Her ikisine de takımdaki emeklerinden dolayı teşkkür ederiz.
Özellikle de Hayrettin Yerlikaya'nın bizler için yeri ayrıdır. Bu takımın efsane isimlerinden birisi olmuştur. Oynadığı futbol yaptığı emekler için kaptanımıza sonsuz teşekkür ederiz...
Keske Hayrettin böyle ayrilmasaydi. En azindan kendisine Sivasspor altyapisinda bir görev teklifinde bulunabilinirdi. Kendisi futbol hayatina devam etmek isterse hay hay, ama en azindan teklifde bulunulmasi gerekilirdi diye düsünüyorum. Hayrettin'in baska bir forma icin ter dökecegini nedense hic inanamiyorum. Gercekten tuhaf. Bence ayrilmamaliydi :(
Bu Konuda EneS ElmaS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
hayrettinın gitmesi başka bir formayı sırtına geçirmesi ...
Nedense hiç kabul etmek istemiyorum
Kaptanlık görevi saha dışı faaliyetlerde daha önemli
Ilk 11de olmasa bile takımda kalmalı her zaman diye düşünüyorum
Tabi bunları kendisi sorun etmiyorsa
Ama uğur için aynı şeyi nedense düşünemiyorum
Her ne kadar karakterli sivası seven biri olsa da rıza hocada olan fazla kredisi taraftarı çileden çıkardı
Daha fazla tepki toplamamak için isabetli olmuş bu karar
en azından kaptan Hayrettin ile sözleşme yenilemeliydik,
yine de her ikisine de teşekkürler. umarım yeni takımlarında başarılı olurlar.
Abdurrahman'ın gelmesine üzüldüğüm kadar Hayrettin'in ve Uğur'un gönderilmesine de üzüldüm...
sivassporda misyonları bitmiştir güle güle arkadaşlar ha biryerde de bırakmayı bilmek gerekiyor takıma zarar vermeden süperliğde oynuyoruz 3 cü liğde oynasak olurdu değilmi.
Hayrettin kesinlikle harcanmamali son zamanlarda kotu oynadi diye kimse yaptigi fedekarliklari unutamaz .. sivasspor catisi altinda bi gorev verilmeli altyapiya falan baksin vs..