Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 22.01.2013, 13:20   #11
rsimsek
Tecrübeli Yiğido

rsimsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

110 Mesajına 162 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 rsimsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

bütün yorumları okudum...herkes abdullah beye kızıyor..ama bence adam haklı takımın desteğe ihtiyacı var...koşullar ne olursa olsun mazeretsiz.şartsız.koşulsuz
rsimsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.01.2013, 13:41   #12
Rallim58
Gast

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.................
.....................

Olaya bir de tersinden bakmaya ne dersin A. Yiğit?

Önce yönetim versin, sonra taraftardan istesin ha ?

Konuya hep o taraftan bakıp asıl gerçeği göremiyorsunuz.

Birde bu taraftan baksanız ?
Bu taraftan nasıl bir gözle bakılır bilemem ama hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuzu deklare eder dururuz. Sivasspor sevdalısı ve istisnasız her müsabakayı stadyumda izleyen bir kardeşinizim...

Herkes maç seçerek gelip, hava durumuna göre hareket ederken bizler karşılaşma oynanmadan sezon başında maç başına 15 TL'yi geçen ücret ödeyerek kombine alan taraftar olarak dilimizde tüy biten; stadyum rezaleti, bakımsız ve suları akmayan, sıvı sabunu olmayan WC'si, girişi ayrı çıkışı ayrı bir dert olan tahliyeleri vs. vs. taraftarın yaşadığı rezalete bizatihi şahit olunması, empati kurulması ve bu durumların düzeltilmesi, acildir, ihtiyaçtır, elzemdir...

Bu durum düzeltilmediği müddetçe 4 Eylül stadyumunda geçen sene ortalama 5.000 olarak açıklanan taraftar sayısının, bu sene %40 - %50 oranda daha düşerek ortalamanın 2500-3000 sayısını geçemeyeceğini üzülerek belirtmek isterim...

İşin özetini maXiMuM kardeşim çıkarmış...
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2013, 13:57   #13
Soyözen
Tecrübeli Yiğido

440 Mesajına 1.173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 Soyözen FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

... stadyum rezaleti, bakımsız ve suları akmayan, sıvı sabunu olmayan WC'si, girişi ayrı çıkışı ayrı bir dert olan tahliyeleri vs. vs. taraftarın yaşadığı rezalete bizatihi şahit olunması, empati kurulması ve bu durumların düzeltilmesi, acildir, ihtiyaçtır, elzemdir ...
Üstelik benim anlamadığım işin şu tarafı, sizin de bahsettiğiniz ve neredeyse tüm taraftarın ortak bahsettiği bu konular, çözülmesi için çok ciddi maddi imkanlar gerektiren konular mıdır? Sanki değilmiş gibi. Sonuçta bu yönetim koca Sivasspor camiasını yönetmiyor mu? Böylesi konuların çözülmesi çok zor olmasa gerek.
Soyözen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Soyözen'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2013, 14:04   #14
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu taraftan nasıl bir gözle bakılır bilemem ama hepimiz aynı dertten muzdarip olduğumuzu deklare eder dururuz. Sivasspor sevdalısı ve istisnasız her müsabakayı stadyumda izleyen bir kardeşinizim...

Herkes maç seçerek gelip, hava durumuna göre hareket ederken bizler karşılaşma oynanmadan sezon başında maç başına 15 TL'yi geçen ücret ödeyerek kombine alan taraftar olarak dilimizde tüy biten; stadyum rezaleti, bakımsız ve suları akmayan, sıvı sabunu olmayan WC'si, girişi ayrı çıkışı ayrı bir dert olan tahliyeleri vs. vs. taraftarın yaşadığı rezalete bizatihi şahit olunması, empati kurulması ve bu durumların düzeltilmesi, acildir, ihtiyaçtır, elzemdir...

Bu durum düzeltilmediği müddetçe 4 Eylül stadyumunda geçen sene ortalama 5.000 olarak açıklanan taraftar sayısının, bu sene %40 - %50 oranda daha düşerek ortalamanın 2500-3000 sayısını geçemeyeceğini üzülerek belirtmek isterim...

İşin özetini maXiMuM kardeşim çıkarmış...

mesela antep maçından bir örnek vereyim...devre arası tuvalete gitmek isteyenler ile akşam namazını eda etmek isteyenler maratonda yer alan mescit ve tuvaletlere akın ediyor...tuvaletlerin hemen yanında yer alan tavanı alçalarak gelen 20-30 kişi ancak sığabileceği mescitin önünde oluşan izdiham ve lavabolara ulaşmaya çalışan insanların yaşadığı kargaşa; diğer yandan yolu açın diye bağıran güvenlik görevlileri...izdihamın tam ortasında kalan ve kımıldamaya bile fırsat bulamayan ben en sonunda dayanamayıp açtım ağzımı yumdum gözümü...8-10 bin civarında insanın geldiği maraton trübüne yapılan 20-30 kişilik mescit ve yetersiz tuvaletler yüzünden neredeyse güvenlikçilerle kapışıyorduk...adamlarda haklı verdikleri cevapta: YÖNETİM PROTOKOL TRİBÜNÜNDE..ONLARA SÖYLEYİN...ben bütün şartlara rağmen maçlara gelirim...peki ayda yılda bir gelip maç seyreden bir adam bu izdihamın ardından, hele birde bizim gibi arada ezilme tehlikesi atlattı ize, bir daha maça gelirmi acaba? nitekim orta yaşlı bir amcanın aynen söylediğini yazıyorum buraya: YÖNETİM YA MAÇA GELİN YA DA NAMAZ KILIN DİYOR...BİR DAHA DA GELMEM GARDAŞ !!!

