Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Futbol Analiz'e Sorular-05.11.2012
Alt 05.11.2012, 14:10   #1
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1085 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Futbol Analiz'e Sorular-05.11.2012

Nail Bey Sivastan yazıyorum..programınıza katılmayacak ama kanalınız aracılığı ile Rıza Hoca'ya sormak istediğim 8 yıllık süperlig geçmişi olan Sivasspor'un başarılarını gerçekçi bir gözle değerlendirip taraftarın beklentilerinden haberdar olup olmadığıdır...nedenmi? çünkü Sivasspor lig tarihine şimdiye kadar adını yazdırmış 68 takım içinde galibiyeti mağlubiyetinden daha fazla olan 5 takımdan birisidir..yani fb,bjk,gs ve ts ile birlikte bu başarıyı yakalayan tek takım...puan ortalaması baz alındığında ebedi puan cetvelinde sezon başına düşen 45.60 ortalamayla 5. sırada yer almaktadır...hal böyleyken artık vites büyültmenin ve vizyon genişletmenin zamanı gelmemişmidir??....yoksa Rıza hocaya göre Sivasspor sıradan bir Anadolu takımıdırda bizmi yüksek beklenti içerisine girmekteyiz...kanalınız aracılığı ile bunu dile getirebilrseniz çok memnun olurum...teşekkürler
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.11.2012, 15:12   #2
yigidokaan
Acemi Yiğido

yigidokaan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 yigidokaan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

MELİK KAAN ECE
SİVAS
Nail abi soracağım şey şu : Bu takımn parası mı yok? yoksa transfer yapmak mı istemiyorlar? eğer bunlardan ilki ise biz takımımıza gönülden bağlı Yiğidolar olarak her şeyi yapmaya hazırız. benim yaşım 18 belki çocuk dersiniz ama, yemin ediyorum ki her mağlubiyetten sonra gözlerim doluyor, diğer maça kadar hep moralimiz bozuk oluyor. yetkililere seslenelim de adam akıllı futbolcular getirsinler, eğer paraları yoksa da bu taraftarlar niçin var? eminim ki Türkiye de beşiktaşlıdan fazla YİĞİDO vardır. biz 'FEDA' yapamaz mıyız?.

yigidokaan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yigidokaan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.11.2012, 17:37   #3
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 977 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Muhammed - Ankara

Iyi akşamlar iyi yayınlar Nail bey.
Bazı futbolcuların torpille oynatıldığı iddiaları var. Sizin bir duyumunuz var mı ? Böyle bir saçmalık olur mu?
Alt 05.11.2012, 18:52   #4
Külhan
Usta Yiğido

292 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 Külhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yazacak pek birsey yok hersey berbat neyi nasil yazalim riza hocaya sormak lazim doga kaya yi adem kocaki niye aldik bunlar kendi takimlarindan dislanmis futbolcular degilmi simdi anladikmi erenemo sözlesmesi bitti hic talip olan oldumu yok gerisin geriye kabul ettik gecen sene bu adam atigindan cooook fazlasini kacirmadimi bernad denen adam internetlere düsmüs eroinman degilmi di hani bizim iyi transferimiz vardi da bizmi göremiyoruz yoksa bu nasil takim kurduk bununlami avrupaya acilacagiz uefaya girecegiz ben buna inanmak istemiyorum sizi bilmem
Külhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2012, 19:18   #5
yiğido58sinan
Tecrübeli Yiğido

yiğido58sinan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

206 Mesajına 377 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 585 yiğido58sinan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sinan Coşkun
Ankara

Iyi akşamlar. Benim canımı sıkan daha çok herşeyin ortada olduğunu göre göre hiçbirşey yapılmaması, aynı düzen zorlanması. Nail bey, bu iş buraya gelmeden bişeyler yapılması gerekmezmiydi? Bir mağlubiyet serisi tutturduk gidiyoruz resmen ve ben şunu anlamıyorum. Tehlikeli bir virajdayız ve hâlâ sizinde bildiğiniz birkaç futbolcu inadına sahaya sürülüyor. Daha iyi alternatifleri de kulübede bekliyor. Tamam takım iyi gitse bişey demiycem, üzerine gidilecekki düzelsin diyecem, fakat böyle bir durumdayken bunun yapılması benim de aklıma 'acaba torpilmi' sorusunu getiriyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Açıkçası ben daha mantıklı bir yorum getiremedim bu duruma. Beni ve benim gibi düşünen arkadaşları aydınlatırsanız çok seviniriz. Teşekkürler, iyi yayınlar diliyorum, selamlar...
yiğido58sinan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2012, 19:44   #6
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1481 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Atilla Torun / Çatalzeytin-Kastamonu

Nail bey iyi yayınlar...

