Alıntı:
pepsiyusuf Nickli Üyeden Alıntı
Abdurahman Dereli Sivasspora ilk geldiği zaman gibi oynarsa eyvallah lafım yok daha sonra mehmet yıldız ve sedat ile birlikte kendini takımdan üstün görüp ben istedğim zaman oynarım bana kimse dokunmaz diyip takımdan kendini üstün görürse takıma faydalı değil zararlı olur sivasspora ismini getiremedim mehmet yıldızla kavga edip kadro dışı bırakılan oyuncu üçü bir dövmeye kalktılar hem takıma zarar verdiler hemde o yabancı futbolcuya zarar verdiler ve üstüne üstelik abdurrahman dereli geçen sene ne yaptı kasımpaşada ne yaptı kaç kez forma giydi ve takımına ne kadar fayda verdi birde bunları düşünerek ve yaşınında ilerlemiş olması nedeniyle bence takıma faydalı değil zararlı olur kanaatindeyim. inşallah ben yanılırım ve faydalı olur
|
Bence yaniliyorsun. Hic bir oyuncu kendini Sivasspordan ustun gormemistir. Buna izin vermeyecek bir başkanimiz var ve adi gecen 3 oyuncununda nasil biri oldugunu bil tani oyle konus bence. Ben sahsen taniyorum 2 kisiyi aralarindan. İsimleri cokda onemli degil. Onemli olan da kulaktan duyma seylerle gelmeyin buralara biraz arastirin bi zahmet.
İnsallah gelir Abdurrahman abi ve onu getirecekte baskanimizdir. Burdan bile anlayabilirsin takimdan kendini ustun gormedigini

Saygilarimla...