Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Anketimiz: maç nasıl sonuçlanır.?
Eskişehirspor Kazanır. 51 31,68%
Sivasspor Kazanır. 87 54,04%
Berabere Sonuçlanır. 23 14,29%
Katılımcı sayısı: 161. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Yiğido iddialı!
Alt 16.02.2011, 22:06   #221
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Yiğido iddialı!

Normalde tribün gol atmayan orta sahayı sevmez.Ama Kadir günümüz futbolunun istediği gibi çift yönlü oynuyor.Bu da onu diğer oyunculardan ayırıyor.Çalışmaya devam ettiği müddetçe seneye bambaşka bir Kadir olacaktır..Eğer ligde kalırsak seneye güzel bir Sivasspor ve özellikle GrosicKi ve Kadir'den bir patlama bekliyorum.Konuşmaları da gerçekten çok profesyonelce..
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: çıkış maçımızın hakemi
Alt 16.02.2011, 22:11   #222
erhan 10
Tecrübeli Yiğido

erhan 10 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

191 Mesajına 342 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 erhan 10 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: çıkış maçımızın hakemi

Ben hakemlere iyi kötü demiyorum.Çünkü bizim Bursa maçını katleden Aydınus Fenerbahçe maçında fevkalade bir maç yönetmiş ve yorumlarda adı bile geçmemiştir.Aynı adam değil mi bu? .
erhan 10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: çıkış maçımızın hakemi
Alt 16.02.2011, 22:22   #223
güneşyurdu
Tecrübeli Yiğido

güneşyurdu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

288 Mesajına 518 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 güneşyurdu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: çıkış maçımızın hakemi

Alıntı:
erhan 10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben hakemlere iyi kötü demiyorum.Çünkü bizim Bursa maçını katleden Aydınus Fenerbahçe maçında fevkalade bir maç yönetmiş ve yorumlarda adı bile geçmemiştir.Aynı adam değil mi bu? .
o maçı baştan sona serettim adam hiç hata vermedi.bu adam beşiktaşlı ve fener düşmanı.
fener maçında perdeleme yaptı.
bursa maçında da sevmediği fener rakipsiz kalmasın diye bizi resmen biçti.
aynı pozisyonlarda faul vermedi fb-kayseri maçında devam ettirdi.kart verir deim vermedi aynı pozisyonlarda.

yani bu adam bizim adımız kasapspor koyup yıldızları korumak içi kamuoyu oluşturma derdinde olan basit bir hakem.
o maçda aldığı ekmek inaşallah kursağında kalır.benim aldığım dekoder ile bizden aldığı vergi ile aç karnını doyuruyor.
güneşyurdu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor.
Alt 16.02.2011, 23:03   #224
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Eskişehirspor-Sivasspor.

Alıntı:
eskisehirspor91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sidik torbası yediğimizi, 90 dakika o kardeşiniz a.gücü ile birlikte anamızı bacımızı bırakmayacak şekilde küfür eden ve her türü pisliği başımıza attığınızı da yazsaydın. Çifkeflik dizboyu.86 da eskişehirde kardeşik maçında !!!! bile ne oduğunuzu çok iyi biliyoruz....sonrada gelmiş ay ayol çekiyorsunuz diyorsunuz 90 dakika ne küfürler yedik... geçen haftaki maçınızda emniyete federasyona hakeme neler neler yaptığınızı ve aranızdaki husumette hemen bize hepiniz bilmem nesiniz diye tezahürata girişmeniz.... Size Çok yakışıyor bunlar.Böyle devam edin
Sanal ortam ya atın atabildiğiniz kadar...Bana mantıklı konusacaksın..Bilmem kaç sene eweliyatından değil..Bursaspor taraftarı 3 yılı aşkın bir süredir küfür etmiyor.Edilmemesi içinde başta Teksas bildiriler dağıtıyor kampanyalar düzenliyor..Türkiyenin her stadında tribünün her kesiminde ufak küfürler olur.Bunun onüne geçilmesi oldukça güçtür.Tribüne hakimiyet konusunda sewmediğim çarşı ve Teksas bile bunu tam anlamıyla başarabilmiş değildir..Üç beş taraftarın birbirine ettiği küfüre değil tribünün organize ettiği küfürü kriter alacaksın.Hala bana temcit pilavı gibi eskilerden bahsedersen Bursa Eskişehir arasındaki husumetleri olan olayları olen insanları derelere atılan otobüsleri benim taraftarım kadar seninkide yapmıştır...Teksasın geçmişi çokmu iyidir elbette değildir Türkiyenin en psikopat en geçimsiz en agrasif taraftarı bizim taraftarımız olduğunu herkez biliyor.Yanlız bilinmeyen bir şey warki ozellikle anlamanı isterim Bursaspor taraftarı bu kabuğunu atmış son yıllarda her türlü pisliğinden arınmıştır..Geçmiş oyle diye gelecekte boyle olmamalıdır.Biz bunu benimsedik ama bir türlü anlatamıyoruz..Unutmadan şunuda soylemeliyimki senin tabir ettiğin ay ayolu ben çekmem ama dahilinde hakedene çektiririm..Uslubuna dikkat et ve Bursasporla ilgili derdin varsa buradaki forumu işgal etme ozelden yaz..Konu bu değil !!
Alt 17.02.2011, 09:11   #225
adıge26
Yiğido

