Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 08.04.2016, 21:39   #1
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Setkus: antep bir kere geldi kaleye onuda setkus cok guzel cikardi

Cicinho: hatalar yapmasina ragmen iyi oynadi

Boye: her zaman gibi harika oynadi:

Oumari: sezon arasi en iyi transfer, Cok hizli bir oyuncu tam aradimiz defans oyuncu

Ziya: Top sahasini ters goruyor heralde topu outa attip duruyor

Adem: goremedim, ona top gelince hep kanal degistirdim yoksa beni kanser edicek

Yigit: hersey slowmotion olarakmi goruyor , rakip pasi atiktan 10 saniye sonra yigit hamle yapiyior ve kart yiyior

Beykan: hic birsey yapamadi

Burhan: Sakatlik yaramis

Aatif: Istedimiz gibi oynadi cok calim atti gibi cok pas'da atti

Hassan kabze: antep-sivas macindan yarim saat once mac yapmis gibi bir hali var bir insan hep yorgun olurmi?

Mesut bakkal: Statdaki taraftarin sesi ondan fazla cikti, hocam sen niye birsey demiyiorsun dedi taraftar(net duyuldu)
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Sivasli010'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2016, 00:56   #2
balmandol
Tecrübeli Yiğido

balmandol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

217 Mesajına 386 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 balmandol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Sivasli010 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Setkus: antep bir kere geldi kaleye onuda setkus cok guzel cikardi

Cicinho: hatalar yapmasina ragmen iyi oynadi

Boye: her zaman gibi harika oynadi:

Oumari: sezon arasi en iyi transfer, Cok hizli bir oyuncu tam aradimiz defans oyuncu

Ziya: Top sahasini ters goruyor heralde topu outa attip duruyor

Adem: goremedim, ona top gelince hep kanal degistirdim yoksa beni kanser edicek

Yigit: hersey slowmotion olarakmi goruyor , rakip pasi atiktan 10 saniye sonra yigit hamle yapiyior ve kart yiyior

Beykan: hic birsey yapamadi

Burhan: Sakatlik yaramis

Aatif: Istedimiz gibi oynadi cok calim atti gibi cok pas'da atti

Hassan kabze: antep-sivas macindan yarim saat once mac yapmis gibi bir hali var bir insan hep yorgun olurmi?

Mesut bakkal: Statdaki taraftarin sesi ondan fazla cikti, hocam sen niye birsey demiyiorsun dedi taraftar(net duyuldu)
Bu haftalarda iyi oyun beklemeyin...Zira çok karamsarsınız. Önemli olan oynamadan da 3 puan almak..Oynayıpta alamadığımız puanlara yanmamak elde değil..Bırak hepsi kötü oynasın kardeşim biz 3 puan alalımda..
balmandol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı balmandol'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2016, 21:41   #3
sivaslıadem
Usta Yiğido

sivaslıadem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

976 Mesajına 2.004 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 sivaslıadem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Trabzon bana uğurlu geldi
İlk kez Trabzona geldiğim şu günde böyle bir galibiyet ayrı bir anlamlı oldu

Aklıma Musa Aydının bir roportajdaki şu sözü geldi onu hatırlatmadan da edemeyeceğim:
Biz topu rakibe veriyoruz, ama iyi bir alan savunması sayesinde çevirip çevirip duruyorlar, fırsat bulunca da değerlendiriyoruz bu sayede kazanıyoruz

Şampiyonluğa oynadığımız donemde göze hoş gelmeyen ama skor endeksli oyunla ulaştığımız başarının sırrı bu sözlerde saklı

Biz ise bunun tam tersini yapıyoruz bu yıl
Topla oynuyoruz ama kaleye gidemiyoruz, şut cekemiyoruz
Sene sonunda inşallah sevinen taraf oluruz
Alt 08.04.2016, 21:43   #4
otceken58
Yiğido

otceken58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 otceken58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maç arasında birşey dikkatimi cekti çok merak ettim Mesut bakkalın yanındaki yardımcı Mesut bakkala çok fena kızıyordu büyük ihtimalle değişikliği yapmasını o sağladı Hasan yoksa 90 dk oynardı gibi geliyor bana eğer o değişikliği yapmasaydı Antep üstümüze daha fazla gelecekti bunu düşünmek bile Mesut bakkalın fikri olmadığına eminim !!!
otceken58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda otceken58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.04.2016, 01:04   #5
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
otceken58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Maç arasında birşey dikkatimi cekti çok merak ettim Mesut bakkalın yanındaki yardımcı Mesut bakkala çok fena kızıyordu büyük ihtimalle değişikliği yapmasını o sağladı Hasan yoksa 90 dk oynardı gibi geliyor bana eğer o değişikliği yapmasaydı Antep üstümüze daha fazla gelecekti bunu düşünmek bile Mesut bakkalın fikri olmadığına eminim !!!
Senin bu yazindan sonra extra dikkat ettim evet 57. Dk falan yardimci ümit bozkurt isyan derecesinde biseyleri anlatiyordu belkide Texera Hasan degisikligi onun sonunda geldi.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigido yakup'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2016, 21:51   #6
Okka
Acemi Yiğido

53 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 440 Okka FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sırada 3 hedef maç kaldı. Akhisar-gencler-kayseri 9 puan ligde tutar. Önemli olan ligde kalma umudunu kayseriye taşıyalım eminim orda yenecegiz onları. Antep i gorunce insan üzülüyor o takım ligde kalıyor sivas dusmeye oynuyor yazık çok yazık..
Okka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Okka'a Teşekkür Ediyor...
Alt 08.04.2016, 21:51   #7
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

