Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Hep Destek Tam Destek
Alt 03.10.2010, 14:39   #111
denis
Yeni Yiğido

denis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 denis isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Hep Destek Tam Destek

Bank Asya ya dusmemek ve Sizlerinde sahip oldugu bu guzel Motivasyonunuzu
Kaybetmemeniz icin:

Bakin lige yeni cikan :

K.Karabukspora
(Su an Ligdeki yerine,oynadigi futbola bakin-Jose Mourinho-getirmediler)

Istanbul Buyuksehir Belediye
(Gordunuzmu senelerdir hic dusme hattinda oldugunu -COLOR="Red"]Abdulla Avci[/COLOR]- geldikten sonra)

Destek - tam destek - Her Zaman Destek

Ama bu demek degildirki, Butun yanlislara koru korune evet ve kabul edilsin

Herseyin Basi Teknik Direktor - yani Mesut Bakkal:

Transferleri yapan o ve yoneten, oynatmak istedigi sisteme uygun futbolcu tercihini yapan ve realize edende O

Su anda Ligin 8 haftasinda durum - konum dusme potasi icinde oldugumuza gore cozum artik ve kesinlikle
Mesut Bakkal O LA MAZ

Elestiriye hic gerek yok Aklin yolu Sizler Bizler Yonetim kisaca Tum Yigidolar
icin birdir

Bakin : Istanbul Buyuksehir Belediyespora

: K. Karabukspora

Yorumsuz anlasin herkes - kiyaslasin bizde yanlis nerde, ve Acil cozum NE

Coooooook buyuk Yigidolarin takdirlerine birakiyoruz Taabiki : Lutfen

BAnk ASya ya dusmeden cozum Lutfen.

(Ekomnomik acidan alt yapisi guclu sehir takimlari ligden duser ama yine cikar - Fakat Ekonomik baglamda gucsuz ve issizler ordusunun dorukta oldugu Bir sehrir takimi Cooooook ama coook zor cikar bir daha bu super Lige, Cunku ucurum her gecen artmakta. Inanmayanlar bir zamanlar Super Ligde Olan
Erzurumspor diye bir Sehir takimi su an nerede bilen varmi, Merak ediyorsaniz arastirin, ama bulana kadar bayagi zorlanacaksiniz bir bakin)

Kisaca: Yeniceri - Eski Ceri Farketmez, Takimimiz BAnk ASya ya dusmeden

Sahip cikalim, Cunku MazaAllah Bank Asya' ya dusersek ne Sehrimizde Ekonomik durum daha iyiye gider, nede dunya da Sivasin adini hatirlayan kalir,

ve Nede Yeni-Eski Ceriler dahil hicbir Yigidoda su anki bu Motivasyon kalmaz
BAnk ASya ya dusunce. Lutfen bir an once herkes uyansin,

Sadece yukardaki verilen iki basit ornege bakiniz ve dusununuz kafi, Mutlaka
yanlislar nerde bulup, dogruyu Ulasacaksiniz
tanitabilir nede
denis isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda denis'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 03.10.2010, 17:01   #112
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 795 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sivassporluyum diyenleri şöyle gruplandırabiliriz:

1- Bazı Sivassporlular vardır. Sivasspor sadece başarılı olduğu zaman Sivassporluyum der gönlünde her zaman bir İstanbul takımı yatar. İyi günün Sivasssporlusudur.

2- Bazı Sivassporlular vardır. İmkanı olmaz (Gurbetçidir, Maddi durumu el vermez, vakti olmaz vs.) maça gidemez, destek veremez ama Sivassporludur..

3- Bazı Sivassporlular vardır yaşı geçmiştir, zamanında Sivasspor için çok emek vermiştir ama şimdi 90 dakika bağıracak durumda değildir, oturur gönül verdiği Sivassporunun maçını izler.

4- Bazı Sivassporlular vardır, yaşı gençtir bağıracak tezahürat yapacak sağlığa sahiptir ama sırf tvden maçı izleyip de paramı yabancıya vereceğime stada giderim hem kulübe faydam olur, hem de gönül verdiğim takımı canlı olarak izleyebilirim der.
Tezahürat yapmaz arada bir saman alevi gibi ortaya çıkan tüm stadın bağırdığı zaman kalkar bağırır.

5- Bazı Sivassporlular vardır, yemez içmez parasından kısar sırf Sivasspor maçına bilet alır. Tribünde 90 dakika Sivasspor için gırtlak patlatır. Bayram harçlığı ile deplasmana gider orada da takımına destek verir. Parası yoksa borca girer yine bir şekilde sevdası uğruna yollara düşer.

Sonuç olarak.
1- Numaralı gruptakilerden bir hayır gelmez. Kulüp taraftara en çok kötü gününde ihtiyaç duyar. İyi günün Sivassporluları şimdi takımın yanında değil.

