Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: SIRA TARAFTARDA
Alt 26.09.2007, 16:22   #21
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SIRA TARAFTARDA

bence gereksiz bi konu istersen stadın 100.000 kişilik olsun isterse her taraf kırmızı beyaz olsun hiç bi yararı olmaz...

neden mi ?

gecen sene burda kayseriye 6 0 yenıldıgımız macta sivasspor a bir kere bagırmayıp kayseriye bagıran ruhsuzlar oldugu müddetce

bu sene kupa macında kasımpasa 3 0 ondeyken sivas a bi kere bagırmayıp kasımpasaya bagıran ve 3 2 oldugunda tekrar sivas a bagıran dönek hesabı insanlar oldugu sürece..

her sene kaybettiğimiz maclarda kendı takım oyuncusuna bile kufur eden gol attıgında yere goge sıgdıramayan 5 ytl verip bılet alarak kendısini taraftar sanan insanlar oldugu müddetce 100,000 kişi de olsan stadın %95 takımını en ihtiyacı oldugu yerde SATAR !!!!
merkez_emre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SIRA TARAFTARDA
Alt 26.09.2007, 16:36   #22
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: SIRA TARAFTARDA

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bence gereksiz bi konu istersen stadın 100.000 kişilik olsun isterse her taraf kırmızı beyaz olsun hiç bi yararı olmaz...

neden mi ?

gecen sene burda kayseriye 6 0 yenıldıgımız macta sivasspor a bir kere bagırmayıp kayseriye bagıran ruhsuzlar oldugu müddetce

bu sene kupa macında kasımpasa 3 0 ondeyken sivas a bi kere bagırmayıp kasımpasaya bagıran ve 3 2 oldugunda tekrar sivas a bagıran dönek hesabı insanlar oldugu sürece..

her sene kaybettiğimiz maclarda kendı takım oyuncusuna bile kufur eden gol attıgında yere goge sıgdıramayan 5 ytl verip bılet alarak kendısini taraftar sanan insanlar oldugu müddetce 100,000 kişi de olsan stadın %95 takımını en ihtiyacı oldugu yerde SATAR !!!!
merkez emre kardeşim doğruları söylemiş ben bu yorumun üstüne yorum yapamam kardeşim eğer değin gibi iseki öyle olduğuna inanıyorum yazıklar olsun böyle seyirci olmaz olsun bizim seyircimiz iyi gün seyircisi değil bizim seyircimiz hem iyi günde hemde kötü günde takımının yanında olandır gersi hikaye sivasa her gittiğimde maca gidiyorum bazı insanlara bakıyorumda kendi takımına bile küfür ediyorlar emre kardeşime sonuna kadar katılıyorum
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SIRA TARAFTARDA
Alt 26.09.2007, 16:42   #23
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SIRA TARAFTARDA

bnce iş sadece stada gelmekle olmuyo herkes destek vermelı takıma bagırmalı yanında oldugunu göstermeli saten kesınlıkle stad ful dolar Sivasta eger basarı varsa herkes gelır ama 7. 8. olursan destek yok bu iş böyle
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: SIRA TARAFTARDA
Alt 26.09.2007, 17:25   #24
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 878 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: -->: --->: SIRA TARAFTARDA

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
merkez emre kardeşim doğruları söylemiş ben bu yorumun üstüne yorum yapamam kardeşim eğer değin gibi iseki öyle olduğuna inanıyorum yazıklar olsun böyle seyirci olmaz olsun bizim seyircimiz iyi gün seyircisi değil bizim seyircimiz hem iyi günde hemde kötü günde takımının yanında olandır gersi hikaye sivasa her gittiğimde maca gidiyorum bazı insanlara bakıyorumda kendi takımına bile küfür ediyorlar emre kardeşime sonuna kadar katılıyorum

bide aklıma geldi tr kupasından bahsederken bi kac sene once yıne bi kupa macı carsamba gunu sivas ta ve taraftar grupları yok yani maratondan cıtır cıtır cekırdek sesleri geliyor..durum olarak hatırlamıorum ama gerideyiz ve bir genc oyuncumuz bi kac kere hata yaptı ardından maratondan bi seyirci yüksek sesle cıkısarak oyuncuya ser...z die bagırdı vede o anda top oyuncuya geldi o ses üstüne topu tutamadı o andaki psikoloji ile ayagının altından taca cıktı..