3 puan alındımı alındı gerisi beni ilgilendirmez....Diyelimki bu 3 puanı Mesut Bakkal almadı...Ozaman kaybedilen puanlarda burada Mesut Hocaya ahkam kesip bakkal çakkal amatör diyenler bu galibiyeti neye bağlayacaklar oldukça merak ediyorum...Şimdide çıkıp amatör hoca bu işi bilmeyen hoca antep deplasmanından 3 puanı getirdi diye....Beyler skor yorumu yapmaktan vazgecelim Mesut Bakkal genel anlamda başarılı bir hocadır...Bu galibiyet cümlemize hayırlı mübarek olsun ...Benim derdim suçlu aramak değil ama bilmemnereye sokulan hocanın kaybettiği gibi kazandığınıda görülmesini istemek....Bizim Bursa maçından sonra ne yalan söyleyeyim herkez düşer ben düşmez diyen ''ben'' bile çökmüştüm...İnanın bu maüsabakadan zerre umudum bile yoktu...Damarlarıma kan yürüdü ...Aynı Sivassporun damarlarına kan yürümesi gibi...Bu takım düşmeyecek ALLAH ın izniyle ... (Bu arada son 2 saattir sitemize giriş yapamıyoruz adminlerin bilgisine)
Alt 08.04.2016, 23:49   #8
onur0634
Tecrübeli Yiğido

239 Mesajına 381 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 608 onur0634 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3 puan alındımı alındı gerisi beni ilgilendirmez....Diyelimki bu 3 puanı Mesut Bakkal almadı...Ozaman kaybedilen puanlarda burada Mesut Hocaya ahkam kesip bakkal çakkal amatör diyenler bu galibiyeti neye bağlayacaklar oldukça merak ediyorum...Şimdide çıkıp amatör hoca bu işi bilmeyen hoca antep deplasmanından 3 puanı getirdi diye....Beyler skor yorumu yapmaktan vazgecelim Mesut Bakkal genel anlamda başarılı bir hocadır...Bu galibiyet cümlemize hayırlı mübarek olsun ...Benim derdim suçlu aramak değil ama bilmemnereye sokulan hocanın kaybettiği gibi kazandığınıda görülmesini istemek....Bizim Bursa maçından sonra ne yalan söyleyeyim herkez düşer ben düşmez diyen ''ben'' bile çökmüştüm...İnanın bu maüsabakadan zerre umudum bile yoktu...Damarlarıma kan yürüdü ...Aynı Sivassporun damarlarına kan yürümesi gibi...Bu takım düşmeyecek ALLAH ın izniyle ... (Bu arada son 2 saattir sitemize giriş yapamıyoruz adminlerin bilgisine)
Mesut Bakkalın hocalık kariyerindeki maç ortalama puanı 1.2-1.3 ve sivassporda da gidişhatı aynı seviyelerde hiç kimse kusura bakmasında bu ortalamayla bu takımı ligde tutamaz boşuna kendinizi kandırmayın eğer ligde kalmak istiyorsan çıkacaksın hiç bir iddiası olmayan bursayı o sahaya gömeceksin bizim bakkal efendi beraberliğe razı bi şekilde forvet çıkarıp forvet alıyor bunlar senin kader maçların gerekirse savunmayı boşaltıp ne kadar hücum oyuncun varsa oyuna alacaksın...Bu saatten sonra ne kadar zorlarsan zorla değişen hiç bişey olmaz.Kayseri Antalyayı yendiği taktirde ki yeneceğinide garanti ediyorum sende haftaya beşiktaşla oynuyorsun bırak kaybetmeyi beraberlik halinde bile havluyu atar hadi bana Eyvallah dersin...
onur0634 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.04.2016, 00:36   #9
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
onur0634 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mesut Bakkalın hocalık kariyerindeki maç ortalama puanı 1.2-1.3 ve sivassporda da gidişhatı aynı seviyelerde hiç kimse kusura bakmasında bu ortalamayla bu takımı ligde tutamaz boşuna kendinizi kandırmayın eğer ligde kalmak istiyorsan çıkacaksın hiç bir iddiası olmayan bursayı o sahaya gömeceksin bizim bakkal efendi beraberliğe razı bi şekilde forvet çıkarıp forvet alıyor bunlar senin kader maçların gerekirse savunmayı boşaltıp ne kadar hücum oyuncun varsa oyuna alacaksın...Bu saatten sonra ne kadar zorlarsan zorla değişen hiç bişey olmaz.Kayseri Antalyayı yendiği taktirde ki yeneceğinide garanti ediyorum sende haftaya beşiktaşla oynuyorsun bırak kaybetmeyi beraberlik halinde bile havluyu atar hadi bana Eyvallah dersin...
Pardon... Bursasporlu olduğum için söylemiyorum bunu açınız puan tablosuna bakınız Bursasporun Avrupa Mücadelesi matamatiksel olarak devam ediyor...''hiç bir iddası olmayan '' takım değildir..selamlar
Alt 08.04.2016, 21:52   #10
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1482 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Değişen hiç bir şey yok...

Bir çiçekle bahar gelmez, sadece Bursa maçını amorti ettik. Kayseri Antalyayı yendiği zaman yine korkulu rüyalar dip yapacak. Haftaya Beşiktaş maçı var. Aatıfa transfer teklifleri gelecek, en iyi adamın performans sergileyemeyecek, aklı bir milyon olacak. Dikkatli olmamız lazım. Bu düğüm son 3 hafta çözülecek bu belli oldu artık. Dua edelim de Fener bir şekilde ya şampiyonluğu garantilesin yada 2. liği....

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, maçı