2- Numaralı gruptakilere saygı duyarım. İmkanı olduğu zaman kesinlikle Sivasspormuzu destekleyeceklerinden eminim.

3- Numaralı gruptakiler Sivasspormuzun bu günlere gelmesinde çok büyük etken olmuştur. Zamanında Sivassporumuza gereken desteği vermişlerdir Allah razı olsun onlardan..

4- Numaralı grup. Stadda en fazla bu gruptakiler bulunmakta. Yaklaşık %80 i bu kesim. Sivasspora maddi açıdan destek oluyorlar, seyirci sayısını artırıyorlar moral desteğini de veriyorlar, teşekkür ederiz ama biraz da taraftarlık yapsalar, tezahüratlarla destek olsalar kötü mü olur?

5- Numaralı grup. Hep destek tam destek dediğimiz olay budur. Sivassporun asıl ihtiyaç duyduğu gruptur. Bu grup tribünde ne kadar artarsa Sivassporumuzun başarısı da o kadar artar.

Kalbi Sivasspor aşkıyla çarpan herkese teşekkürler.
Hep destek tam destek
Alt 04.10.2010, 14:23   #113
inadınayeniceri
Acemi Yiğido

45 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 inadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDIinadınayeniceri TAM BIR BEYEFENDI

Arkadaşlarımızında söylediği gibi bizler başkanı her zaman seviyeli bir şekilde, tribün mevzuunda eleştirdik.. Hiç biyerde hiç bir ortamda gitsin, istifa etsin demedik.. Çünkü bizler; Başkan giderse onun yerini doldurabilcek kapasitede kimselerin olmadığının farkındayız.. Sizlerde bunun farkındasınız, biliyoruz ve sizden bunu düşünerek eleştiri yapmanızı istiyoruz..

Yoksa; '' Yönetim, bir forvet almadı'' şeklinde bir eleştiriye kimse sesini çıkaramaz.. Veya '' Mesut Bakkal takımı yanlış oynatıyor'' şeklinde bir eleştiriye.. Ancak insanların şahsına dönük, nankörlük içeren yorum sahipleri karşısında bizleri bulacaktır..

Taraftarlık konusuna gelince... Yıllardır cebimizdeki son parayı bilete veripte içerdeki hiç bir maçı kaçırmayan bizler, imkanlar el verdiği sürece 17 deplasmanın en az 10 tanesine giden bizler.. Bırakın birşeyler söylemeye hakkımız olsun.. Bizler yeri geldiğinde Sivas'a küfür etti diye bilmem kaç kişinin arasına dalmayı göze alıyorsak birşeyler söylemeye hakkımız var.. Bizim hakkımızda yaptığınız yorumları, bunları ve daha sayamadığım bir çok şeyi göze alarak yaparsanız çok daha iyi olur..!
inadınayeniceri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda inadınayeniceri'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2010, 16:15   #114
28 EYLÜL 2009
Yiğido

65 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 568 28 EYLÜL 2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Selamunaleyküm,

Ben bu işten bi bok anlamadım. Tırmanışta veya başka anlatımla çıkışta olan bir grubumuza bu eleştiriler nasıl yapılıyor. 1992 yılında genç arkadaşlar tarafından kurulan bu gruba Besmele çekerek yaklaşın kardeşim. Çarpılırsınız...

Gelelim gruba,

Adam dünkü bebe. Bu grubun ne sevinçler, ne acılar, ne zorluklar v.s. yaşadığını bilmeden ve ne gibi gündemler yaşadığını öğrenmeden(Öğretilmemiş olabilir) yorum yapıyor. Hey Yeniçeriler. Bir arkadaşınız bu konu hakkında yorum yapmayın diyor bu son uyarım diyor. Kusura bakmayın Yeniçeri Yençeriyi tınlamıyor. Adama ne derler biliyonuz mu. Taklaya geliyorsunuz kardeşlerim.

Şimdi ,

1- Acilen abiler el atmalı veya şuanki grup lideri abilerle temasa geçmeli.(Sık sık) Eğitim şart. Kulağı çekilecek tayfa üyeleri var.
2- İnternet ortamlarında bulunduğunuz site yöneticileriyle irtibata geçmeli, eleştiri sayfanızı açtırmalısınız. Bu sayfaya kesinlikle uyarı konulmalı YENİÇERİLER kesinlikle yazmamalı ve sadece okumalı. Eleştirinin kim kimler ve ne için yapıldığını gözlemlemeli.

