Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !
Alt 28.01.2009, 11:10   #111
D_Mrsic
Acemi Yiğido

D_Mrsic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 D_Mrsic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !

saygı deger başkanım

ben 24 yaşında iyi bir aile terbiyesi almış kültürlü bir insanım

bu devre arasında size hak veriyordum. ama bundan yanıldığımı sanıyorum. sebebi sayın hakem gökçekin yapmış olduğu yanlışlar . şimdi bakalım ne olacak .beşiktaşa kızıyordum ama kızamam. hakemin gözü önünde tello yumruk attı kart görmedi beşiktaşa bundan kızyordum. ümit karan kart görüyor yöneticsi futbolcusuna kızacağına hakemi ,insanın önüne atıyor .

şimdi ben soruyorum futbol kuralları takım takım mı değişiyor. adam elle gol atıyor rakip takımın ekmek parasını çalıyor .adam hakemi dövecek hakemlik onuru bırakın onuru insana saygı nerede.emre suratına bilicanın yumruk atıyor ya maden tespit ettin neden sarı kırmız değil ortada bir eylem var o zman bilicaya neden kart yok

gelelim arda yıldız diyoruz hakeme el kol hareketleir bu ikinci bu hareketi bu kişi türk milli takımına yakışmıyor ..

emre her maç aynı

lincon rakiple dalga geçiyor

şimdi gellim diger oyunculara

roberto carlos büyük oyuncu hakeme itiraz ediyor kart yok neden o zaman delgadoya nedne kırmız veriyorsun hacettepeli oyuncuya neden kırmızı veiryorsun .

haldun üstünel açıklama yap attığımız gol ofsayttı herkesten özür diliyorum konuşmalrımdan dolayı ortamı neden geriyorsun

sabri aynı ya emege saygı gösterin ..

baskanım bunlar gelip geçer ama az sonra yazacakalrım ne olacak

ırkçılık

bunun cezası ne olacak a.madrid marsilya maçında ırkçılık sebebiyle 3 maç ceza aldı puna silindi.

şimdi sitelere bakıyorum insanlar ofke kusuyor . şimdi ne olacak sivas taki maçta ya maç yarım kalırsa bunun hesabını kim verecek

ben nezaman ailemle rahat bir maç izleyebilcem merak ediyorum

başkanım bu olaylar büyüyecek

bazı tarftar gruplarımızn uefaya maç görüntülerini ve olaylarını bildirdikleirni hatta uefa başkanına bizzat elden teslim edileceği bilgileir yazılıyor

türkiyenin itibarını da düşünün tüm dünyanın gözü bizd eolacak umarım güzel bir sonuç düşüyorsursunuz..LUTFEN SİZDE TEPKINIZI KOYUN!!!IRKCILIK VE KUFURLU TEZEHURATLAR ARTIK SON BULSUN!!YOKSA SIZLERDE BEDELLERINI EN AGIR SEKILDE BIRGUN ODERSINIZ...

Sevgi Ve Saygılarımızla..ARTIK TRIBUN TERORUNUN VE IRKCILIGIN BITMESINI ISTEYEN TARAFTARLAR...

Butun klublerın resmı sıtelerıne attıgım mesaj..
D_Mrsic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 11:10   #112
tekdoktirin
Usta Yiğido

263 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 817 tekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISItekdoktirin COK SEVILEN BIR KISI

BALİLİYE IRKCILIK YAPACAKLARINA ÖNCE KENDİTOPCULARINA BAKSINLAR ÇAPULCULLAR ADAMGİBİ

TARAFTAR OLSUNLAR
tekdoktirin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 11:24   #113
yukarıkaleli
Yeni Yiğido

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yukarıkaleli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

dr mrsic vermiş oldugun destek için teşekkür edeirm . bu olayın takipcisi olacağım gerekli izinleir alabilirsek bir çalışma yapmak üzereyiz sivasın köyleirnin derneklriyle beraber bir ırkçılıga ve küfüre hayır yürüyüşü yapmayı planlıyoruz
yukarıkaleli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 11:27   #114
D_Mrsic
Acemi Yiğido

D_Mrsic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 D_Mrsic Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

aslında ıstanbuldakı sıvaslılar hep beraber toplansa galatasaray lisesinin onunde toplansak bır guzel sorsak. sız ogrencılerınızı boylemı egıtıosunuz cocuklara ırkcılıgı ve kufur solemeyımı ogretıyorsunuz die sormak lazım. bıde bız lıselıyız dıe gecınıp duruyorlar. aslında bole bır program yapılsa cok guzel olur valla. ozaman anlarlar ırkcılık ne demekmıs...
D_Mrsic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 11:31   #115
emreakbulut58
Yiğido

emreakbulut58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 191 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 emreakbulut58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yaptıkları tek şey bu zaten

SİVAS ZARA KARACAHİSAR KÖYÜ

http://www.facebook.com/group.php?gid=101415580833
tüm sivasspor taraftarlarını bu gruba bkliyorum
emreakbulut58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Böyle Taraf Tutana Yazıklar Olsun...
Alt 28.01.2009, 11:32   #116
Can Ustunel
Yeni Yiğido

Can Ustunel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 Can Ustunel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Böyle Taraf Tutana Yazıklar Olsun...

