Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim Gs 2 - Ss 0
Alt 01.11.2009, 21:47   #61
galipgelen
Acemi Yiğido

19 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 597 galipgelen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim Gs 2 - Ss 0

Maçı tvden izledim,yayıncı kuruluş şifrelememişti.Ah , bir de iyi oynasaydık! Bülent Hocaya takımı dağıttı deyip kızanlar, bakıyorum yorumlarında kendileri de takımımızı komple gönderiyorlar! Bülent hoca kendisinin de kabul ettiği hataları yaptı ve gitti, o kadar. Bugüne bakalım.Bence yenilginin temel nedeni tekdüze oyunumuz. İbrahim güya gol umudumuz. Her maçta aynı yerde sağ ileride topu bekliyor. Kamanan kendini gelitirmiyor. Erman sol açık, tamam ama Musa ile hiç mi yer değiştirilmez oyun içinde. Top rakipte iken ne yapıyor Erman? Bakın Nonda bizim sahada basmadık yer bırakmadı, dolaştı durdu. Petkoviç aynı yere degaj yapar, oyuncular 90 dk. aynı dizilişte durur mu? Futbolun mantığına ters işler yapıyoruz.Taktik yok, strateji yok, olanı da herkes ezberledi. Muhsin Hoca yeni geldi ama bu maçın hatalarından onun da pay çıkarması gerek, biraz iyi hazırlanıp uyanık olsak, biz bu maçtan puan alırdık.
Yine de bu bizim takımımız 10 tane de yese, yine de 4 eylüle gelip destekleyeceğiz. Bilerek mi hata yapıyorlar?Hayır. Yanlışlarını söyleyelim ama bu maçı unutup diğerine bakalım.Antepe 3 atanlar da bizimkilerdi. Yorumlarımızda insaflı olalım.
galipgelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda galipgelen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2009, 21:49   #62
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Üzüldük maç kaybımız için bu yıl iyi bir başlangıç yapmaktada geç kaldık.

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gül5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.11.2009, 22:15   #63
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu bülenti hala destekleyenler var ya inanamıyorum.neymiş rüyamızda göremeyeceğimiz başarılar yaşatmış.kardeşim kendisi hiç rüyasında görmüş mü o başarıları bi sor bakalım ???bülenti bülent yapan SİVASSPOR dur.kaldıki o takımıda kendisi kurmadı başkan ona hediye etti,bülentte bu başarıyı çok güzel kendi üstüne almayı bildi.sene başında da bu takımı da kendisi kurdu,peki niye başarılı olamadı.bu adam hoca moca değil arkadaşlar,zaten bi halt oynadığımızda yoktu.kadro sağlamdı o başarıları elde ettik kardeşim.bizi şampiyonluktan eden bu gerizekalı bülettir unutmayın.bülentin ALLAH belasını versin.
Alt 01.11.2009, 22:42   #64
Tex
Acemi Yiğido

Tex - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 Tex FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu takım ruhunu kaybetmiş, bu kadar ruhsuz bir takım izlemedim.
Bu efendiler Bülent Uygun gidince kendilerine göre tavır mı alıyorlar insanın aklına gelmiyor değil. Hatırlayalım Musa geçen hafta golü atınca asker selamı verip bir yerlere mesaj gönderme çabası içinde hala.
Madem öyle sen de vereceksin eline bavulunu göndereceksin hocasının yanına Nilüferspor'a.
Başkan, hadi diyelim Bülent efendi kendi çıkarını düşünüp bu takımı bozdu sen hiç mi düşünmedin bu takım 2.ligden gelen futbolcularla nereye kadar gider.
Gideceği yer belli ama bir mucize olur da gitmezsek, şampiyon olmuş kadar sevinmemiz gerek çünkü şu anda liglerin en kötü takımıyız.
Alt 01.11.2009, 23:36   #65
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Aslinda Gs maci sonucundan ziyada kendimizi tartma maci idi.. Tabiki Gs.Fb.Bjk.ts. gibi takimlarla oynuyorsan defansif anlamda baskiya magruz kaldigimiz anlar olacak....

Fakat garip olan sey Rakibin her atagi baslangic noktasi bizin defansimizin risk noktasi olmustur. Defansimizda eksiklerimiz ve gediklerimiz olsada kaleci hatalari yüzünden goller yesekde asil sorun Defansin sürekli baski altinda birakip hata yapmasina zemin olan Ortasahadaki arkadaslaridir.

