Alıntı:
HooLigAnSsS Nickli Üyeden Alıntı
la beni cıldırtmayın bizim yeniçeriler olarak maraton a blokta 78 tane kombinemiz var siz neyin davasını sürüyonuz gidin yönetimde tanıdıklarınıza bi sorun bakayım kombinelere kaç para vermişiz bize bilet alıyoz kombine alıyoz davası yapmayın biz kızmayın eleştirmeyin demiyoruz bunu gidin bizim olmadıgımız yerde yapın burası sivassporun küme düşse dahi yanında oldugumuzu göstermek amacıyla acılmış bı topictir tepkimiz buna...
|
lanlı lun lu niye konuşuyon hemşerim, ordan sonrada dahada yazmıyorum diyip çekip gidiyon bir tek sen mi haklısın cevap yazıyon bana 78 tane kombinen varsa ne mutlu sivasspor için senin olmadığın yeri bulamam sen ozaman git benim olmadığım yerlerde sohbet et, siz maçlarda bir grup olarak destek verin biırakın bu taraftardan bazılarıda çekirdek yiyip yada dua ederek destek versin, sizinkisi hep destek tam destek değil, takıma destek vermeye çalışıp taraftara köstek olmaktır, taraftarı kazanmaya çalışın, siz geçen sezon sürekli taraftarla satışıp kavga ediyordunuz bir birimize giriyorduk bu mu destek ?