yurt disindan bizlerde katki yapmak istiyoruz ben günde 25 kere gönderirim .yurt disindan sivassporumuza nasil mesaj gonderecegiz bir bilgisi olan varmi Danimarka dan tüm yigidolara selam ..Kaya
Yukardaki Mesaja Sivasspor.com dan ???? Bir yanit gelirse ben de Sivasspor.comun Tesekkür Butonuna ben de Tiklayacagim... ?????????
yahu kac kontor gıdıyor yazınkı,benim işyerınde sivaslı cok hepsının ümüğüne çökuyum,futbolla alakaları yok ama mecbur msj atacaklar,biliyosunuz can tatlı...
yahu kac kontor gıdıyor yazınkı,benim işyerınde sivaslı cok hepsının ümüğüne çökuyum,futbolla alakaları yok ama mecbur msj atacaklar,biliyosunuz can tatlı...
güzel yöntem
uygulamak epey işe yarar
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı samet yıldız'a Teşekkür Ediyor...
Açıklamaları okumadan herkes gelişi-güzel mesaj yazıyor
kardeşler-hemşolar kontörlü hatlarda olmuyormuş
boş yere mesaj göndermeyin
birde ne yazacağız diye soruyorlar
topicte yazıyor
Sivas YAZ 5058 E GÖNDER
İŞTE BU KADAR..
Selam Arkadaslar su an yardim sms i yapmak icin canatiyorum ama almanyadan bu isi nasil yapabilirim lütfen birisi ilgilensinki hemen su isi bitirelim ,ve inanin bence cok basarili olacaktir buna inanin .
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Sivas-Power'a Teşekkür Ediyor...