Cevap: TSL/Sivasspor - Galatasaray
Maraton tribününe oturana bir haller oluyor. Bağıracaksa da susuyor. İki yandan yeniçerilerle yiğidogençlik pas atıyor, ortada 67liler davul çalıyor, önde postacı sinirden kıpkırmızı ,'Yahu ayağa kalksanıza,takımı desteklesenize' diye yırtınıyor,'Iıh olmaz,istemezük' diyor,çekirdekçiler.
Yan hakeme ver küfürü,ohh beee!
Orta hakeme de canııım!
Ya bizim topçulara ana avrat...!
Değil mi ya, şöyle güzel güzel iki takım da oynasa, biz de centilmence ve de sessizce seyretsek, çekirdeğimizi çıtlasak, sigaramızı tüttürsek, ne karışıyonuz bize yav, hem paramızı da vermedikmi çatır çatır, ister bağırırım ister bağırmam, sana ne gardaşım. Takım düşecekmiş ne yapıyım, ben keyfime bakarım,ooooh , minderim de var, ayağa kaldırman beni. Sen öndeki, sen de oturuver, göremiyom, zevkini kaçırdın işin,ne güzel seyrediyoz...... .
Şaka bir yana artık makberi söyleyeceğiz neredeyse. Dönülmez akşamın ufkundayım, ... bu son fasıldır...
Galatasaray maçı son fasıllardan biri. Sayın çekirdekçiler, yakında izleyecek bir süper lig maçınız olmayabilir. Sizden hiç umudum yok ya, yine de söyleyeyim. Futbolculara diyoruz ya ruhsuzlar diye, buradan ilan ediyorum, Galatasaray maçında ve diğer son maçlarımızda adam gibi tezahürat yapmayan,12. adam olmayan da ruhsuzdur. Ya stada gelin gerçek taraftar gibi davranın ya da maçı tv veriyor, oturun ordan izleyin, boşa yer işgal etmeyin!
|