Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti
Alt 31.03.2013, 13:36   #1
ROMANTİK KATİL
Usta Yiğido

ROMANTİK KATİL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

774 Mesajına 1.527 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 592 ROMANTİK KATİL FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Rıza Hoca İstifa Etti

Alıntı:
H58A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bizdaha iyi Sivaslıyız diyerek felaket tellallığı yapan yaratıklar sizin nereniz sivas lı ancak boş laflarla ahkam kesersiniz neyin ne olduğunu bilmez anlamaz düşünmeden istifa tellallığı ve küfür eden yaratıklar sizlerin kendinize hayrı yokki ilinize hayrınız olsun türkiyenin en birbirini çekemez,birbirinin arkasından konuşan ,dostunun bile yüzüne iyi arkasından kötü düşünen,bir yakını başarılı olsa onu çekemeyenlerin hepsi sivas ta toplanmış
Sivas a halkına ekonomik olarak en büyük desteği olan iki unsurdan 1.cisi Üniversite ve öğrencileri, 2. cisi ise MECNUN başkan Sivaslılar yatsın kalksın dua etsin yosa sivas cöle dönerdi ..Birde dengesizlik yapıp iyisini bilir gibi laf ebeliği yaparlar istifa ve küfür ederler sizler kimin soytarılarısınız
Sivas halkını Başkana ve yönetime saygı gösterilmeli 1970 lerden beri sivas maçlarına giderim bana ben senden daha iyi Sivaslıyım diyen olsa olsa kapıdaki köpektir(köpegede hakaret olmasın)
Hiçbir kimse diğer bir Sivaslıya isterse gurbette olsun ben senden daha iyi Sivaslıyım deme hakkına sahip değildir
Kendini başka gören cakal sürüleri
Cakalda sensin soytarıda sensin Yavsak. Önce sen konusmalarına bak. Böyle gelip hakaret ederseniz lafı yediginizdede modoretör yokmu diye karı gibi aglarsınız. Sivaslı felanda degilsiniz sizler. İt sürüsü gibi dolanıp durmayın burda artık.

Memleketsiz Köpekler İstanbulu Destekler Tek Gercek SİVASSPOR
ROMANTİK KATİL isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ROMANTİK KATİL'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 11:02   #2
serkan_ozcan58
Yiğido

serkan_ozcan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

157 Mesajına 222 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serkan_ozcan58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

rıza hocaya bazı konularda katıldığım gibi bazılarında katılmıyorum sivaslı olabilirsin ama herseferinde bjk kelimesi düşmezse takım futbol olarak sahada geziniyorsa ilk golü biz yedikten sonra takımda ruh kalmıyorsa taraftarda eleştiride haklıdır...gelelim diğer hususa rıza hocanın istifasında geri dönmesine sevindim ne kadar eleştirirsek eleştirelim istikrar çok önemli....
serkan_ozcan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 11:31   #3
doktor38
Acemi Yiğido

doktor38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 doktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISI

yorumları okudum tam bir cahil sürüsü.rıza hoca gibi bir degeri kolayca harcayınca ne karınız olcak hiç düşündünüzmü?gerçi düşünmek için akıl gerek.neymiş küfretmiş,hareket çekmiş.o konumda sen ol 90 dk sana veryansın etsinler sende haklı çıkınca boynunu bük çık ordan öylemi.bunu hiçbir nefis yapamaz.ak etti ordaki birkaç cahil.hak edene o şekilde davranacaksınki birdaha yapamasın.sivas kupada final oynayacak belkide kupayı alacak bunu gören yok.biraz sakin olun ve takıma desteginizi devam ettirin.stad boştu böyle bir maçta önce bunu düşünün bir sivaslı olarak.bu takımın şimdi yanında olmayacaksanızda ne zaman olacaksınız.çekirdek çiterek bu işler olmuyor fedakarlık istiyor bu işler.
doktor38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı doktor38'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2013, 11:46   #4
doktor38
Acemi Yiğido

doktor38 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 doktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISIdoktor38 COK SEVILEN BIR KISI

bu sezon hayrettin bıraksın futbolu artık.kaçıncı maç bu.hayrettin savunucularınada şunu soruyorum,hayrettinin sivaslı olmasından başka hangi özelliği varda bu takımda oynuyor.en yakın zaman bursada yediğimiz gol.lütfen bu oyuncu artık bitmiştir kabul edin.takım maça 10 kişi çıkıyor.hadi buna alıştık adam takımı karıştırıp rakip takım için çalışıyor o zamanda ne oluyor biz 10 kiş rakip 12 kişi.bunu unutmayın hayrettinin her maçını iyi izleyin.kendi kalemize attığı golleri hiç saymıyorum burda.
doktor38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.04.2013, 11:20   #5
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1033 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Dün, 09:31 #116
doktor38
Acemi Yiğido

44 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 113
yorumları okudum tam bir cahil sürüsü.rıza hoca gibi bir degeri kolayca harcayınca ne karınız olcak hiç düşündünüzmü?gerçi düşünmek için akıl gerek.neymiş küfretmiş,hareket çekmiş.o konumda sen ol 90 dk sana veryansın etsinler sende haklı çıkınca boynunu bük çık ordan öylemi.bunu hiçbir nefis yapamaz.ak etti ordaki birkaç cahil.hak edene o şekilde davranacaksınki birdaha yapamasın.sivas kupada final oynayacak belkide kupayı alacak bunu gören yok.biraz sakin olun ve takıma desteginizi devam ettirin.stad boştu böyle bir maçta önce bunu düşünün bir sivaslı olarak.bu takımın şimdi yanında olmayacaksanızda ne zaman olacaksınız.çekirdek çiterek bu işler olmuyor fedakarlık istiyor bu işler.