Dün ne güzel Sivas tarafında maç seyredicektim ama evdeki hesabı çarşıya uyduramadık onun için sivas bölümündeki davetiyemi iptal ettirip galatasaray tarafında maçı seyrettim.hemen yanımda bi genç bayan erkek arkadaşı ve bi erkek daha koltukta oturuyoduk maç boyunca o erkeğin sivaslılar için ettiği küfürün ne haddi oldu nede hesabı tutuldu.ben yanında bayan var diye kendimi sıktıkça o coştu belliki kız bu işten iyice sıkıldı ne oturduğu koltuktan kalktı nede maça baktı tamamiyle utandı eminim çünkü erkek arkadaşı 90 dakika boyunca hepimizi sevdi sevdi sevdi...bi ara kız dönüp ben sivaslıyım dedi sıkma canını bende sivaslıyım dedim..ama erkek arkadaşını susturamadı takiiii Balili sahneye çıkana kadar işte o anda tüm tribün sustu ya bizim suratımızdaki ifade belki herşeyi açıklıyodu...şimdi asıl konu o karakteri bozuk adam insan hiçmi yanındaki kızdan utanmaz hiçmi terbiye görmedin bu edilen küfürler inanınki futbolculara değildi tamamiyle sivas halkınaydı...insanların hareketleri ve davranışları kendi karakterini gösterirmiş senin gibi bi karaktersize yazıklar olsun böyle takım desteklemeye yazıklar olsun
Can Ustunel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Böyle Taraf Tutana Yazıklar Olsun...
Alt 28.01.2009, 11:36   #117
davulcu
Usta Yiğido

davulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

734 Mesajına 1.083 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 davulcu FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Böyle Taraf Tutana Yazıklar Olsun...

hocam sen hep böyle ben sivaslıyım ben sivassporluyum diyosunda ne işin var galatasaraylıların içindelanet olsun senin içindeki gs sevisine
Alt 28.01.2009, 11:36   #118
Mursallı yiğido
Tecrübeli Yiğido

Mursallı yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 Mursallı yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Ben maili gönderdim.Herkes de göndersin lütfen.Sanki savaşı Balili çıkartmış gibi çirkin tezahüratlar yaptılar.
Adam kaç kere savaşa karşı olduğunu bildirdi.Türk vatandaşı olmak için çalıştığını söyledi.Ama sonucu kendine yediremeyenler başka bahane bulamayınca futbolcumuza yüklendiler.
Şunu unutmayalım ki İsrailde savaş yanlıları olduğu gibi savaşa karşı gelen insanlar da var.Öyle her önünüze geleni suçlayamassınız...
Alt 28.01.2009, 11:38   #119
candayanmaz58
Yiğido

candayanmaz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

61 Mesajına 78 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 candayanmaz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ingilizce hazırlanmış bir mail varsa bekliyoruz fifa ve uefa ya göndermek için
candayanmaz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2009, 11:44   #120
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 712 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Galatasaray’ın, Balili ve İsrail’e edilen küfürler yüzünden PFDK’ya sevk edileceği öğrenildi. Golden sonra ve maç sonunda yapılan tezahüratların ırkçı nitelik taşıdığına karar verilirse Cim-Bom, seyircisiz oynama cezası alacak

Milliyet gazetesinde bugün yer alan habere göre, Galatasaray’ın başı ırkçılık suçlamasıyla derde girdi. Taraftarların, Sivasspor’un İsrailli oyuncusu Pini Felix Balili aleyhine yaptığı küfürlü tezahürat nedeniyle sarı-kırmızılı kulüp hakkında inceleme başlatılacağı bildirildi.

Taraftarların, attığı golden sonra ve maçın ardından Balili’nin yanı sıra İsrail’i hedef alan küfürlerinin “ırkçı” nitelik taşıyıp, taşımadığı tartışma konusu olurken, Futbol Federasyonu’nun temsilci raporlarına göre sarı-kırmızılı kulübü PFDK’ya sevk edeceği öğrenildi. Balili ve İsrail aleyhine yapılan tezahüratın, disiplin talimatının 41. maddesinin 10. fıkrasında yer alan “Aşağılayıcı nitelikteki tezahürat ırkçılık içerirse sorumlu kulüp ilk ihlalde müsabakayı seyircisiz oynama cezası alır” hükmü kapsamına girip girmediğine yapılacak inceleme sonunda karar verilecek.

Maçın temsilcisi Aydın Özer tarafından rapor edildiği bildirilen eylemin ırkçılık şeklinde değerlendirilmesi halinde Türkiye’de ilk kez bir kulüp bu suçlama nedeniyle seyircisiz oynama ve para cezası alacak. Balili ve İsrail aleyhine yapılan tezahürat ırkçılık olarak algılanmazsa, Galatasaray’a kötü tezahürattan para cezası verilecek.

Sarı-kırmızılı kulüp seyircisiz oynama cezası alırsa, yaptırım evinde yapacağı ilk kupa maçında uygulanacak

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
irkçı, kalma, tepkisiz, tezahürata

Seçenekler Arama
Stil