Orta sahamizin gerek defansif gerekse ofansif anlamda rakibe göre pozisyon alma aliskanligini gelistiremedi.. yapmiyor yapmak istemiyor... top rakipde iken basmiyor pres yapmiyor,oyunu daraltmiyor rakibine alabildigine genis alan biraktigi icin rakibin her ataginin baslangic noktasi bizim defansimizin önü oluyor!!!! Top bizde iken top genelde dafansa aktariliyor ve rakip oyuncularin markaj alanlarinda bekleniyorki kendilerine top gelmesin. gelen toplarda da en cok pas ve top kaybi nasil yapilir bu yaris yapiliyor. allah askina bir tane forvete asit yapilmazmi bir tane gollük bölgelere top atilmazmi. Bunlar aylardir bagzilari yillardir bir biri ile oynuyor top atarken daha arkadasi nasil pozisyon alir onu hesap edemiyor.

Futbolun bos bos kosma isi olmadigini birilerinin bu arkadaslara anlatmasi lazim. futbolcuyu büyüten ayaginda tutugu topu kaybetmek degil olumlu kullanmakdir. markajda beklemeyip bos alanlari kullanma hirsi ve topu bitirici noktalara tasima yada aktarma isi futbolcuyu büyütür. bunlar ölsede gebersede bitirici noktaya top atmiyor oraya gidenede top göndermiyorlar... asist yok pres yok. oyunu daraltma,oyunu acma yok. defansa yardim yok. ordan sonra cik deki ben lig ikincisi olmus takimin futbolcusuyum ozaman adama derler demekki bu basarilar sizin degil bu takimdan giden futbolcularin ve Mehmet yildizin basarisidir... saha icinde onlar sizi idare etmisler.. ayiptir ya doksan dakika boyunca rakip kim olursa olsun gücü kudreti ne olursa olsun bir üzerine gelen baski kuran bir takima karsi üc bes atakla cevap veremiyorsan yada rakip kalede pozisyon bulamiyorsan o sahada olan hic kimse bu takimi hak etmiyor.. Özelliklede Ortasaha Oyunculari.... Rakip güclüydü yok rakip maliyeti yüksekti teranelerini kimsenin dinlemeye niyeti yok O 20 kere üzerine geliyorsa sende 10 kere ona git kalesini yokla 5 kere git. sut at kalesini yokla BU hali ile bu takim icerisindeki hic kimse bu takimi hak etmiyor. Özelliklede Truva ati gibi takimin orta yerini doldurmus sahada ne yaptigi bellisiz bir sekilde dolasanlar.

Bu takim Ligin Balistik füzesi idi ..Halinize bakin simdi kurusiki tabancaya benziyorsunuz. Umarim en kisa sürede düzelip rakip kim olursa olsun SivasSpora yakisir bir Futbol oynama noktasina ulasirsiniz..
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.11.2009, 00:05   #66
nefhret_58
Yiğido