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı doktor38'a Teşekkür Ediyor...
Harput0658, poyrazer5858

Alıntı:
doktor38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu sezon hayrettin bıraksın futbolu artık.kaçıncı maç bu.hayrettin savunucularınada şunu soruyorum,hayrettinin sivaslı olmasından başka hangi özelliği varda bu takımda oynuyor.en yakın zaman bursada yediğimiz gol.lütfen bu oyuncu artık bitmiştir kabul edin.takım maça 10 kişi çıkıyor.hadi buna alıştık adam takımı karıştırıp rakip takım için çalışıyor o zamanda ne oluyor biz 10 kiş rakip 12 kişi.bunu unutmayın hayrettinin her maçını iyi izleyin.kendi kalemize attığı golleri hiç saymıyorum burda.
Siz kimi savunuyorsunuz Rıza hocanın israrla oynattığı Hayrettinide eleştiriyorsunuz. Bir çelişki yokmu
Alt 31.03.2013, 11:49   #6
macitim
Yeni Yiğido

macitim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 macitim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

En azindan sezon sonuna kadar kalmali bencede
macitim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2013, 11:57   #7
karamik
Usta Yiğido

karamik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

561 Mesajına 1.041 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 karamik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Trabzon maçından önce trabzonluların forumlarına bakmıştım adamlar inşallah Hayrettin onbir çıkar diyorlardı rakip antrenörler bile sol kanatta hayretini görünce o kanattan atak yapmaya başlıyorlar acimazsız olmak istemem ama bu adam futboldan bu kadar parayı nasıl kazandı nasıl yıllardır burada kaldı hayret ediyorum ama bizim çocuğumuz orası kesin sahip çıkalım ama artık oynamasın yeter psikolojisi bozuldu adamın dün çıkarken çok üzüldüm haline
Alt 31.03.2013, 12:15   #8
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sezon sonuna kadar yada takim 42 puan yapana kadar kalsin sonra nereye isterse gidebilir
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda calipso'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 12:17   #9
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

Yaşanan olaylar hoş değil ama tepkide taraftar biraz daha haklı rıza hocaya saygımız var ama taraftar ugurun oynamasına piech in oynatılmamasına tepki gösteriyor ve rıza hoca ısrarla tersini yapıyorda şimdi istifa diyince mi taraftarı ciddiye aldı enteresan doğrusu rıza hoca kadar futbol bilgimiz yoktur ama futbolda bizim bildiğimiz forma hak edene verilir antremanlarda kimin kondisyonu iyiyse kim hırslıysa maça o çıkar deneyim ayrı ama oynatılmayan oyuncularda bu şekilde deneyim kazanamaz zaten SİVASSPORumuz için her şeyin hayırlısı olsun İNŞALLAH böyle günleri ne taraftar nede oyuncular ve yönetim bir daha yaşamaz saygılar...
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda antik58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2013, 12:25   #10
Mete209
Yiğido

Mete209 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

184 Mesajına 384 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 534 Mete209 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Hazreti Muhammed peygamberimizin bir hadisini senle paylasmak isterim:
'Bir kere düsünmek, bin kere ibadet etmek ile esittir.'

Hocaya ve oyunculara karsi gösterilen kin ve tehditleri dogru ve hakli buluyorsan, o zaman kendinize yöneltilen tepkilere karsi yanamazsin, ve benim gibi size karsitepki gösteren kisilerin taraftarligini sorgulayamazsin. ki bunu yaparsan serefinizden süpheliyim. aynen baslangictan beri dedigim gibi.

ilk tokati atarsan, sen vurulunca sikayet edemezsin. bu karaktersizlik. aynen baslangictan beri dedigim gibi. birseyi baslatirsan sonunu görmen lazim. benim tepkim haklimi tartisabiliriz, ama hocanin tepkisi hakli, hayrettinin ve takimin tepkisi hakli.

ilk önce elestirmeyi ögrenin ondan önce agizinizi acmayin!
Suç bende ki idrak edemeyeceğini bile bile sana cevap yazıyorum. Hadisi bile uydurma yerlerden alan birisinden ne beklenirdi ki?

Almanya'da durum nedir bilmem, ama burada "şeref" o kadar ucuz değil ve hepimiz en az senin kadar şerefliyiz!
Mete209 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Mete209'a Teşekkür Ediyor...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
etti, hoca, rıza, İstifa

Seçenekler Arama
Stil