Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!
Alt 17.01.2011, 21:49   #91
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 868 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Stadyum Çilesi.. Destek Lütfen!

boşuna stadyum beklemeyin. oy çıkmazsa ve iktidarı pofpoflamazsanız stadı falan unutun. bakınız galatasaraya nerdeyse stad ellerinden gidiyor. biz kendi imkanlarımızla yetinelim boşverin.bu stad bize yeter. önce verirler sonra almaya çalışırlar.
Bu Konuda hiko58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.01.2011, 23:06   #92
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hazır Bey ya da İngilizce adınızla Ready Bey...Yazdığım yazı seni niye ilgilndiriyor anlamış değilim..Önce Sen ismini Türkleştir delikanlı gibi gerçek adınla ortaya çık ondan sonra adam gibi yorum yap..Beni tanıyan herkes nasıl bir insan olduğumu ,nasıl bir kişiliğe sahip olduğumu herkes biliyor..2.olarak Yobaz kelimesini sana iadeli tahaüdlü iade ediyorum..Sana şunu soruyorum:Başka bir siteden bir arkadaşın ;hem de Başka şehirden bir kişinin avukatlığını yapmak sanAmı kaldı?Seni terbiyeli ve seviyeli yazmaya davet ediyorum...3.Olarak bininüzerinde bu sitede mesaj yazdım;şu zamana kimseyi ne kırdım ne de hakaret ettim..Bu arkadaşın yazdığı yazıyı bence iyi okumamışsın önce bir kaç defa oku sonra ondan sonra daha sağlıklı yorumlar yap...4. olarak mesleğim gereği bu zamana kadar çok sayıda kişiyi eğittim ve eğitmeye de devam ediyorum..İstersen sana da aynı eğitimi verbilirim..5.olarak seni muhatap olarak kesinlikle kabul etmiyorum..Çünkü senin dilini kullanırsam senin durumuna düşmüş olurum..6.olarak Bu zamana kadar hep Sivas şehrini ve güzelliklerini her yerde savundum ve savunmaya devam edeceğim...Sivas şehrine ve sivasspora yapılacak en büyük kötülük kendi hemşerine hakaret etmektir..
Aslında sizinle polimiğe girme gibi bir niyetim yok.Anlayamadığım anlamakta zorlandığım bir kaç şey war...Yukarıda benim yorumumu bir kaç defa okunmasını istemişsiniz.Ne war benim yorumumda?Yazmış olduğum cümleler benim kişisel gorüşümdür,bana gore Türkiyenin gerçekleridir...Buna katılırsınız weya katılmazsınız elbette saygı duyarım..Ama şunu bilmenizi isterim ki içinde acı gerçekler olan şeyleri ortbas ederek burada polyannacılık yapmakla sadece sizleri değil kendimide kandırırım ..Bunuda yapmayacağıma gore ben bana gore doğru bildiğim her şeyi her daim olduğu gibi buraya yazmaya dewam edeceğim..Aslında bu konu çok fazla onemlide değil .Ben burada benim yazdıklarıma insanlar katılsın veya teşekkür etsin diye yorum yazmıyorum..Yani karşıt gorüşlere çok fazla takılmam...takıldığım bir nokta warki size bunu soylemeden geçemeyeceğim..İki yorumunuzda da benden ''Sivas dışından ''''Sivaslı olmayan'' hatta bir keresindede ''seni ilgilendirmeyen'' gibi cümlelerle bahsetmişsiniz..Sivaslı olmayıp başka bir kendi şehrinin takımına gonül werip SİVASI CAN-I GONÜLDEN DESTEKLEYEN kişi weya kişilerin Sivasspora zararımı wardır veya Sivası destekleyemez şampiyonluğunu gormek isteyemezmi ki ısrarla boyle bir ayırımcılığa gerek duyuyorsunuz.Eğer hal boyleyse bunun nedeni nedir..Sivassporun iyi günlerini başkalarıda isteyemezmi boyle bir ihtimal yokmudur?Diğer arkadaşın size wermiş olduğu cewabı ben aylar once yılda olmustur belki burada başka bir başlıkta yazmıştım..Siz we sizler gibi düşünen kardeşlerimiz farkında olmadan Sivası antipatik hale sokuyor diye..Benim için geçerli değil bu bana işlemez çünkü ben Sivassporu ve buradaki tüm kardeşlerime saygı ve sewgiyle bakıyor her şeyden onemlisi Sivassporun başarısını kendi takımım Bursasporla eşdeğerde tutuyorum..dediğim gibi bana işlemez ama unutulmamalı ki Sivasa sempatiyle bakan yüzbinlerce insan war.....
Alt 18.01.2011, 08:50   #93
Ali Selim
Yiğido