bilmem anlatabildimmi !!!
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2013, 14:06   #15
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

abdullah yiğit hoş söylüyor güzel söylüyorda bu durum sadece sivassporla ilgili durum değil daha önce defalarca konuştuk tartıştık bunu mesele parada değil stada giriş çıkışlardaki rezaletler güvenlik noktalarındaki terörist muamelesi takıma istenilen transferlerin yapılmaması vs vs sebebleri çoğaltabiliriz haa gerçek sivassporlu taraftar için bu sebeblerin hiçbiri bahane olamaz oda ayrı tabiki sevmiyorum ama kıyaslanmayı kayseride biletler 1 tl yapılıyor üstüne kek meyve suyu daıtılıyor gelen seyirci kaçkişi bide nufusu kıyaslayın sorun sadece sivaslılarda değil insanların ilgilerinin değişmesinde eskiden insanların ilgisi sinema ve maçtı şimdi o ilgi alanları değişti
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2013, 14:08   #16
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Öncelikle belirteyim sonra Favori58 alıntı yapıp sen maçlara geliyormusunda eleştiriyorsun diye çığırtganlık yapmasın. Belçika'dayım bu yüzden de maçlara gidemiyorum. Abdullah yiğit her zamanki yaptığı işi yaparak yine taraftara sallamış, bu ve benzeri yazılarını yüzlerce kez okuduk ve anlaşılan daha da okumaya devam edeceğiz Abdullah Yiğit gibi Sivas basınında öncü kişilerin sadece sorunları dile getirip çözüm üretmemesi bence hoş değil.Her zaman aynı şeyleri okuyoruz, Allah aşkına şu Sivas basınından ne zaman Sivasspor'dan gelişmeleri okuyacağız.Mesela bu takım idman da ne yapar, idmanın yıldızı kim, en çok isabetli şutu kim çeker, penaltı çalışmalarının galibi kim, takım kendi arasında mini maç yapıp galibi kim olur, Tesislerde yapılan play station maçlarının galibi kim, tavla da bileği bükülmeyen oyuncu kim vs. biraz da takımdan haber yapın.
Alt 22.01.2013, 14:08   #17
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

sayın abdullah bey çok güzel söylüyon ama sazın yok.bide aynı şeyi taraftarın gözüyle bak yönetim ne verdikibu tarftardan ne istiyor diye.adam gibi transfer yok adam gibi oyun yok heyecan yok sıkıntı stres bol miktarda var.giriş çıkışlar ayrı bi eziyet tuvalete gidersin sular akmaz.aylardır dile getiririz degişen hiç bir şey yok.ha bunları yazarken bi kombineli olarak yazıyorum.her maçada gidiyorum ama gelmeyenler haklı kızılacak kişiler taraftar degil yönetimdir.siz işin kolayını bulmuşunuz gariban taraftara kızarak yanlış hedefdesiniz sayın abdullah bey ve senin kafanda olanlar
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.01.2013, 14:12   #18
Rallim58
Gast

Alıntı:
Soyözen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üstelik benim anlamadığım işin şu tarafı, sizin de bahsettiğiniz ve neredeyse tüm taraftarın ortak bahsettiği bu konular, çözülmesi için çok ciddi maddi imkanlar gerektiren konular mıdır? Sanki değilmiş gibi. Sonuçta bu yönetim koca Sivasspor camiasını yönetmiyor mu? Böylesi konuların çözülmesi çok zor olmasa gerek.
Hocam, maliyet olarak konuşulması gülünç olur. Sıfıra yakın maliyetler ile düzeltilecek konular. Sadece takip ve sorumlu olacak yönetimin tayin ettiği görevli olacak...

Pahalı olan şey beyin olsa gerek... Çünkü bunu yapacak, takip edecek beyin pahalı...!
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2013, 14:13   #19
nefhret_58
Yiğido

nefhret_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 148 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nefhret_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Ben futbol un türkiye de fanatizm den çok coşku ve tepki seli halinde tezavur ettiğini düşünüyorum. o yüzden iyi olan takımın taraftarı olur, kötü gidişe de her tribün sitem eder. maç kazanma oranı düzelse taraftar gelir diye düşünüyorum.
nefhret_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı nefhret_58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.01.2013, 14:43   #20
delibas58
Yeni Yiğido

16 Mesajına 36 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 533 delibas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

çok doğrusun abdullah abi senin dediklerine çok katılıyorum ama ne zaman tek sivasspor taraftarı olayı öğrenirsek o zaman sivasspor tribünleri gerçek anlamda dolar.

Etiketler
elime, koydun, süreyim, yüzüne