Bazı arkadaşlarımız durumun farkında değil ne yazıkki.
Sivasspor geçmişte olduğu gibi bundan sonrada var olmaya devam edecektir biz taraftarlarca ne efsane hocalar gelip geçti benim hatırladığım bizi şampiyon yapan Murat Hoca, İsmail Kartal, Bülent Uygun gibi ne teknik adamlar gelip geçti birgün Rıza Hoca'da mutlaka yollarımız ayrılacak.
Ancak Profesyonel bir takımda hiç bir takım takımını emanet edeceği hocasının sözleşmesine X takıma giderse serbest kalır maddesi koymaz koymamalıdır da. Demekki hocamız bizle sözleşmesini uzattığında bile her zaman olduğu gibi aklında beşiktaş varmış.
Sitemizi takip edenler bilir ben Rıza Hocayı çok severim bu sevgim ne olursa olsun değişmez ancak hocam beni çok üzdü, Hepimizin geçmişinde sevdiği olduğu hemde çok sevdiği ancak nasipten kısmetten yollarımız ayrıldı şimdi başka bir hayatımız var hiç bir zaman çok sevdiğimiz kişiyi şimdiki hayat arkadaşımız yanında konuşmadık sevgimizi de acımız gibi içimizde yaşadık.
Beşiktaş'a gitmene çok üzüleceğim kadar kendi adına da sevinirim Hocam ama Allah aşkına Sivasspor'un başındayken de kendine uzatılan her mikrofona böyle açıklamalar yapma. Bugün Hikmet Karaman'a beşiktaş için adınız geçiyor ne diyeceksiniz sorusuna o ukala Hikmet Karaman şuan antepsporun başındayım bu konuda yorum yapmam doğru olmaz diye kestirip atabiliyor.
Yönetimimizde Hocanın sözleşmesine böyle bir madde koyarak büyük bir yanlış yapmış...
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
BÖYLE haber nekadar doğru nekadar değil bilemiyorum bjk küçülmeye gidecek bunu biliyoruz getirmeye çalıştığı adamlar transfer bütçesini yetersiz buluyor gelmiyor yerli adaylardan samet aybaba mehmet özdilek bana göre yetersiz ne başarısı var mustafa denizlide bütçeyi çok ister konuma uygun en iyi hoca rıza çalımbaydır bjk için 1 2 milyon €bişey degil rıza hoca öyle adamları hemen alır kendiside söyledi bjk de olsam 10 gün içinde transferi bitirirdim diye sivasspor da mecburen kaçmış kovulmuş ortada kalmış ucuz adam almaya bakıyor sözleşmesinde bjk isterse gider yazıyorsa gider bence gönlünde yatan bjk hocası olmak belki bjk yönetimi sivasspor mağdur olmasın diye bikaç futbolcuda verir sivasspor hocasız kalmaz yinede sivassporda kalmasından yanayım
ya gideceksen bi an once git hocam ki yolumuza bakalim ama eger ki istenmis olsaydin tayfuru gonderir gondermez seni alirlardi sen onlarin istedikleri biri deilsin eger seni alirlarsa sana sozlerini gecirecekleri icin ve paralari olmadigi icin bunlar olmazsa seni istemezler
Her fırsatta İstanbul'a gitme hevesini söyleyen hocaya ve futbolculara sahip bir takımdan bir cacık olmaz..Taraftar bilinci olmaz,kültürü olmaz..Böyle anlayış olur mu?