Ali Selim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

87 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ali Selim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yav Arkadaş Şu Türkiye cumhuriyetinde bütün illere ve ilçelere stad yapılır birtek sivasa yapılmaz bizim başımızda bizi savunacak birtane büyük yokki savunsun sivasın birtane milletvekili yokki olanlar sadece ceblerini düşünüyor vede şakşakçılık yapıyor stadı isteme görevi sadece sivassporun şanlı ve vefalı yiğidolarına düşüyor ancak bizim tepkilerimizle bir yerlere varabiliriz. Ben adımımı attım BİMERE başbakana yazdım. Sıkıntılarımızı ve verdiği sözü hatırlattım bence ilgisiz kalmayıp bütün taraftar olarak birşeyler yapmalıyız
Ali Selim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ali Selim'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 18.01.2011, 09:56   #94
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

Sivas'a yeni stadyum yapılıp yapılamamasına ilişkin bu forumda çeşitli yorumlarda bulunulmuş, her türlü düşünce ortaya atılmış.önemli olan stadyumun yapılması değilmidir?kim ne derse desin, kim nasıl yorum yaparsa yapsın o stad yapılacaktır.Sivasın psoyansiyeli her türlü stadı kaldırır, bakmayın siz şu anki duruma.Sivas dışındaki illerde spor adına yapılanlara bakacak olursak mazi itibari ile Sivas onların çok üzerinde, şöyle ki; Sivas süper ligde oynayalı 5-6 yıl oldu, bu süre zarfında tesisleşmeyi Türkiye şartlarının üstüne çıkardı, bakıyoruz uzun süredir ligde oynayan takımlara onlarda kısa süreli böyle bir tesisleşme yok.Her önüne gelen yok sivasa ikinci bir stada ihtiyaç yokmuş yok stad dolmazmış falan filan, bu düşünceyi savunanlara sormak gerek olimpiyat stadyumu kaç kez ful çekmiş?burada şunu söylemek daha mantıklı diye düşünüyorum, herkes stad yapımı ile ilgili düşüncesini söylerken kısa vadedeki sonuçlarından ziyade uzun vadedeki sonuçları ile ilgili düşünceleirni söylesinki bu stadın uzun vadede ne gibi katkılarının olacağını görebilsin.stad, sadece spor amaçlı kullanılmaz, onun etrafındaki kompleksleri de hesaba kattığında sosyal ve kültürel faaliyetleri için de bir buluşma yeri olduğu aşikardır.Bize stad sözü vermişse Başbakan mutlaka bu sözünün arkasında durur ve o stad yapılır ama bugun ama yarın, hızlandırmakta bizlerden ziyade bizi temsizl eden vekillerde, onların durumları da zaten ortada!!!! beklemekten başka yapacak bir şey yok...
Alt 18.01.2011, 14:04   #95
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

5 YILDA SADECE TABELASI DİKİLDİ

Trabzonspor'da 13 Mart 2006 günü, dönemin Başkanı Nuri Albayrak tarafından hazırlatılan ve o dönemde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olan Mehmet Ali Şahin'e tanıtımı yapılan Akyazı Projesi'nin aradan geçen 5 yılda sadece tabelası dikilebildi. Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen dolgu ve tahkimat ihalesini 36 milyon 950 bin liraya alan Öztaş-Sistem iş ortaklığı adlı firmaya yer tahsisi yapıldı. Bunun üzerine dolgu çalışmalarına başlayan firma 660 dönümlük deniz dolgusunu 540 gün içerisinde tamamlamayı amaçlıyor.

PROJE İÇERİSİNDE 40 BİN KİŞİLİK STAT YAPILACAK

Galatasaray'a Türk Telekom Arena Stadı'nı yapan TOKİ'den ihaleyi alan şirketin dolgu için iş makineleri ile Maçka İlçesi'nden denize dolgu malzemesi taşıyacağı belirtildi. Proje kapsamında; 40 bin kişilik stadın yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hizmet binası, 3 bin seyirci kapasiteli kapalı spor salonu, 1 adet doğal, 1 adet sentetik yüzeyli çim futbol sahası, 6 adet açık tenis kortu, 1 adet 3 bin seyircili centerkort (izleyici alanları bulunan tenis kortu), kamp eğitim merkezi binası ile çevresinde 3 adet doğal çim yüzeyli futbol sahası, 1 adet açık basketbol, voleybol ve tenis sahası ile sporla ilgili diğer sosyal donatı alanlarının yer alacağı spor kompleksi yapılacak. ŞENER: "Trabzon'un VİZYONU DEĞİŞECEKTİR"

Başkan Sadri Şener, Akyazı Projesi'nin artık bir hayal olmadığını belirterek, "Bu proje tamamlandığında Trabzon'un vizyonu değişecektir. Bizde modern bir stadımız ve tesisimiz olsun istiyoruz. Bu yapıldığında da gerçekleştirenlere her türlü teşekkürü yapacağız. Akyazı Projesi tamamlandığında Trabzon'da bir bayram havasının yaşanacağını düşünüyoruz. Deniz doldurularak yapılacak olan projenin içerisinde stadın yanı sıra yapılacak olan spor komplekslerine de Trabzon'un fazlasıyla ihtiyacı var" dedi.

