bu maçın bence tek yorumu var.roberto carlos kalecisiz ve defans olmadan maç kazanılırmı 2 maçtır bunu deniyor.inşallah bu saçma futbol buluşundan bir an önce vazgeçer.
Farklı kazanabileceğimiz maçı farklı kaybettik savunma öldürdü bizi forvetsiz olmuyor anlayın artık ayrıca yönetimin Da Costa ya da ceza vermesi lazım böyle maçlarda takımı yüz üstü bıraktı
Bir zamanlar ligin en iyi futbolunu oynayan Sivasspor resmen suan ligin en berbat futbolunu oynuyor.
Yazik bu emeklere, Sivasspor a gonul vermis bizlere.
Ilk 5 i bile bize cok gordunuz ya sadece yaziklar olsun diyorum baska birsey demiyorum.
Mahmut'un iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum ama Bu maç için sadece kaleciye suç bulanlara allah akıl fikir versin.
10 kişi topu bırakmış adamlar kaleciyle karşı karşıya kalmışlar ama cezayı kaleciye kesiyoruz.
Cicinho, Atıf ve Mehdi haricinde hepsi yattı. Aydın fayda vermekten çok artık zarar vermeye başladı. Kimse elini taşın altına atmıyor. Ve forvetsiz santforsuz takım ancak bu kadar. Fazlasını beklemek hata olur.
Yedek kulübesine bakınca Carlos'a da bişey diyemiyorum. Hangi hoca zengin kadroyla iyi oyuncularla çalışmak istemez...
2 haftadır kötü gidişatın sorumluları carlos ve yönetimdir..
antremanda oyuncularına kızmazsan herkes acamıce davranır
sen yönetimsen takımdakı eksiklikleri görüp yerınde transfer yapmalısın
ama her ıkısı de bizde yok
Bu Konuda cılgınsivas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...