanlari kiniyorum Türkiye Cumhuriyeti döneminde ilk Futbolcu katili oldugunuzun farkindasinizdir umarim!!!!
Saat kacta olursa olsun, bu maci alacagiz baska yolu yok.Bu saate alinmasinin cok mantikli oldugunu düsünüyorum, cünkü Antalyanin sicak oldugunu hepimiz biliyoruz ama o saatlerde o kadar asiri sicak degil, aslinda tam futbol oynama saati ve havasi