Takımımızın ruhu yok, DOĞA'sı bozuk... BEKMEZ'imiz bu sene iyi çıkmadı, KOCA bir fiyaskoyuz. Devre arasında ÇALIM atıp diğer takımlardan iyi transfer yapmazsak Sivasspor taraftarı ile GÜVEN tazeleyemeyeceğiz... Yine lige bu sene YABANCI kalacağız o zaman.. Lütfen taraftarın imdadını yönetime sesimizle iletiniz...

Umarım nükteler gereken yerlere ulaşmıştır....

İyi yayınlar... Esen kalın....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 05.11.2012, 19:59   #7
etlidöktürek
Tecrübeli Yiğido

etlidöktürek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

358 Mesajına 704 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 582 etlidöktürek FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

iyi akşamlar Nail bey tokatdan bir yiğido...bu takım içinde birşeyler varda dışarımı intikal etmiyor acaba?torpil dediğimiz vaka acaba sivassporumuzun içine mi işledi?teşekkürler...SİVASLIYI Z SİVASSPORLUYUZ...
etlidöktürek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda etlidöktürek'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.11.2012, 20:00   #8
KaanK
Tecrübeli Yiğido

427 Mesajına 859 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 729 KaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISIKaanK COK SEVILEN BIR KISI

İyi geceler...Ankaradan Kenan

Benimki sorudan ziyade ufak bir değerlendirme, sizlerin de bu konudaki fikri bizim adımıza önemli
Şimdiden teşekkürler

Şimdi bülent hocayı tartışmam, sevilir sevilmez apayrı bir konu ama şu bir gerçek Sivassporu en tepeye o taşıdı başarıda belkide en büyük pay sahibi teknik adam kendisiydi

uefayı kazandıran terimin gsde kredisi neyse uygunun sivasta kredisi oydu

Bunu şunun için söylüyorum;

İşler rayından çıkınca 3 4 mağlubiyette kendini kapıda buldu

Hocam sen de sana olan çok büyük güveni anlamsız inat ve oyuncu saplantılarınla boşa çıkardın ve o büyük güven şu an dibe vurmuş durumda

Olası eskişehir mağlubiyeti sonun olacak sanırım, önümüzdeki 5 gün kaderini çizecek ipler artık senin elinde değil

Sonsuz kredili vazgeçemediğin futbol dehaların doğa, uğur,atilla bakalım seni kurtaracak mı...

Kadir de dahil olmak üzere birsürü de eksik var, işin çok zor çok...

Kendi düşen ağlamaz hocam. aylarca transfer şart diye, anlamsız uğur doğa takıntından vazgeç diye murata şans ver erhanı sağ bekte dene diye bu taraftar yırtındı ama sen sırf uğur konusunda kendini haklı çıkarmak için kötü olduğunu bile bile erhan ve cerny dururken faty'i antalya maçında harcadın

Biz çoğu şeyin farkındayız hocam. Artık düşünme sırası sende, hemde fırtına gibi esen eski takımın karşısında.
KaanK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KaanK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.11.2012, 20:11   #9
MaXiMuM
Usta Yiğido

MaXiMuM - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.190 Mesajına 2.682 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 MaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer AnblickMaXiMuM ist ein wunderbarer Anblick

Nil bey konuğunuza, size ve ekranları başında sıkıntılı ve moralsiz bir şekilde sorularının cevaplanmasını bekleyen fedakar yiğidolara iyi akşamlar diliyorum...

Benim dikkatimi çeken şey, Mecnun başkanımızın bu kadar sessiz olması. Bu yıl nedense biraz geri planda kaldı.İşleri oluruna bıraktıysa eğer vay halimize.Başkanımızın artık masaya yumruğunu vurmasını istiyoruz. Sahada gezen ruhsuz futbolcu istemiyoruz.
MaXiMuM isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MaXiMuM'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 05.11.2012, 20:14   #10
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

slm karşıyakadan fetullah ben.nail bet yönetim ve rıza hoca geçen seneden daha kaliteli takımız diyor.kimi aldıkta geçen seneden daha kaliteli takım olduk.doga.adem.abdulkadir.bed nar mı
neden bu takıma dogru dürüst kaliteli adam alınmıyorda nerede boşta kalmış takımından dışlanmış oyuncu varsa onu arayıp özellikle buluyor ve onu alıyorlar .sonuç ortada yorumlarınızı bekliyorum
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda karşıyakalı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
analize, futbol, sorular