Alıntı:
AyhanBayrak Nickli Üyeden Alıntı
izmirli arkadasim aslinda burada bizlerin bu siteyi yapan kisiye tesekkürlerimizi iletmemiz gerekirken sen kalkmis buradan resmi sitesi degilse laga luga sitesi oluyor diyorsun inanki üzüldüm sen bir aktiv calisan sitenin ne kadar ugras istedigini ve ilgi istedigini biliyormusun aslinda tuncay kardesimiz cok güzel ifade etmis madem öyle SIVASSPOR yöneticileride bu ise el atmiyorlar yoksa atamiyorlarmi aslinda bu site resmi site olmaktanda ileri bir site neden diye sorarsan burasi bir taraftar sitesi yani bizlerin sitesi degilmi öyleyse bizler sahip cikalimda istenilen seviyeye gelsin ve basarili olsun bizede bu yakisir TESEKKÜRLER
|
Ayhan kardeşim beni yanlış anlamış. Ben bu siteye emeği geçen herkese her zaman teşekkür ettim ve yine teşekkür ediyorum. Ben Lagara-lugara sitesi oluyor derken, "forumlarda, gereksiz muhabbetler, birbirine sataşmalar, küfüleri görünce ve özellikle (şimdi kesildi artık) misafir kisvesi altında girip Sivas'lıları birbirine düşürenleri gördüğüm için" diyorum.
Sahip çıkma meselesine gelince bende seninle aynı fikirdeyim. Yönetim destek vermiyor anlaşılan. Fakat sıcak haberleri nasıl alacağız? Bir muhabir, bir yönetimden veya kulüpten bir tanıdık yok mu diye sormuştum. Mesela şu anda Antalya'da yaşayan Sivas'lılar oradaki gelişmelere, maçlara ve sonuçlarına pekala muhabirlik yapıp, taze heberler gönderebilirler.
Ben bu anlamdad sahip çıkılmasını istedim. Yoksa bir taraftar sitesi olarak cidden çok güzel. Hele bazen Sivas'ta ki kardeşlerim yazdıkları zaman kendimi Sivas'ta hissediyorum. Ben 18 yıl Sivas'ta İstasyon caddesinde yaşadım. Halende orada babamların ve kardeşlerimin evi var. Burnumda tütüyor Sivas. Oradan birisi yazınca içimi sevinç ve özlem kaplıyor. O yüzden bu siteyi yapanlara birkez daha TEŞEKKÜR'ler.