Sonuç,

Yeniçerilerin bir özelliği vardır. Gider yaptığını zanneden kişilere giderin kralı yapar. Grupla uğraşanlar birgün helak olacaktır. Gruba bu açıdan bakınız. Birileri rahat durmuyorsa grupta durmaz. Allaha emanet olunuz... Yeniçerilere tam destek veriniz... Yan destek vermeyiniz...
(Hata olacaktır. Hatasız kul(Grup) olmaz.)
28 EYLÜL 2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 28 EYLÜL 2009'a Teşekkür Ediyor...
Alt 04.10.2010, 21:31   #115
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

HooLigAnSsS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 546 HooLigAnSsS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Rıdvan Yazmayın Demişsin Ama Ben Yazmadan Duramıyorum Kusura Bakma Kardeşim...
Bu Konuda HooLigAnSsS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2010, 21:37   #116
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

Alıntı:
Bulut@ğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeşim ağır konuşuyorsun ve bir ağır lafta benden olsun acaba siz 5 liranıza kıyıptamı stada giriyorsunuz
Biz Gerktigi zaman lirayada Kıyıyoruz Gerektigi zaman canımızıda ortaya koyuyoruz sen Rahat ol diyarbakırda trabzonda tribünde sen yoktun sana soruyorum diyarbakır veye trabzon kaç km buraya taraftarı bedava götürecek sponsor veye otobüsçü bulabiliyomusun... gecensene burdan tüm sivasa sesleniyorum diyarbakıra gidilmesi için ben maddi destek verdim diyenler yazsınlar herkezden özür dileyecegim...bu sene trabzona gidilmesi için trabzonda deplase tribünü50ytl ben maddi destek verdim diyenler yazsınlar... neyin mevzusunu yapıyonuz ki daha...
Bu Konuda HooLigAnSsS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 04.10.2010, 21:43   #117
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eleştirisizlik padişahlıkta ve dikta rejimlerinde olur.Ben bunların son bulduğunu sanıyordum.Meğer padişahlık daha bitmemiş ne yani herkes padişahım çok yaşa mı diyecek.Bunu mu bekliyorsunuz.Burası bir kulüp başarı olduğu zaman tebrik olacak,başarısız olunduğu zaman eleştiri bu böyledir.Eleştiri yapanlar hain siz kulübe sahip çıkıyorsunuz öylemi.Son SİVASSPOR lular sizlersiniz zaten diğerleri taraftar falan değil.Eleştiri yapanlar sanki SİVASSPOR un başarısızlığı için eleştiriyor.KRAL ÇIPLAK arkadaşlar.
ewet Biziz tek Sivassporlular Sivaslılarda sadece biziz gideri olan varsa her maç mararon a blok gelin derdinizi anlatın sizin en iyi yaptıgınız iş takım ii giderken sivassporlu olmak eleştiri yapılabilir tabiki ama eleştiri yaparken bile takıma destek olmak gerekir bunu böyle bilin takım kötüyse teknikdirektöre istifa die bagırınca yönetim istifa die bagırınca futbolcu yuhlayınca takım iiyemi gidiyo emin olu şuanda başkan veya mesut bakkal istifa etse dahada kötüye gidecez...
Alt 04.10.2010, 21:47   #118
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

Alıntı:
kismasali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu gidisata hayir! bu dengesiz takima hayir! bu teknik ekibe hayir! bu oyunculara hayir!
Degisime EVET...ve SIVASSPORa EVET!!!!!!!
kaybol lan okadar cok biliyonuz ki...
Alt 04.10.2010, 21:52   #119
HooLigAnSsS
Acemi Yiğido

Alıntı:
вαЯon™ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu takım ne siz 5'inizin nede diğer 5'inin.. Tüm sivaslının.. Destekte verir (GS maçı sonrası), eleştiride yapar (manisa maçı sonrası).. O yüzden kardeş topik güzel, yorumlar biraz sürtüşmeli ama sonuç yine sen, ben, o, çıkmış takımımıza destek oluyoruz.. kendimizi başkalarından üstün görmeyelim..
ben eger ölümü göze alıp takım destekliyorsam maç sonuna kadar bogazımı yırtarcasına bagırıyorsam ve takımı kötü günde bile destekleyip arkasında duruyorsam takım ii giderken biz sivassporluyuz diyip takım kötü gittigi zaman takıma sırt çeviren kendi takımını yerden yere vuran kişilerden kendimi üstün görürüm...bunlarda Benim bu takımı benim gibi olmayanlardan daha cok benimsedigimi gösterir ozaman sivasspor tüm sivaslıların degil benim gibi gönülden baglı kişilerindir...
Alt 04.10.2010, 22:13   #120
вαЯon™
Acemi Yiğido

вαЯon™ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 132 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 595 вαЯon™ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
HooLigAnSsS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
sivasspor tüm sivaslıların degil benim gibi gönülden baglı kişilerindir...
ozaman söyleyelim yönetime her maç 50 tane bilet bassın, her maçı sizin önünüzde oynasınlar, diğer 15 bin kişi sivassporlu değil gelmesin maça..

Etiketler
destek, hep, tam

Seçenekler Arama
Stil