Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 09.11.2012, 23:04   #31
izmirliyigido
Gast

Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Bazı arkadaşlar diyor ki, "bu galibiyet Rıza hocayı eleştirenlere hediye olsun", yani kapak olsun demek istiyorlar... Olsun, mesela bana olsun.. Ben yine eleştiriyorum çünkü. Kendi sahanda %34 topla oynayıp, taraftarı kalpten götürüyorsan, her atakta yüreğimiz ağzımıza geliyorsa, Eneramo da dahil, Erman, Grosicki, Aatıf, Pedriel halen form tutamamışsa, maçın en iyisi defansta RAJNOCH, ZİYA, BORJAN ve MEHMET NAS oluyorsa, nasıl can siparene savunarak oynadığımızı düşünün. O zaman diyorum ki, helal olsun (!) Rıza hoca. Başka da birşey demiyorum.

Haa, yukarıda saydığım başta Rajnoch, Ziya, Borjan olmak üzere ille de MEHMET NAS'a helal olsun. (Not: Geçen sene yerden yere vurduğum Mehmet Nas beni bu sene utandırıyor, onu alnından öpüyorum.)

.
Alt 09.11.2012, 23:04   #32
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Mehmet Nas çok koşdu,alnıdan öperim ve içisıra Adem'in de .Adem geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı,çok koşdu ve yararlı işler yapdı.
Futbol uleması geçen yıl skoru koruyamıyoruz diye eleştiriyordu;bu sene de niye skorun üstüne yatıyoruz dememeli.1-0 olsun 3 puan bizim olsun.
Maçı hocanın akıl dolu oyun stratejisi sayesinde kazandık,Eskişehir gibi ligin en skorer takımını kilitledik.
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Ferhat06'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2012, 23:07   #33
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bazı arkadaşlar diyor ki, "bu galibiyet Rıza hocayı eleştirenlere hediye olsun", yani kapak olsun demek istiyorlar... Olsun, mesela bana olsun.. Ben yine eleştiriyorum çünkü. Kendi sahanda %34 topla oynayıp, taraftarı kalpten götürüyorsan, her atakta yüreğimiz ağzımıza geliyorsa, Eneramo da dahil, Erman, Grosicki, Aatıf, Pedriel halen form tutamamışsa, maçın en iyisi defansta RAJNOCH, ZİYA, BORJAN ve MEHMET NAS oluyorsa, nasıl can siparene savunarak oynadığımızı düşünün. O zaman diyorum ki, helal olsun (!) Rıza hoca. Başka da birşey demiyorum.

Haa, yukarıda saydığım başta Rajnoch, Ziya, Borjan olmak üzere ille de MEHMET NAS'a helal olsun. (Not: Geçen sene yerden yere vurduğum Mehmet Nas beni bu sene utandırıyor, onu alnından öpüyorum.)

.
demekki senin elestirilerin fayda saglamis...
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Morten58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2012, 23:08   #34
kursad1981
Yiğido

118 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 kursad1981 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bundan sonra her mactan sonra bıde hakemı degerlendırelım konusu acılsa cok ıyı olur
kursad1981 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kursad1981'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2012, 23:10   #35
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Sivasspor'umuz Yüz'üncü Galibiyet'ini alarak "yüz"ümüzü güldürdüğüWink için teşekkür ederim.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2012, 23:11   #36
Ferhat06
Usta Yiğido

1.607 Mesajına 3.813 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 816 Ferhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende ZukunftFerhat06 hat eine strahlende Zukunft

Hakem çok yanlış fauller çaldı aleyhimize hatta rakip oyuncular bakdılar her pozisyona çalıyor hep faul istediler.Bu hakemlerle nereye kadar?
Ferhat06 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ferhat06'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.11.2012, 23:12   #37
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1033 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Ferhat06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet Nas çok koşdu,alnıdan öperim ve içisıra Adem'in de .Adem geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı,çok koşdu ve yararlı işler yapdı.
Futbol uleması geçen yıl skoru koruyamıyoruz diye eleştiriyordu;bu sene de niye skorun üstüne yatıyoruz dememeli.1-0 olsun 3 puan bizim olsun.
Maçı hocanın akıl dolu oyun stratejisi sayesinde kazandık,Eskişehir gibi ligin en skorer takımını kilitledik.
Haftaya gençler maçında göreceğiz rıza hocanın akıl dolu stratejisini kendi sahamızda böyle mahkum oynanırmı
Alt 09.11.2012, 23:13   #38
58sinan58
Usta Yiğido

58sinan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.764 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 634 58sinan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Özetlerden izlediğim kadarıyla macın en iyileri borjan rajnoh ve ihtiyar delikanlı mehmet nas hayal kırıklığı ise eneramo tam bir kabus o goller nasıl kaçar anlaya bilmiş degilim
58sinan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58sinan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.11.2012, 23:15   #39
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Resmen korku filmiydi kimseyi degerledindirecek halimiz olmadi

Allah tan Doga sakatlanmista Mehmet Nas oynamis macin eniyisi diyebilirz
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2012, 23:19   #40
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1088 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Bugünkü maç için tek güzel şey 1-0 'lık galibiyet ve de bunun 100.galibiyet olması...Bunun dışında bir de bence maçın adamı olan ve adeta 2 kişilik oynayan MEHMET NAS'a helal olsun diyorum....

Bugünkü maçın güzellikleri bunlar, gerisi ise 80 dakikalık bir korku filmi! Hiç kimse kusura bakmasın; bugün ne oyun anlamında ne taktik anlamda ortada somut ve iyi bir futbol yok...Sadece üst düzey bir mücadele vardı...Hocayı eleştirenlere kapak olsun sözüyle konuşan vatandaşlar kendini kandırmaya devam etsin...Tabi böyle 80 dakika kapanıp ne zaman gol yeriz korkusunu yaşamayı seviyorlarsa!

Eneramo giderek dibe doğru iniyor, teknik zaten zayıftı fakat buna yönelik bir çalışma yapmadığı gibi mevcut durumunu da bitirdi...Kamilin 1 yıldır ne kendine ne Sivasspora faydası var hala maratonda Kamil diye poh pohluyorlar! Bu maç için bir tebriğim de Ziyaya...Giydiği formanın hakkını bütün iyi niyetiyle vermeye çalışıyor...2.yarıda hocanın yaptığı inanılmaz bir yanlış da orta sahada top tutacak tek adam olan Ermanı çıkarıp defansa takviye olarak Erhan Güveni koyması...Biraz şansın biraz da iyi mücadelenin yardımıyla bugün 3 puanı aldık...Bir sözüm de o Serkan Çınar mı dır ne ....tur o adiye...Resmen Eskişehirin beraberliği yakalaması için adamlara dokundukça faul çaldı...Maçın çoğu zırt pırt düdükle durdu...Taraftarın Necatiye oynayıp o artisi demoralize etmesi güzeldi, aynısnı Burak Yılmaz denen artise yapmış sahadan silmiştik...

Sonuçta bugün tek güzel olan şey 3 puan ve 100.galibiyetti..Bir de üst düzey mücadele...Onun dışında ne takımın futbol anlayışında ne Rıza hocanın takıntılarında değişen birşey yok...

Etiketler
değerlendirelim, maçı