Cevap: B.UYGUN İSTİFA ETTİ!..
Bülent Hoca Ne Zamandan Beri Taraftarın İstediğini Yapıyor?
Bülent Hocaya, Sivasa ve Sivasspora vermiş olduğu emeklerinden dolayı kendi adıma teşekkür ediyorum.
Tabi ki Sivas ve Sivasspor bir çok takımın hayal bile edemeyeceği başarıları Bülent Hocayla birlikte yakaladı, birlikte yaşadı.
Yeri geldi kızdık, yeri geldik destek verdik hocaya. Belki Sivasspora yaşattığı büyük heyecanlardan sonra, bir kaç başarısız sonuç nedeniyle taraftarımız (yani bizler) acele davrandı, hocaya biraz yüklendik.
Peki Bülent Hoca aceleci davranmadı mı? Sadece bir maçta "Bülent istifa" diye bağırınca istifa eden Bülent Hoca, büyük takımlara gitse orda her başarısız sonuçta bu tepkiyle karşılaşmayacak mı? Her takımdan böyle bir kaç başarısız netice sonrasında istifa mı edecek?
Yönetimin, özellikle Mecnun Başkanın, Bülent Hocayı bu kadar çabuk silebileceğine inanmıyorum. Çünkü Bülent Hocaya çok güveniyor ve takımı tamamen ona emanet etmişti,Mecnun Başkanın bir kaç maçta bu fikrinin değişeceğini de sanmıyorum.
Bana göre Bülent Hoca, kararını çoktan vermişti ve bildiğini okudu, formsuz ve takıma uyum sağlayamayan Yasin, Ersen ve bir kaç daha futbolcuyuısrarla oynattığı gibi Bülent hoca yine bildiğini okudu.
Gitmesini istemezdim ama karar kendisinin, Mecnun Başkan ve tüm Sivas (%99'u) Bülent Hocanın yanındaydı.
Güle güle Bülent Hoca, bundan sonraki iş hayatında başarılar dilerim