Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hocam !..
Alt 12.02.2011, 00:03   #21
Kasım Öktem
Tecrübeli Yiğido

Kasım Öktem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

269 Mesajına 587 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 Kasım Öktem BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Rıza Hocam !..

Alıntı:
şarkışla 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Taraftarların birbirlerine küfürleri karşılıklıdır.Dost olmamak başka,düşmanlık beslemek başkadır.Benim anlatmak istediğim işi gücü bırakmışız daha fikstür yeni çekilmiş eee hamsilerle maçımız ne zaman falan.Bir maçla lig bitiyormu.ts maçına daha haftalar varken şu Rumlarla maçımız bir gelse falan bunlar boş şeyler.Maç zamanı gelir çıkarsın oynarsın yenmeye çalışırsın bitt o kadar.
Dediğiniz gibi bazı şeyler karşılıklıdır.
Onlar bizi dost olarak görmüyorsa biz de görmeyiz.
Kin gütmeseler o çirkin şeyleri yapmazlardı.

Şu an ligde en sevmediğim 2 tane takım var biri TS diğeri de Kayseri.
İkisini de yenmemizi isterim.
Yeter ki yenelim ligde kalmak önemli değil diye düşüncem yok.
Yenmemiz gerekir mi? Evet gerekir.
Zaten bu iki takımı yenersek ligde kalırız.

Futbol sadece sahadakilerden ibaret değildir.
Taraftarların birbirleriyle rekabeti, münakaşaya girmesi futbolun olmazsa olmazlarındandır..
Alt 12.02.2011, 00:03   #22
ILTER
Yeni Yiğido

17 Mesajına 30 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 553 ILTER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Tesekkürler kardes....tüm duygu ve düsüncelerimizi dile getirmissin. insallah bundan sonra yine eskisi gibi SIVASSPOR umuz layik oldugu o ust siralara gelir.Bizler inandik bunda eminimki hem fikiriz. Haydi YIGIDOLAR simdi destek zamani hep birlikte güzel günlere..............
ILTER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2011, 00:04   #23
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
münihli_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yinede yakismadi aslinda Fena olmadida

Ama o 6-1 bana fena koydu..
Hemde nasıl nasıl.Etrafım çok ts li var.Çok zor anlar yaşadım plakayı bulduk falan diye
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.02.2011, 00:05   #24
münihli_58
Usta Yiğido

münihli_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

515 Mesajına 1.118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 813 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
Hemde nasıl nasıl.Etrafım çok ts li var.Çok zor anlar yaşadım plakayı bulduk falan diye
O günden beri hic bir Trabzonluyla konusmuyorum..bizde Plakayi bulalim diyecegim ama 5-8 olmazki anca 58. Dakikada yarin bir Gol atarsak olur
münihli_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.02.2011, 00:05   #25
kareas
YASAKLI ÜYE

24 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kareas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

futbolda yenmek yenilmek her zaman var olan bir durum.düşman olarak algılamak bunu kabul etmek yanlış ve tehlikeli.bizi kimler nasıl görüyorlarsa bırakalım görsünler.biz bizim gibi olacağız,bize yakışan olacağız.bu ligde bütün takımlar birbirlerine lazımlar gerekler.
kareas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda kareas'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 12.02.2011, 00:06   #26
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1486 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Abi yüreğine sağlık... Bir çok Yiğidonun duygusal anlamda aklından geçenleri yüreğinle yazıya dökmüşsün...

