Rıza Hoca'nın Rize'de bütçe sorunu yaşadığını sanmıyorum. Bize önerdiği futbolcular ise bütçe engeline takıldı hep, astronomik rakamlar söz konusu olmamasına rağmen
Bu sene teşekkür etmemiz gereken belkide en önemli kişilerden birisidir Rıza Çalımbay kadromuza kattığı Aatıf,Adem,Hakan,Ümit,Ziya gibi isimlerle bu sene çok işler yaptık Rıza Hoca her gittiği yerde bir çok Sivaslıyım diyenden çok Sivas'ımızı savundu. Tüm yigidolar adına Rıza Çalımbay'a bize kattıkları için teşekkürü bir borç biliyorum teşekkürler Rıza Çalımbay.
__________________ 50. yılda Zıptırış Arena..
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı ivancrayz'a Teşekkür Ediyor...
Carlos yerine Rıza devam etsin diye çok istedim ama malesef şuan topladığı 20 kazma futbolcudan kafaya oynayan borç batağı bir kulübü Yöneten büyük bir hoca bir daha Sivasspor'a gelsin istemem burda çok yıpratıldı ama elinde iyi bir kadrosu olursa taş gibi takım yaratabiliyor.
Carlos yerine Rıza devam etsin diye çok istedim ama malesef şuan topladığı 20 kazma futbolcudan kafaya oynayan borç batağı bir kulübü Yöneten büyük bir hoca bir daha Sivasspor'a gelsin istemem burda çok yıpratıldı ama elinde iyi bir kadrosu olursa taş gibi takım yaratabiliyor.
Bu da nerden cikti simdi????? Arkadasim eger yine TD gelirse MUTLAKA B. UYGUN GELSIN kim ne derse desin baska TD bize yaramaz!!!