--------------------------

trabzona 5 senede ancak tabela dikenler bize ne zaman stat yapar Allah bilir...

hayır haberi görünce ayrı bir şok oldum.
sadece stat değil yapılacak diğer işlere bakarmısınız
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.01.2011, 14:51   #96
jaguar19
Acemi Yiğido

43 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 jaguar19 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Millet bize stad sözü verildi ama ts ye yapılıyor demiş.
Şunu yaziyim de bu işlerin nasıl yürüdüğü hakkında fikriniz olsun.

Stad sözü nasıl ts den önce sivasa verildiyse ama ts ye daha önce yapılıyorsa
aynı söz ts ye de daha önce verilmişti ama önce gs ye yapıldı.

Ts'ye bilmem kaç senedir stad yapılacak deniyordu hiçbişey yapılmadı bu arada gs ye stad yapılacak dendi bütün ihaleler hızlıca yapıldı , bürokratik engeller teker teker kaldı kısa sürece dev gibi stadı diktiler oraya.

Kim daha öncelikdeyse ona göre yapılıyor bu stad.
Gs nin önceliği vardı daha fazla kesime hitap ediyordu dandik ve eski bir stadda oynuyordu ve kiralama dönemi bitiyordu kimse ts ye verilen söze bakmadı önceliği gs ye verdiler.

2. öncelik ise doğal olarak ts ye yapılacak stad.
Yine gs deki durum gibi ts daha fazla kişiye hitap ediyor, 22 bin kişilk stad kapasitesi bazı maçlarda yetmiyor, düzelte düzelte stad yamalı bohça olmuş
hedefler daha büyük vs vs...

Toki sırayla yapılıyor bu işleri ts stadı ne zaman biter bilmiyorum 3 yıl desek ben sivas stadının 3 yıldan önce başlayacağını sanmıyorum.O stad ne zaman biter işte o zaman 1.5...2 senede dikerler stadı.

Bir de bursa stadı var bence bursa da stadı hakediyor, bursanın stadını kim yapacak bilmiyorum eğer bunu da toki yapmaya kalkarsa sivasın başı biraz daha ağrıyabilir.
jaguar19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda jaguar19'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2011, 20:26   #97
sivasfutbol
Usta Yiğido

sivasfutbol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

556 Mesajına 1.045 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 sivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz seinsivasfutbol kann auf vieles stolz sein

Destek olun lütfen :(
sivasfutbol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.01.2011, 20:52   #98
ahmetcelik
Acemi Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 ahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOKahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOK

Biraz mantik yeter.

Trabzon stadina basladilar deniz dolduruluyor.

Koskaca TÜRKIYE CUMHURIYETI Sivas in stadina basliyamiyormu???

Ne mantik trabzonun stadinin 3 senede bitecegi sonra sivas a siragelecekmis.

YUH allahtan birileri devlet idare etmiyor.

Yapmayi isteyen hemen KAZMAYI VURUR ise baslar.

TAHMINIM BAGZI INSANLAR KISKANCLIKTAN BAHANE UYDURUYOR.

BU STAD YAKIN ZAMAN DA BASLIYACAK O KADAR.
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ahmetcelik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2011, 21:04   #99
jaguar19
Acemi Yiğido

43 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 jaguar19 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kardeş sen Türkiyeyi Abd falan sandın heralde.
Bi basketbol stadı bitmeden, bi futbol sahası, bu bitmeden 2 tane daha...
Bu ne zenginlik böyle...
Bahsedilen projeler öyle basit şeyler değil, gs stadı 600 trilyon tuttu dile kolay yahu, tsninki bu dev tesislerle bilrlikte 300..350 trilyon tutacak belki de bursa stadı var sivas stadı var yermi bunları aynı anda yapmak.

Toki bu işleri şirketleri dağıtacak da takas edilen arsalar üzerine yapılar yapılacak da ekonomik olarak çevirecek kendini.Ondan sonra diğerine kaynak ayrılacak.

Böyle bişey olması için olimpiyatları ülkemize almamız gerekiyordu ki milyarlarca dolar para aynı anda projelere aksın aynı anda 2..3 stad yapılsın.Ama bizi redettiler ayrılacak fon da hikaye oldu.

Keşke bir proje bitmeden diğerine başlansa...
jaguar19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda jaguar19'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.01.2011, 21:07   #100
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 905 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

DEMOKRATİK HAKLARIMIZI KULLANMALIYIZ, ŞİMDİLİK E MAİL YOLUYLA HAKKIMIZI ARAYALIM, EĞER BU YARAR SAĞLAMAZSA DİĞER SEÇENEKLERİ GÖZDEN GEÇİRELİM. LÜTFEN DESTEK OLALIM E MAİL ATALIM. SİVASIMIZIN GELİŞMESİNİ İŞTEMİYORMUSUNUZ, MİLLİ MAÇLAR SİVASIMIZDA OYNANSIN İŞTEMEZMİSİNİZ, AVRUPA KUPALARI SİVASIMIZDA OYNANSIN İŞTEMEZMİSİNİZ?
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çilesi, destek, lütfen, sivasspor, stadyum

Seçenekler Arama
Stil