Rıza Çalımbayı destekleyenler ve desteklemeyenler olarak iki gruba ayrılmışız sanırım durum bunu gösteriyor..

Rıza Çalımbayın bu sene son 2 hafta ki galibiyetleri ve berabere bitirdiğimiz bursaspor maçının son 10 dakikası hariç ben başarısını göremedim..
Galip geldiğimiz maçlara baktığımızda bir farklı kazandığımız ve oyunu sürekli kendi yarısahamızda kabul ettiğimiz. rahat izleyemediğimiz maçlar silsilesi olarak karşımıza çıkmakta..
2 hafta öncesine kadar mağlubiyetler alırken burda sürekli tartıştık,öyle bir duruma geldiki konu yüzyüze olsak yumruk yumruğa kavga edecez sanki, Şu an takım moralli 2 şampiyon takım art arta mağlup edilmiş ve yanılmıyorsam ilk defa 2 kez üst üste galibiyet almışız ve herkesin keyfi yerinde..evet buraya kadar herşey güzel mağlup olurken ses çıkarmayan sevgili yiğodar galibiyet durumunda takımı eleştiren yiğodalara cephe almış durumdalar ve üzücü bir durum

Burada ortak sevdası ARMA olanlara sözüm yok..fakat takımın başına morinhoyo da gelse uğuru oynatıp yerine alternatif bulmuyor veya bulamıyorsa, doğa gibi formsuz bir futbolcu da ısrarcı ise, genç kardeşlerimize şans tanınmıyorsa eleştirmek gerekir..
Rıza Çalımbaya sevginiz ve antipatiniz olabilir fakat bunu neye dayanarak söylüyorsunuz lütfen açıklayınız ki bizim eleştirdiğimiz hususlar göz önünden gitmesin..
Hakan arslan ve ümit transferleri nokta olmuştur ben tebrik ediyorum Rıza Çalımbayı..
fener ve trabzon maçları için her ne kadar bireysel yeteneklerimizin öne çıktığını düşünsem de tebrik ediyorum Rıza Çalımbayı.
Önümüzdeki maçlarda başarılar dilerim Sivassporumuza ve Teknik heyete,her zaman yanınızdayız..
Hata varsa hepimiz oturup düşüneceğiz...