Alıntı:
Akartuna58 Nickli Üyeden Alıntı
cabuker sapına kadar sivaslıyım nedmısler gülme komsuna gelır basına
ne geregı vardı da böyle 5 ay önce konusdu bülent hocaya sivas camıyasına saygım sonsuzdur aga göğüsümü gere gere de söylerım sivaslıyım dıye ben sivasa sivasspora kızmıyorum bülent hocaya kızıyorum macdan önce neler dedı bı bak gardaş ALLAH askına bı bak neler dedı ve macdan sonra neler dıyor ... aga avrupa da oynuyorsun yolladıgın futbolculara bak mılletın agzında maskara olduk bende sivası sosnuza desteklıyorum gır ajansspor.com a sivası savunan tek ben varım sıtede gır bak gardas ..
|
Gardaş elhamdülillah biz de sappına kadara sivaslıyık bülent hocaya bende kızıyorum o ettiği laftan dolayı ancak kol kırılır yen içinde kalır bu zamanda destek olacaz ki üç beş tane kötü gün çapulcusuna fırssat vermiyecez biz bu takımı yıllardır destekliyoruz allaha şükür biz bu takımı ikinci liglerde üşçüncü liglerde destekledik maçlarına gittik. bizim için Sivas Sevdası bambaşkadır bunu herkes böyle bile kızmıyacaz mı elbette kızacaz ama dediğim gibi bu sonradan olma sivaslılara fırsat vermiyecez bak bir spor yorumlarına ne kadar çok arkamızdan konuşan var bizde bu takımın şimdi arkasından konuşursak kim destekleyecek?
HEP DESTEK SONUNA KADAR TAM DESTEK