şte son Yiğido!
Sivas’ın yeni hocası Werner Lorant, hem Kırmızı-Beyazlı camiaya hem de eski takımına mesajlar yolladı: “Potansiyeli süper bir ekibe geldim. Ligde kalmanın dışında üst sıraları da zorlayacağız” “Türkiye’den istemeyerek ayrıldım. Fenerbahçe ile çok özel karşılaşmalar oynayacağız”
1860 Münih hatırlatması
Werner Lorant’ın Süper Lig’in yeni takımı Sivasspor ile her konuda anlaştığını ilk kez tüm detaylarıyla okuyucularına duyuran FANATİK, Alman hocayla görüştü, hedefleri hakkında bilgiler aldı. Çok büyük bir camiaya geldiğinin bilincinde olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan tecrübeli teknik adam, iddialı açıklamalar yaptı. Öncelikli hedeflerinin Sivasspor’un ligde kalması olacağına dikkat çeken Lorant, “Ancak bu bize yetmeyecektir. Puan cetvelinde üst sıraları zorlamak için de gerekeni yapacağız. Bunu Almanya’da 1860 Münih ile başarmıştım” diye konuştu.
2 yıllık sözleşme yapacak
Sivas’a dün ayak basan ve tesisleri gezerek yöneticilerden bilgi alan Lorant, Kırmızı-Beyazlı taraftarlara da övgüler yağdırdı. “Seyirci desteği bir takımın başarısında en önemli faktörlerden biridir. Sivasspor taraftarının da Türkiye’nin her yerinde ekibine sahip çıktığını bilmek beni çok rahatlattı” diyen Alman hoca, yarın İstanbul’da kendisini 2 yıllığına (1+1) Kırmızı-Beyazlı renklere bağlayan resmi imzayı atacağını belirterek, “Takımın eski patronu İsmail Kartal ile görüşüp, maç kasetlerini de izledikten sonra transfere geçeceğiz” ifadesini kullandı.
‘Savaşçı oyuncular favorim’
Eski takımı Fenerbahçe hatırlatıldığında ise imalı konuşan Lorant, “Fenerbahçe ile diğerlerine oranla daha özel maçlar oynayacağız. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Ayrıca şu da unutulmamalı ki ben Fenerbahçe’den kendi isteğim doğrultusunda ayrılmadım. Kaybetmeyi sevmeyen ve savaşçı oyunculara ağırlık veren bir yapım olduğunu herkes bilir” açıklamasını yaptı. Bu arada Lorant’ın eşyalarını toplamak üzerine kısa bir süre için Almanya’ya gideceği ve ardından Sivas’a dönerek transfer için kolları sıvayacağı belirtildi.
Kaynak:Fanatik