Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !
Alt 29.12.2007, 14:34   #21
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !

Karınca kararınca herkez elinden geleni yapsın sivas'ta yaşayan yiğidolar direk para yerine lisanslı ürünleri alıp cad. ve sokaklarda gururla gezebilirler ve yeni kardeşlerimiz çocukları gençleri sivaSSporlu yapmak en büyük yardım bence..
Alt 29.12.2007, 15:07   #22
yunus1758
Yeni Yiğido

yunus1758 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yunus1758 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart BOMBA KLİP

FORMDA PAYLAŞIM YAPAN ARKADAŞLAR SİVASIMIZA YARDIM KAMPANYASINA FARKLI BİR BOYUT KAZANMASI İÇİN BU KLİBİ LÜTFEN ÇEVREMİZE ULAŞTIRIP KAMPANYA HAKKINDA BİLGİLENMELERİNİ KAMPANYAYA DESTEKLERİNİ SAGLAYALIM

http://www.youtube.com/watch?v=wbUnNuqgfCM

<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/wbUnNuqgfCM&rel=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/wbUnNuqgfCM&rel=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>
yunus1758 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.12.2007, 15:07   #23
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

EVET KÜÇÜK BÜYÜK AZ ÇOK DEMEDEN HERKES SİVASSPORUN YANINDA OLMALI ARTIK ARKDAŞALR NERDEN NEREYE 3.LİGDE SON MAÇLARI KAZANIP AMATÖRE DÜŞMEKTEN KURTULDUĞUMUZ GÜNLERİ ADIYAMNI SON MAÇTA YENİP KÜMEDE KALDIĞIMIZ GÜNLERİ UNUTMAYALIM ŞİMDİKİ TABLO NE SİVAS FENERİN BJK NİN GS NİN ÖNÜNDE LİDER BU MUHTEŞEM BİRŞEY O YUZDEN BU FIRSATI MUTLAKA EN GÜZEL ŞEKİLDE DEĞERLENDİRELİM

ŞAMPİYON SİVASSSSSSSSSSS
Alt 29.12.2007, 19:35   #24
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1479 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Yılbaşında Ziraat Bankasına benden den yardım.... Hemde seve seveeeee... Herşey üst sıralar için herşey yiğido için iyi günde de kötü günde de bizler sizinle gurur duyuyoruz.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.12.2007, 20:39   #25
belalı_yiğido58
Yiğido

belalı_yiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

112 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 belalı_yiğido58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

[COLOR="DarkRed"]SİVASSPORUMUZA YARDIMI DOKUNAN HERKESE TEŞEKKÜRLER[/COLOR]........TÜRKİYE SİZİNLE GURUR DUYUYOR........
belalı_yiğido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !
Alt 29.12.2007, 21:56   #26
gardasin.58
Yiğido

gardasin.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 gardasin.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: YILDIZLARIMIZI SATTIRMAYALIM !

Aynur kizimizi bu isi layikiyla yapacagindan hic suphem yok iyi bir secim hayirli olsun aynur kizimizada kolay gelsin ALLAH YARDIMCISI OLSUN.
Haydi sivasliyim diyenler iste firsat pamuk eller cebe lafla peynir gemisi yöru¨muÿor takimi elestirmek kolay.
DAMLAYA DAMLAYA GÖL OLUR BU ISIN AZI COGU OLMAZ.
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.12.2007, 12:18   #27
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

İŞTE ŞİMDİ DESTEK VERMEMİZ LAZIM BENİMDE HARÇLIKLARIM VAR AMA YATIRMAYI BİLMİYORUM:(
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
Alt 30.12.2007, 21:03   #28
yigıdotuncay
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigıdotuncay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI

arkadaslar bende sivaslıyım ve takımızı sanal alemdede destekleyelım bu sıtede cok az taraftarımızın oldugunu gordum www.futboladina.com burası tarafsız taraftar sıtesı oldugu ıcın burada destekleyebılırız
yigıdotuncay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI
Alt 31.12.2007, 02:16   #29
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Harçlıklarını Sivasspor'a verdiler

Sivas Amatör Ligi'nde mücadele eden 4 Eylül Harb-İş Spor minik takımının oyuncuları, Sivasspor'a destek amacıyla başlatılan kampanyaya katkı sağlamak amacıyla harçlıklarını bağışladı.

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın oğlu Bilal'in de forma giydiği takımın 30 minik futbolcusu, aileleri tarafından verilen harçlıklardan biriktirdikleri paraları, Sivasspor için açılan banka hesabına yatırılması için zarfa koyarak teknik direktörleri Erol Yüzbaşıoğlu'na teslim etti.
Ellerindeki Sivasspor bayrağı ile “Şampiyon Sivasspor”, “Sivasspor herşeyimiz” şeklinde tezahürat yapan minik futbolcuların mutlu oldukları gözlendi.

Oyuncularının bu davranışının kendisini gururlandırdığını ifade eden Yüzbaşıoğlu, Vali Veysel Dalmaz ve Belediye Başkanı Sami Aydın öncülüğünde Sivasspor'a yardım kampanyası başlatıldığını anımsatarak, “Bu kampanyaya küçük de olsa katkımız olursa ne mutlu bize. İnşallah

oyuncularımızın davranışı diğer kulüplere örnek olur” diye konuştu.

Takımın oyuncularından Oğuzhan Kılıç ise, “Harçlığımdan 40 YTE biriktirdim, Sivasspor'a yardım için getirdim” dedi.
Teknik direktör Yüzbaşıoğlu'na teslim edilen zarflardan, 297 YTL 75 Ykr çıktı.

Zarfların içerisinden “Şampiyon Sivasspor”, “Liderlik elimizde”, “Sivasspor her şeyimiz” şeklinde yazılar da çıktı.
Alt 03.01.2008, 05:53   #30
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

02.01.2008 tarihinde
iş bank şubesinden,sivas spor kulübü derneği
304400 129792 5704 nolu hesaba bağışımı yapdım.

Bankada görevli memur arkadaşım olduğu için ricada bulundum,diğer hesab nolarında yardım yapılmış acaba diye,aldığım cevap maalesef -0- idi.

Denizbank şubesinden,sadece bir işadamımız yüklü bir mikdarda para yardımında bulunmuş.

Yazık ediyoruz,SİVASSPOR için bir yardım kampanyası başlatılıyor,bu kadar vurdum duymazlık olmuyor,sitemizde açılan bu topic ise 3 gündür bakanda olmamış,

Haydi samimi olan hemşerilerim,ben yardımımı yapdım ve avatarımada belgesi olarak dekontu koydum.

Laf ile icraat ile yapalım.

Seçenekler Arama
Stil