Takim sayisi gene sisirilmeye calisiliyor.Alinan genclerden hangisi ilk onbirde oyniyacak.Ugur Kavuk takimda kalmis ,umarim ilk onbirde düsünmüyordur Riza hoca?Yoksa bu yil isimiz bir hayli zorlasir.Sivasspor´un o mevkiye kaliteli bir oyuncu bulmasi gerekli.Ugur´da onun yedegi olmali.
yazacak yer bulamadım buraya yazdım.BAŞKANIMIZ MECNUN ODYAKMAZ KLÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA GETİRİLECEKMİŞ.BAŞKANIMIZIN TFF DE GÖREV ALMASI BİZİM AÇIMIZDAN ÇOK İYİ...
yazacak yer bulamadım buraya yazdım.BAŞKANIMIZ MECNUN ODYAKMAZ KLÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞINA GETİRİLECEKMİŞ.BAŞKANIMIZIN TFF DE GÖREV ALMASI BİZİM AÇIMIZDAN ÇOK İYİ...
Başkanlığa değil,Kayserispor başkanıyla beraber kulüpler birliği başkan vekilliğine getirilecekmiş.
arkadaşlar malum yeni transferlerimiz çok genç ve isimleri duyulmamış futbolcular doğru olan bizim onları desteklememiz ve iyi bir havaya sokabilmemiz biz onlar hakkında olumlu düşünelim ki onlarda bize olumlu şeyler verebilsinler
__________________ O FORMAYI GİYEN HERKES BAŞ TACIDIR
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 58akif34'a Teşekkür Ediyor...
Belçikadaki Genk takımı şampiyon oldu ve yaş ortalaması 22 Almanya şampiyonu Dortmund'un da yaş ortalaması çok genç ve şampiyon oldular imkansız değil bizde olabiliriz
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı DoomsDay58'a Teşekkür Ediyor...
başlıkla alakası olmuyan bir yazı ama takımın desteklenmesi gerek.bu her takım için geçerli bizim takım daha çok destek bekliyor.sevmedigimiz yada faydası olmuyanlar gönderildi şimdi destek zamanıyeni oyuncular tutarsa neden olmasın elbet olabilir. kaliteli oyuncularımız var şampiyon olmasakta ilk 5 için oynarız gibi geliyor bana şayet tutarsa.
insallah olmeden once sivassporumu en az 1 kere sampiyon oldugunu goreyim
ertesi gunu olursem hic uzulmem