adıge26 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 adıge26 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

migroArmis

Sana göre sen haklısın bize göre biz haklıyız degişmez yani boş yere yorma kendini.Burası bunları konuşulcak yer degil burda misafiriz sonucta.
adıge26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.02.2011, 12:37   #226
zgR
Yiğido

zgR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 zgR FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

eskisehir taraftari takimin forvetlerinden memnun degil.oyuncularin aralarinda anlasamadiklarini,umit karanin sucu hep baskasina attigini yazmislar.ins bizim mactada anlasmazliga duserler.bu mactan puan yada puanlarla ayriliriz ins.
zgR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.02.2011, 12:48   #227
basayev58
Yiğido

basayev58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 basayev58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Rıza Hoca teşhisi koyuyor ama tedavi edemiyor. Iki noktada sıkıntı yaşıyoruz. Defansın ortası ve forvet hattı. Herkesin teknik direktörlüğe soyunduğu memlekette bide benim Rıza hocaya akıl vermem haddime düşmez. Ancak bir Sivasspor sevdalısı olarak bazı sorulara kendimce cevap bulamıyorum.
-hoca Navratil'in yanına hızlı bir stoper istiyor. Bu belli oldu artık. Ama yanlış yer tutan, yanlış hamleler yapan Hayrettin ısrarını anlamıyorum. Oysa son maçlarda sol bek Ziya aksıyor bence. Hayrettin sola çekilemez mi? Stopere ise Rada,Murat'tan biri çekilemez mi?
-Mehmet Yıldız son maçlarda forvet arkası yada sağ açık oynuyor ve ileri hattımız yaratıcı olamıyor, pozisyon uretemiyor. Mehmet tek forvet oynasa arkasında,Grosicki-Erman-Cihan(Kamanan) denense nasıl olur?Zira Mehmet arkasında oynayanlara pozisyon fırsatları yaratabilen sırtı kaleye dönük oynayabilen güçlü bir forvet.
Bu iki noktaya Rıza hoca herhangi bir hamle yapsa olmaz mı?
Son olarak hakem Ilker Meral Sivasspor düşmanıdır. Bu maçta bunu göreceğiz. Inşallah yanılirım.
Alt 17.02.2011, 13:41   #228
karyola
Tecrübeli Yiğido

206 Mesajına 277 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 karyola FAZLA SÖZE GEREK YOKkaryola FAZLA SÖZE GEREK YOK

hişşşt arkadaşlar es es ve bursa taraftarı bırbırıne duşmesin senlik benlık zarar verır.tribunlerınız kaliteli renkli .
karyola isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 17.02.2011, 13:55   #229
sinansakru
Yiğido

sinansakru - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 136 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 sinansakru Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Korcan

Ugur Navratil Dennis Hayrettin

Grosicki Kadir Kamanan

Erman Kılıç

Mehmet Yıldız Eneramo
Alt 17.02.2011, 14:29   #230
Mamadou Diallo
Tecrübeli Yiğido

Mamadou Diallo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 251 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 Mamadou Diallo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yav arkadaş bide şu çıktı bu maçı alamazsak düşeriz bu ne ya sanki karşındaki Buca veya Kasımpaşa falan da yenmesi çok kolay gibi gösteriyorsunuz Bursa bile zar zor 1 puan aldı.Es es bu ligin iyi takımlaından biri yenilebiliriz bu seneki rakibimiz değil es es bzm rakiplerimiz Buca,K.Paşa,Konya,A.Gücü,G.bir liği.Sanki şampiyonluğa oynuyozda deplasmanda maçı kesin kazanmamız lazm deniyr.Bzm fikstü zordu yavaş yavaş kolay maçlar geliyor.Bence Kayseriyi,G.Birliğini,K.Paşayı ve A.gücünü burda yenelim yeter bide Buca'ya orda yenileceğimizi sanmıyorum.Bu senede düşmeyeceğiz.

NOT:Kayseriyi düşüşte olduu için yazdım.Amisulashviliyi de kaybettiler defansları çok iyi değil artık Önde'e kaldılar onla artık düşüşe geçecekler
Mamadou Diallo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
ama, anlamlı, Çalımbayın, Çikalim, degerlerimize, ediyoruz, eskişehirsporsivasspor, hakemleri, kesildi, kurban, maçı, mücadele, sahip, İşte