nefhret_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 148 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nefhret_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yenilmemizide bosverdim, sahada oyun diye birsey yoktu, rakiplerin puan kaybediyor, dibden cikmak icin firsat, ne yapip edip bu maci alacaginiza sahada geziniyorlar, ve bu firsatlari hep elimizin tersiyle itiyoruz..
kardeşim bizim oyuncuların kökünü topla çöpe at yani. cumhuriyet anadolu lisesinin önünde top oynayan mahalle takımı bile ondan daha iyi oynardı. dibden çıkma işine gelincede diyarbakır spor ligden çekiliyomuş ya, ankarasporda yok heralde onların rahatlığı geldi oyuncuların üstüne. bi rakip kaldı oda denizlispor... oda çekilsinde bari düşme korkusu yaşamasın futbolcular. yeni hocamızı tebrik ediyorum. petkoviç in hatası üzerine devre arası oyuncuların hakeme çemkirmesine verdiği cevap çok güzeldi. bize adam gibi teknik adam, adam gibi oyuncu lazım. karı gibi ağlayan oyuncu değil....
nefhret_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 00:08   #67
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 826 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Petkoviç go home !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alt 02.11.2009, 02:04   #68
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 836 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Galatasaray bu maçı çok rahat 5-0 kazanırdı.Bizim bu maçta değil beraberlik almak gol atmamız imkansızdı.Gelelim oyunculara...Ersen Martin ve Onur'un yokluğuna nasıl seviniyorsam Yasin'in oynamasına bi o kadar da kahroluyorum.O da oynamayanlar kervanına katılmalı,hatta tribüne çıkıp bağırsa daha faydalı olur takıma.Erman adam geçiyor adam gibi pas veremiyor.Bu kadar top kaybı olmaz bir takımda.Olsa da telafi etmek için mücadele edilir.O da yok.Kaleyi bulan 1 tane bile şut yok.İçler acısı bir durum.Kaleci Petkoviç...İkinci golün mimarı.Onu suçlamaya gerek yok.İkinci gol eninde sonunda başka bir pozisyonda gelecekti zaten.Takım iyi oynasaydı,atak üstüne atak yapıp adam gibi mücadele etseydi o zaman Petkoviç'e kızardım.Kamanan yeterince destek görmediği için yalnız kaldı ve etkili olamadı.Geçen sene forvet bolluğu yaşarken bu sene yokluğunu çekiyoruz.İbrahim Şahin daha iyi olması gerekirken tam tersini yapıyor.Faruk bir iki hata dışında elinden geleni yapmaya çalıştı.Musa ve Cihan geçen maçta gol attılar,bu hafta kayıptılar.Galatasaray şanslı olsa,maça daha çok asılsa bu maç daha da farklı biterdi.Ts,Fb,Gs'den sonra Bjk'ye de kesinlikle yenileceğiz.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 05:16   #69
kocakss58
Yiğido

kocakss58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 620 kocakss58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben öncelikle bu yanlış oyuncu tercihinde hala ısrar edilmesini ne anladım.ne de mantıklı bir yorumunu duydum.arkadaş üç bas yapıyor takımın,bucaspor gol kaçırdı,şut attı biz kaleye gidemedik resmen ya.biz oyuna başlarken

petkoviç
murat sedat yasin ferhat
ibrahim sezer
musa zita erman
kamanan
bu onbirle başlamamız gerekirken.çok çok enteresan bir kadro,bir o kadar da yanlış oyuncu değişikliği,sezer güzel oynuyor onu alıyor.cihanın varlığı yokluğundan zarar,onu hala oyunda tutuyor.faruk daha yeni gelmiş.o kulvarı otobana çevirmişler hala oyunda.
kocakss58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.11.2009, 07:24   #70
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

BEN DAHA ÖNCEKİ YAZILARIMDA MUHSİN ERTUĞRALIN BİR ENKAZDAN ŞATO YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI YAZMIŞTIM. GERÇEKTENDE BUNLAR FUTBOLCU DEĞİL BİR ENKAZ. BİRKAÇ KİŞİ HOCAYI ANLAMIŞ VAR GÜCÜYLE ÇALIŞMIŞ AMA DİĞERLERİ SANKİ HOCAYA TAVIR ALMIŞLAR GİBİ FUTBOL OYNAMAMAK İÇİN ELLERİNDEN GELENİ YAPTIKLARINI GÖRDÜM. GALATASARAYIN HİÇTE ETKİLİ ATAKLARI YOKTU. SADECE BİZİM HATALARIMIZDAN KAYNAKLANAN TEHLİKELER OLUŞTURDULAR. BEN BAŞKANA ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM. HOCAYI HARCATMASIN. BÖYLE BİR HOCAYA DAHA SAHİP OLAMAYIZ. BU KADAR KİBAR BU KADAR TERBİYELİ BU KADAR FUTBOLU BİLEN HOCA YOK. FUTBOLCULARDAN BAZILARI BANA GÖRE HOCAYI HARCAMAK İÇİN OYNAMAMAKTA HOCANIN SÖYLEDİKLERİNİ YAPMAMAKTA ISRAR EDİYORLAR. MECNUN BAŞKAN NOLUR OLAYA EL KOY. BÜLOYU SEVEN ONUN YANINA GİTSİN. SİVASI SEVEN BURADA KALSIN. BİZİM SİVAS İÇİN VE SİVASSPOR İÇİN MÜCADELE EDECEK YİĞİDOLARA İHTİYACIMIZ VAR.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
değerlendirelim, maçı