Ayrıca şarkışla 58 arkadaşımıza atfen bir kaç kelimede ben söylemek istiyorum. Galiba değerli arkadaşımız görsel yayınları internet spor yorumlarından uzak kalmış. Bizim burda Trabzona karşı tepkilerimizin neden nasıl ve hangi ortamlarda oluştuğundan bi haber gibi düşmanlıkdan bahsetmiş... Tamam belki düşmanlık terimi abartılı ama, değerli kardeşim bir oku nerdeyse ağızlarından pislik akıyor... 3 saattir netten takip ediyorum o kadar nefret ettiriyorlarki kendilerinden bizim yerimizde bir İsrail takımı olsa bir Yunan takımı olsa yeminle konuşuyorum onu destekleyecek duruma geldim.... Burunları yukarda kendileri dev aynasında işleri güçleri bizim küme düşmemizde olacak iş değil... Biz burada antalya ile berabere kaldık canım 2 puanımız gitti, Bursa ile rezalet bir hakem karşısında çok iyi mücadele ederek kaybettik ama kimsenin çıkıpta (tek tük hariç) bir kelam ettiği yokda neden acaba bu Trabzona karşı kin kusuyor hiç düşünmezmisin değerli kardeşim... Demekki o duman boşa çıkmıyor... Siz ne derseniz deyin ister dostluk deyin DOST'um iSter düşman deyin DÜŞMAN'ım, ama ben bu Trabzondan nefret ettiğim kadar hiç bir İsrail ve Yunan kulübünden nefret etmiyorum değerli kardeşim... Bizim için neden bu maç önemli Sırf bu Trabzonlu kalemşörlerin yaygaraları, Taraftarların densizliği yüzünden... Eee müsaade edin de artık taraftar da bazı çerçevelerin dışına çıkmadan maçını ve içindekileri yaşasın...

Bu maçın önemi çok büyük. Hem yukarıda ki sebeplerden dolayı, hem de bizim puan cetvelinin durumuna göre çok kritik maç oynayacağız. Adamlar ısıtma sisteminden ekis derecelere kadar, Otel fiyatlarından hakemleri etki altına almaya kadar her türlü provakasyonları yaparken biz neden sessiz kalalım. Sebepler o kadar çok ki işin özeti bu maçı alacağımız takdir de belki bir seri yakalayacağız ve BU ÇAMURDAN ÇIKACAĞIZ....

Değerli abimizin yazısından dolayı tekrar teşekkür ediyor yarınki maçta taraftarından yönetimine sporcusundan teknik yönetimine kadar tüm camiamıza başarılar diliyorum....

HAYDİ YA ALLAAHHHH

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.02.2011, 00:07   #27
şarkışla 58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 829 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
S.s.Yigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dediğiniz gibi bazı şeyler karşılıklıdır.
Onlar bizi dost olarak görmüyorsa biz de görmeyiz.
Kin gütmeseler o çirkin şeyleri yapmazlardı.

Şu an ligde en sevmediğim 2 tane takım var biri TS diğeri de Kayseri.
İkisini de yenmemizi isterim.
Yeter ki yenelim ligde kalmak önemli değil diye düşüncem yok.
Yenmemiz gerekir mi? Evet gerekir.
Zaten bu iki takımı yenersek ligde kalırız.

Futbol sadece sahadakilerden ibaret değildir.
Taraftarların birbirleriyle rekabeti, münakaşaya girmesi futbolun olmazsa olmazlarındandır..
Hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz.Ben ist da oturuyorum.SİVAS a gidince 38 plaka görmeye tahammül edemiyorum.Ama ben Kayseri yi kıskanıyorum.Ekonomik ve nüfus olarak çok kıskanıyorum.
Alt 12.02.2011, 00:08   #28
münihli_58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 813 münihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDImünihli_58 TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Siz ne derseniz deyin ister dostluk deyin DOST'um iSter düşman deyin DÜŞMAN'ım, ama ben bu Trabzondan nefret ettiğim kadar hiç bir İsrail ve Yunan kulübünden nefret etmiyorum değerli kardeşim...

HAYDİ YA ALLAAHHHH
Tam benim gibi düsünüyorsun Abi..

Maccabi Tel Aviv - Trabzon oynasa Yahudileri destekleyecegim...
Alt 12.02.2011, 00:08   #29
şarkışla 58
Usta Yiğido

Alıntı:
münihli_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
O günden beri hic bir Trabzonluyla konusmuyorum..bizde Plakayi bulalim diyecegim ama 5-8 olmazki anca 58. Dakikada yarin bir Gol atarsak olur
7-1 olur mu acaba.....
Alt 12.02.2011, 00:09   #30
münihli_58
Usta Yiğido

Alıntı:
7-1 olur mu acaba.....
Bilmiyorum Abi yarin görecegiz..Bu arada, Yarin Maca gidecek olan Yigidolar ''Size her yer Tava'' Pankartlariyla gelmeyi unutmayin
Bu Konuda münihli_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
hocam, rıza

Seçenekler Arama
Stil