ve yine yanlıs hatırlamıorsam gecen seneydi galiba mehmet yıldız mac sonunda roportajında taraftar bize köstek değil destek olsun diye acıklama yapmıstı..Sonra Mehmet yıldız giderek gelişti tr nin en buyuk oyuncularından oldu...
merkez_emre isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SIRA TARAFTARDA
Alt 27.09.2007, 00:01   #25
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

BU MAÇTA ÇEKİRDEK YEMESİN KİMSE HATTA YÖNETİM BU MAÇTA TARAFTAR İYİ BAĞIRIRSA ÇIKIŞTA ÇEKİRDEK HEDİYE ETSİN ÇIKINCA YERSİNİZ:-)
FAZLA SÖZE GEREK YOK SEYİRCİ OLMAYI BIRAKIP TARAFTAR OLMAYI ÖĞRENMELİ SİVASLI. BENCE BURSA TRÜBÜNLERİ BU KONUDA ÇOK BAŞARILI. BİRDE BU BURSADA DİKKAT EDİLMESİ LAZIM BİR ADAM 34 NUMARA TUM ADAM SAHADA BASMADIK YER BIRAKMIYOR. OYUN KURUYO DEFANSA YARDIM EDİYO KANATLARI KULLANIYOR GOL ATIYOR BU ADAMA BİZİMKİLER ÖNLEM ALMALI.
Alt 27.09.2007, 00:16   #26
tv_61
Yeni Yiğido

tv_61 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tv_61 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bence eksik olan sey taraftar ruhu
Alt 27.09.2007, 00:52   #27
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

LİGDE OYNAYACAĞIMIZ MAÇIN BİRİNDEN ÖNCE BÜLENT HOCA ÇIKIP ÇEKİRDEK YEMEYİN TAKIMA DESTEK VERİN DİYE TARAFTARA SESLENMİŞTİ TRAJİKOMİK BİR ÇAĞRI AMA BU AÇIKLAMAYI DA BÜLENT UYGUNA YAPTIRDIKTAN SONRA STATDA ÇEKİRDEK YEMEYE UTANMALI ARTIK TARAFTAR O ÇEKİRDEĞİ YERKEN HAYA ETMELİ YAWW :-) ÖZLEDİĞİMİZ TARAFTARI GÖSTERİN BİZE LÜTFEN!!! EYY YİGİDOLAR EYY PUSATLAR.
Alt 27.09.2007, 01:52   #28
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 888 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: SIRA TARAFTARDA

Bos verin cekirdekcileri önemli olan Taraftarin stada gelmesi. Cekirdek Türkiyenin her standinda var. Önemli olan Tribünlerin dolmasi. Bos Tribünler hic bir Futbolcuyu Motive etmez...
Alt 04.10.2007, 17:46   #29
onetanem58
Acemi Yiğido

onetanem58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 onetanem58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart TARAFTARLARIMIZI NASIL BULUYORSUNUZ?

Arkadaslar ben bir sivasspor taraftarı olarak takımımızın taraftarlarlarını pek iyi bulmuyorum.Tamam takımı desteklemeye gelen seyirci sayısı cok fakat maca gelip eline cekirdek alıp citlatmaktan baska yaptıkları yok. Amigolarıda iyi bulmuyorum,cok acemice davranıyolar.Ben atesli guzel bir taraftarımız olmasını istiyorum sizce bunu nasıl basarabiliriz